Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Angyali üzenetek

2012.10.01

Ezen az oldalon mindennap húzok egy kártyát a http://dudus.hu/  oldalról. Hálás köszönet az oldal létrehozójának!

._michael_szines.jpg

2017.07.24. hétfő

Most éppen annak időszakát éljük, amikor a valódi énünket eddig burokként körbeforgó régi megszokásaink elkezdenek "repedezni". Az életünkben zajló megrázó események azt jelzik, hogy ideje átgondolni eddigi lépéseinket.
Letértünk a lelki fejlődésünkhöz vezető helyes útról, mivel szívünk helyett egónkat követjük. Így a lét más síkjaihoz vezető út zárva marad előttünk. De talán épp ez az út vezet el valódi rendeltetésünkhöz. Kérdezzük meg magunkat, miben hiszünk valójában, és vajon tényleg elég elszántak vagyunk-e ahhoz, hogy egy szellemi útra lépjünk és az isteni törvényeket minden következményükkel együtt kövessük.
Nagy bátorság szükséges Anael arkangyal szellemi tűzkeresztségéhez. A kártya azt jelzi, hogy éppen szellemi tűzkeresztségünk előtt állunk. Most fogod csak megtapasztalni, amit törvénnyé tettél a magad számára. Saját törvényeid válnak saját igazságoddá. Ha úgy gondolkodsz, hogy a másság fenyegetést jelent számodra, akkor azt az alapelvet követed, ami háborúkat okoz.
Ha állandóan a túlélésed miatt aggódsz, akkor a hiány törvényét követed. Noha a világegyetem a bőség törvényét követi, te azt fogod megtartani, amit követsz. az isteni forrástól elszakadva saját univerzumot teremtesz, ami példánk esetében félelemből, aggodalomból és szükségből áll.
Az Anael arkangyalhoz fűző kapcsolat figyelmedet az isteni síkra irányítja, és fel fogod ismerni, milyen kollektív és egyéni gondolati minták határozzák meg életedet. A valóságos keresztelő akkor fog végbemenni, mikor megtanultad, hogyan kövesd az isteni tervet, és hogyan cselekedjél az iránta való bizalomból.

2017.07.23. vasárnap

Ne csodálkozzunk, ha a kártya hatására esetleg addig ismeretlen könnyedség tölti el lelkünket, vagy legalábbis el tudjuk képzelni azt az állapotot vagy helyzetet, ahol ez az energia megvalósítható.
Samael arkangyal kártyája felhívás arra, hogy több örömet, szeretetet és könnyedséget engedjünk életünkbe, és másokkal is osszuk meg túláradó szeretetünket és örömünket. Hozzunk létre kreatív, alkotó tereket, amelyekbe esetleg másokat is bevonhatunk. A többi isteni teremtményhez hasonlóan bennünk is csodálatos lehetőségek rejlenek. Fel kell fedeznünk, meg kell valósítanunk és másokkal is meg kell osztanunk tehetségünket. Fogadjuk nyitott szívvel Samael arkangyal energiájának csodálatos ajándékát.
Problémáink és gondjaink miatt talán elképzelhetetlennek tűnik, hogy örömöt, szeretetet és kreativitást hozzunk az életünkbe. Lehet, hogy különféle feltételekhez kötjük a boldogságunkat, ezek azonban csupán az ego tévedései. Nem a szívünkből erednek, és csak eltávolítanak a valódi, önmagunkból fakadó boldogságtól.
Ez a kártya a világ szépségeire és a rendelkezésünkre álló végtelen lehetőségekre hívja fel a figyelmünket. Szabadulj meg a boldogtalanság, örömtelenség és megbénult kreativitás képzeleteiből, és lépj be az isteni szeretetbe és örömbe, amelyet felfedezhetsz egy kisgyerek ragyogó tekintetében, egy kép megfestése nyújtotta alkotó örömben, a szép zenében, a csillagos égbolt látványában, saját mozdulataidban, minden olyan tevékenységben, amellyel másokon segítesz, és abban az egyszerű tényben, hogy létezel.

2017.07.22. szombat

Életünkben ismét felbukkan a régi szomorúság, és a régen elfelejtett, mély fájdalom. Bizonyos események rákényszerítenek arra, hogy szembenézzünk a múlt eseményeivel. A régen elfojtott érzések felszínre kerülnek, és betöltik a tudatunkat. A legjobb megoldás, ha még egyszer szembenézünk a régi fájdalommal, és ha szükséges, tapasztalt szakértőhöz fordulunk. Ma már többféle holisztikus gyógymód segítheti gyengéden ezt a folyamatot.
Életünk most gyökeresen átalakul. Eldobhatjuk a régi terhet, és végre megélhetjük az Istentől kapott szabadságot. Egy olyan lélek szabadsága ez, amelyik képes kifejezni magát a végtelen térben, örül az életnek és az élet nyújtotta lehetőségeknek. Végre örömmel tölti el lelkünket, hogy itt lehetünk.
Olyan érzés ez, mintha szárnyaink nőnének, és saját "drámánkat" felülnézetből szemlélnék. Zadkiel arkangyal segítségével elengedhetjük félelmeinket, és beengedjük életünkbe a változást. Megszabadulhatunk függőségeinktől és részfüggőségeinktől, amelyek csak gátolják a fejlődésünket. Rájövünk, hogy a függőség és félelem okozta szorongásaink feleslegesek voltak. Zadkiel arkangyal visszaadja az önmagunkba és utunk helyességébe vetett bizalmunkat.

2017.07.21. péntek

Életünkben az anya, az anyaság és általában a nőiesség témái kerülnek előtérbe. Nemünktől függetlenül meg kell vizsgálnunk, vajon meggyógyultak-e az anyánkhoz kapcsolódó gyermekkori lelki sérüléseink. Tudatosítsuk, hogy mi magunk döntöttünk úgy, hogy életünkben nagyobb teret engedünk érzéseinknek, és odaadóan rábízzuk magunkat az isteni tervre.
Ehhez azonban fel kell oldanunk a szívünkben meglévő gátakat. Ezek a lelki gátak gyakran saját anyánkkal szembeni tisztázatlan érzelmeink miatt alakulnak ki. Ha szívünk már megnyílna, a fájdalom, a harag és a szomorúság ellenállnak, így saját korlátainkba ütközünk.
Ha ezek a tisztázatlan érzelmek túl sokáig szennyezik éteri és fizikai testünket, akkor heves testi és lelki tünetek léphetnek fel, pl. fejfájás, migrén, reuma, depresszió, allergia és más krónikus fájdalmak.
Így már nem térhetünk ki a lelki fájdalom elől. Gábriel arkangyal energiájának segítségével tudatosíthatjuk nem tisztázott érzelmeinket, búcsút mondhatunk a régi fájdalomnak, és szívünk felszabadul. Megtaláljuk fájdalmunk okát, és felismerjük, hogy csakis tőlünk függ, hogy életünkben mennyi anyai szeretet valósul meg.
Az anyaggal való összekapcsolódásnak a jelenlegi földi inkarnációban, ebben a tapasztalatban is megvan a mélyebb értelme. Az anyaggal bánva világossá válik, hogyan éljük és valósítjuk meg női oldalunkat. Az anyag állandó hiánya az anyai energia lelki hiányát tükrözi. De felesleges anyag és ennek romboló használata is lelki okokra vezethető vissza, és a női, anyai energiával való rossz bánásmódot tükrözi.
Mert ahogy a Földdel, annak élőlényeivel és ajándékaival bánunk, úgy bánunk a nőiséggel, az istennővel, a bennünk élő anyával.

2017.07.20. csütörtök

Érezzük át testünk belsejét, és figyeljünk a jelzéseire. Próbáljuk meg egyszerűen érezni a testünket. Hogyan érzi magát lábunk a talajon? Milyen mély a légzésünk, és hol érzünk a testünkben feltorlódott energiát?
Testünk most üzeneteket küld nekünk, amelyek elmondják, hogyan segíthetünk magunkon. Ha nem érezzük a talajt a lábunk alatt, akkor a földelési technikák és a piros szín a fontosak. Ha szorítást vagy fájdalmat érzünk a test bizonyos pontjain, rendeljük hozzá ezeket a testtájakat a megfelelő csakrákhoz és a hozzájuk tartozó színekhez, így megtalálhatjuk az adott problémának megfelelő gyógyító rendszereket.
Figyeljük meg légzésünket, és tanuljunk belőle. Egy mély lélegzet jóleső, felfrissítő érzése életenergiát ad. A természetben és az őrangyalhoz fűző kapcsolatban is megtapasztalhatjuk, mit jelent számunkra a tér, a föld tere és saját belső terünk.
Talán nem is vagyunk igazán otthon földi terünkben, és folyton visszahúzódunk a testünkből. A függőségek az energia és az élet élvezetének illúzióját keltik. Ha átadjuk magunkat ennek az illúziónak, elzárjuk magunkat az élet erőforrásától. Ha önként mérgezzük szervezetünket, akkor ezzel kódolt üzenetet küldünk arról, hogy igazából nem is akarunk itt lenni. Raguel arkangyal segítségét kérve valóban elhatározhatjuk, hogy többé nem juttatunk szervezetünkbe káros anyagokat, így nem állítunk magunk elé testi korlátokat. Elhatározásunk, hogy felébresszük saját erőnket, és valóban itt legyünk, feloldja a régi rossz szokásokat. Ennek közvetlen hatását közérzetünkön és az anyag áramlásán is tapasztalhatjuk. Testünk jelzi, hogy mi az, ami jót tesz nekünk. És ha odafigyelünk ezekre a jelekre, az anyag barátságos lesz irányunkban, mivel már nem utasítjuk el, és szívesen vagyunk itt.
A szellemi tevékenységek termékeny talajra hullanak, és a föld táplálja őket. Ha gyógyítással, tanácsadással vagy könyvírással kapcsolatos terveink eddig csak vágyálmok voltak, most megvalósítjuk ezeket az ötleteket és terveket. Csak el kell határozni, hogy itt legyünk, és ezzel elkezdünk otthonra lelni a testünkben.

2017.07.19. szerda

Metatron arkangyal kártyája arra utal, hogy egy magasabb tudati fok elérésének vágya hajt bennünket.
A jelenlegi helyzetünk egy új út kezdete, amely szellemi érdeklődésünk és tevékenységi körünk tágulásához, bővüléséhez, megváltozásához vezet. Ehhez szükségünk van Metatron arkangyal ikerlelkének, Sandalphon arkangyalnak az energiájára, támogatására is.
A szellemi szeretetnek (Metatron) és lényünk női és férfi oldalának (Sandalphon) az isteni egységbe való beolvadása a cél. Ebben segítségünkre lehetnek a magas rezgésű esszenciák, melyek feloldják a belső ellenállásokat.
Meg kell szabadulnunk az elfojtási mechanizmusoktól és kivetítésektől. Egyfajta vezeklésként gyakran áldozati szerepbe bújunk, és ezzel fejezzük ki odaadásunkat Istennek.
Jézus Krisztus végigjárta a szenvedés útját. Ez az ő útja volt, hogy nekünk új utat mutasson. Fel kell áldoznunk egónkat, önteltségünket és gőgünket, hogy megkapjuk az isteni szeretet kelyhét, és minden jóra fordul.

Több inkarnációt is eltölthetünk azzal, hogy az áldozat szerepében egónkat növeljük. Ez ellentmondásnak tűnik, de nem az. Az áldozat póza egyfajta passzív ellenállás, amikor nem akarjuk feldolgozni és feloldani az ego nehézségeit. Krisztus magára vállalta a világ szenvedését, és a világba hozta a szeretet isteni kelyhét. Ezért felegyenesedhetünk, és ihatunk ebből a kehelyből. Az áldozat és a szenvedés ekkor már feleslegesek.
A holisztikus gyógymódok és az ezoterikus tudományok belső rejtett forrásainkhoz vezethetnek. Valószínűleg egy ősi tudás birtokosai vagyunk, ami arra vár, hogy újra feléledhessen. a világ már vár erre.
Kozmikus gyökereink, lelkünk bölcsője most különböző módokon, tudatosulhatnak bennünk. ez a születési hely rendeltetésünk valódi célja is egyben. A Föld nagy átváltozása tesz ismét elérhetővé ezt a tudást. A nagy lelkek és teremtmények, az angyalok, dévák vagy kozmikus fényhozók és jövőbeni mesterek öntudatra ébrednek, és önmagukból születnek meg.

2017.07.18. kedd

Ez a kártya a beteljesülést és a teljességet jelképezi. Arra utal, hogy a kérdező nem ismeri eléggé önmagát. Noha éppen egy feladat vagy egy helyzet végén járunk, régi, korlátolt beidegződéseink akadályoznak szellemi lehetőségeink teljes kibontakoztatásában. Így képtelenek vagyunk önmagunkat és másokat elfogadni.
Az állandó értékelés és önmagunk bírálata végül kirekesztettséghez vezet. Fölényesnek, magányosnak érezzük magunkat, és fokozatosan eltávolodunk másoktól és valódi önmagunktól.
Itt az ideje, hogy kiteljesítsük önmagunkat, és engedjünk, hogy szellemünk rózsája kivirágozzon. tegyük fel magunknak a kérdést, hogy ítéleteink által mely hiányosságainkat vetítjük ki másokra. Húzódjunk vissza egy időre egy szoba csöndjébe vagy a természetbe. Szemléljük a rózsa tökéletességét, és hagyjuk, hogy szépsége hasson a lelkünkre.
Találjuk meg a hozzánk legközelebb álló szellemi áramlatot, és valósítsuk meg önmagunkat. Ismerjük fel valódi hivatásunkat. Eljött az ideje, hogy elfoglaljuk helyünket a kozmikus rendben.

2017.07.17. hétfő

Szakítsunk magunkra egy kis időt, és kérdezzük meg magunktól, vajon hogyan észleljük a körülöttünk levő világot. Otthon érezzük magunkat, a helyünkön, beágyazódva és biztonságban, vagy ellenségesnek és hidegnek látjuk környezetünket?
Ne felejtsük, hogy ittlétünk fontos a Föld számára. Egy feladatot kell teljesítenünk, és felelősek vagyunk saját magunk és a többi teremtmény jólétéért.
A ránk bízott anyagi eszközök isteni forrásból származnak, és a mi felelősségünk, hogy bölcsen, az isteni törvényt betartva, az isteni áramlást elősegítve használjuk őket. Mindennek, amit befogadunk, tovább kel áradnia, különben a körforgás valahol megakad, és ez hiányt okoz.
A más élőlények iránti szeretet, tisztelet és együttérzés elősegíti a különböző növényi, állati, emberi, ásványi és angyali tudatszintek összenövését. Ha tisztelettel és szeretettel bánunk a növényekkel, elárulják gyógyító erejük titkát. Ha tisztelettel és szeretettel bánunk az állatokkal, ők bízni fognak bennünk, és kinyilatkoztatják létük rejtett üzenetét. És az emberek, akikkel szeretetben, együttérzéssel és tisztelettel találkozunk, megajándékoznak értékes barátságukkal.
Igaz a mondás, hogy azt aratjuk le, amit vetettünk. Bariel arkangyal azt kéri tőlünk, hogy vessük el szellemi növekedésünk magját. Ha felismerjük, hogy minden lénnyel kapcsolatban állunk, megszűnik körülöttünk a világ látszólagos ellenségessége.
Szolgáljuk a világot, és a világ is szolgálni fog minket. Ezt örömmel, vidáman, és könnyedén is tehetjük. Azért vagyunk itt, hogy a tökéletes világ látomásában ránk bízott feladatot teljesítsük. Figyeljünk az ismétlődő jelekre, szimbólumokra és eseményekre. Ezekben gyakran szellemi üzenet rejlik, amelyet intuitív módon tudunk megfejteni. Bízzunk érzékeinkben, saját látomásainkban, és akkor egy napon túláradó örömmel ébredhetünk, mivel megérezzük, hogy össze vagyunk kötve a Földdel és annak minden élőlényével.

2017.07.16. vasárnap

Ha a Razial arkangyal által képviselt energia megakad, akkor nehézségeink támadnak a teremtés anyagi oldalával. Elnyomott harag és más érzelmi mérgek akadályozzák a lelki és testi salak kiürülését szervezetünkből, és ez lelkileg és testileg is megterhelő számunkra. Ennek következménye a forrástól való elválasztottság érzése. Csökken természetes ragyogásunk, erőtlennek érezzük magunkat, mivel minden energiánkat túlveszített érzelmeink elfojtására fordítjuk.
Mivel az első csakrát nyitott állapotában blokkoljuk, ezért zavaró külső hatások érik, és itt érezhetjük leginkább energiánk megrekedését. A negatív energiaminták zavartalanul áramlanak szervezetünkbe, így lelki és testi állapotunk tovább romlik. Az isteni forrástól elválasztva a magasabb énünk információit közvetítő nyolcadik csakrától sem kaphatunk segítséget.
Az ínséges belső a külvilágban is szükségszerűen tükröződik, és szexuális, párkapcsolati és anyagi problémákat okoz. A testi problémák mindenekelőtt a nemi és a méregtelenítő szerveket érintik.
Ezeket a problémákat a gyökerüknél kell kezelni, és Raziel segítségével sokkal könnyebben megoldhatjuk őket. A megfelelő gyógyító szerek, a megoldást nyújtó, tisztázó, a haragot felszínre hozó helyzetek és az angyalok, arkangyalok támogatása mind-mind felbukkan életünkben. Csupán kérnünk kell.
Amint az érzelmi salak eltávozik, lehetséges a gyógyulás. A jövőben nagy változásokat tapasztalhatunk. A Nap-beavatás, mester-éned felébredése minden pillanatban lehetséges, mikor ráébredsz az "én vagyok" igazi természetére.
Minden, amire valaha vágytunk, most magától megvalósul. Lehetséges, hogy ezt bár hálásan, mégis érzelmek nélkül mint új belső igazságunk részét fogadjuk el.
A Nap-beavatással járó szellemi siker, amit elértél, jelenti az igazi győzelmet. Az élet öröme és tejessége mindig is körülvett. Eddig kívül láttuk magunkat az életörömön, most mi magunk váltunk az életörömmé.

2017.07.15. szombat

Ez a kártya a beteljesülést és a teljességet jelképezi. Arra utal, hogy a kérdező nem ismeri eléggé önmagát. Noha éppen egy feladat vagy egy helyzet végén járunk, régi, korlátolt beidegződéseink akadályoznak szellemi lehetőségeink teljes kibontakoztatásában. Így képtelenek vagyunk önmagunkat és másokat elfogadni.
Az állandó értékelés és önmagunk bírálata végül kirekesztettséghez vezet. Fölényesnek, magányosnak érezzük magunkat, és fokozatosan eltávolodunk másoktól és valódi önmagunktól.
Itt az ideje, hogy kiteljesítsük önmagunkat, és engedjünk, hogy szellemünk rózsája kivirágozzon. tegyük fel magunknak a kérdést, hogy ítéleteink által mely hiányosságainkat vetítjük ki másokra. Húzódjunk vissza egy időre egy szoba csöndjébe vagy a természetbe. Szemléljük a rózsa tökéletességét, és hagyjuk, hogy szépsége hasson a lelkünkre.
Találjuk meg a hozzánk legközelebb álló szellemi áramlatot, és valósítsuk meg önmagunkat. Ismerjük fel valódi hivatásunkat. Eljött az ideje, hogy elfoglaljuk helyünket a kozmikus rendben.

2017.07.14. péntek

Ne csodálkozzunk, ha a kártya hatására esetleg addig ismeretlen könnyedség tölti el lelkünket, vagy legalábbis el tudjuk képzelni azt az állapotot vagy helyzetet, ahol ez az energia megvalósítható.
Samael arkangyal kártyája felhívás arra, hogy több örömet, szeretetet és könnyedséget engedjünk életünkbe, és másokkal is osszuk meg túláradó szeretetünket és örömünket. Hozzunk létre kreatív, alkotó tereket, amelyekbe esetleg másokat is bevonhatunk. A többi isteni teremtményhez hasonlóan bennünk is csodálatos lehetőségek rejlenek. Fel kell fedeznünk, meg kell valósítanunk és másokkal is meg kell osztanunk tehetségünket. Fogadjuk nyitott szívvel Samael arkangyal energiájának csodálatos ajándékát.
Problémáink és gondjaink miatt talán elképzelhetetlennek tűnik, hogy örömöt, szeretetet és kreativitást hozzunk az életünkbe. Lehet, hogy különféle feltételekhez kötjük a boldogságunkat, ezek azonban csupán az ego tévedései. Nem a szívünkből erednek, és csak eltávolítanak a valódi, önmagunkból fakadó boldogságtól.
Ez a kártya a világ szépségeire és a rendelkezésünkre álló végtelen lehetőségekre hívja fel a figyelmünket. Szabadulj meg a boldogtalanság, örömtelenség és megbénult kreativitás képzeleteiből, és lépj be az isteni szeretetbe és örömbe, amelyet felfedezhetsz egy kisgyerek ragyogó tekintetében, egy kép megfestése nyújtotta alkotó örömben, a szép zenében, a csillagos égbolt látványában, saját mozdulataidban, minden olyan tevékenységben, amellyel másokon segítesz, és abban az egyszerű tényben, hogy létezel.

2017.07.13. csütörtök

Metatron arkangyal kártyája arra utal, hogy egy magasabb tudati fok elérésének vágya hajt bennünket.
A jelenlegi helyzetünk egy új út kezdete, amely szellemi érdeklődésünk és tevékenységi körünk tágulásához, bővüléséhez, megváltozásához vezet. Ehhez szükségünk van Metatron arkangyal ikerlelkének, Sandalphon arkangyalnak az energiájára, támogatására is.
A szellemi szeretetnek (Metatron) és lényünk női és férfi oldalának (Sandalphon) az isteni egységbe való beolvadása a cél. Ebben segítségünkre lehetnek a magas rezgésű esszenciák, melyek feloldják a belső ellenállásokat.
Meg kell szabadulnunk az elfojtási mechanizmusoktól és kivetítésektől. Egyfajta vezeklésként gyakran áldozati szerepbe bújunk, és ezzel fejezzük ki odaadásunkat Istennek.
Jézus Krisztus végigjárta a szenvedés útját. Ez az ő útja volt, hogy nekünk új utat mutasson. Fel kell áldoznunk egónkat, önteltségünket és gőgünket, hogy megkapjuk az isteni szeretet kelyhét, és minden jóra fordul.

Több inkarnációt is eltölthetünk azzal, hogy az áldozat szerepében egónkat növeljük. Ez ellentmondásnak tűnik, de nem az. Az áldozat póza egyfajta passzív ellenállás, amikor nem akarjuk feldolgozni és feloldani az ego nehézségeit. Krisztus magára vállalta a világ szenvedését, és a világba hozta a szeretet isteni kelyhét. Ezért felegyenesedhetünk, és ihatunk ebből a kehelyből. Az áldozat és a szenvedés ekkor már feleslegesek.
A holisztikus gyógymódok és az ezoterikus tudományok belső rejtett forrásainkhoz vezethetnek. Valószínűleg egy ősi tudás birtokosai vagyunk, ami arra vár, hogy újra feléledhessen. a világ már vár erre.
Kozmikus gyökereink, lelkünk bölcsője most különböző módokon, tudatosulhatnak bennünk. ez a születési hely rendeltetésünk valódi célja is egyben. A Föld nagy átváltozása tesz ismét elérhetővé ezt a tudást. A nagy lelkek és teremtmények, az angyalok, dévák vagy kozmikus fényhozók és jövőbeni mesterek öntudatra ébrednek, és önmagukból születnek meg.

2017.07.12. szerda

Most éppen annak időszakát éljük, amikor a valódi énünket eddig burokként körbeforgó régi megszokásaink elkezdenek "repedezni". Az életünkben zajló megrázó események azt jelzik, hogy ideje átgondolni eddigi lépéseinket.
Letértünk a lelki fejlődésünkhöz vezető helyes útról, mivel szívünk helyett egónkat követjük. Így a lét más síkjaihoz vezető út zárva marad előttünk. De talán épp ez az út vezet el valódi rendeltetésünkhöz. Kérdezzük meg magunkat, miben hiszünk valójában, és vajon tényleg elég elszántak vagyunk-e ahhoz, hogy egy szellemi útra lépjünk és az isteni törvényeket minden következményükkel együtt kövessük.
Nagy bátorság szükséges Anael arkangyal szellemi tűzkeresztségéhez. A kártya azt jelzi, hogy éppen szellemi tűzkeresztségünk előtt állunk. Most fogod csak megtapasztalni, amit törvénnyé tettél a magad számára. Saját törvényeid válnak saját igazságoddá. Ha úgy gondolkodsz, hogy a másság fenyegetést jelent számodra, akkor azt az alapelvet követed, ami háborúkat okoz.
Ha állandóan a túlélésed miatt aggódsz, akkor a hiány törvényét követed. Noha a világegyetem a bőség törvényét követi, te azt fogod megtartani, amit követsz. az isteni forrástól elszakadva saját univerzumot teremtesz, ami példánk esetében félelemből, aggodalomból és szükségből áll.
Az Anael arkangyalhoz fűző kapcsolat figyelmedet az isteni síkra irányítja, és fel fogod ismerni, milyen kollektív és egyéni gondolati minták határozzák meg életedet. A valóságos keresztelő akkor fog végbemenni, mikor megtanultad, hogyan kövesd az isteni tervet, és hogyan cselekedjél az iránta való bizalomból.

2017.07.11. kedd

Szakítsunk magunkra egy kis időt, és kérdezzük meg magunktól, vajon hogyan észleljük a körülöttünk levő világot. Otthon érezzük magunkat, a helyünkön, beágyazódva és biztonságban, vagy ellenségesnek és hidegnek látjuk környezetünket?
Ne felejtsük, hogy ittlétünk fontos a Föld számára. Egy feladatot kell teljesítenünk, és felelősek vagyunk saját magunk és a többi teremtmény jólétéért.
A ránk bízott anyagi eszközök isteni forrásból származnak, és a mi felelősségünk, hogy bölcsen, az isteni törvényt betartva, az isteni áramlást elősegítve használjuk őket. Mindennek, amit befogadunk, tovább kel áradnia, különben a körforgás valahol megakad, és ez hiányt okoz.
A más élőlények iránti szeretet, tisztelet és együttérzés elősegíti a különböző növényi, állati, emberi, ásványi és angyali tudatszintek összenövését. Ha tisztelettel és szeretettel bánunk a növényekkel, elárulják gyógyító erejük titkát. Ha tisztelettel és szeretettel bánunk az állatokkal, ők bízni fognak bennünk, és kinyilatkoztatják létük rejtett üzenetét. És az emberek, akikkel szeretetben, együttérzéssel és tisztelettel találkozunk, megajándékoznak értékes barátságukkal.
Igaz a mondás, hogy azt aratjuk le, amit vetettünk. Bariel arkangyal azt kéri tőlünk, hogy vessük el szellemi növekedésünk magját. Ha felismerjük, hogy minden lénnyel kapcsolatban állunk, megszűnik körülöttünk a világ látszólagos ellenségessége.
Szolgáljuk a világot, és a világ is szolgálni fog minket. Ezt örömmel, vidáman, és könnyedén is tehetjük. Azért vagyunk itt, hogy a tökéletes világ látomásában ránk bízott feladatot teljesítsük. Figyeljünk az ismétlődő jelekre, szimbólumokra és eseményekre. Ezekben gyakran szellemi üzenet rejlik, amelyet intuitív módon tudunk megfejteni. Bízzunk érzékeinkben, saját látomásainkban, és akkor egy napon túláradó örömmel ébredhetünk, mivel megérezzük, hogy össze vagyunk kötve a Földdel és annak minden élőlényével.

2017.07.10. hétfő

Ez a kártya a sebezhetőségre és a fájdalomra utal, ami arra késztetett téged, hogy visszabújj a csigaházadba. Lényednek csak egy kis része jelenik meg az élet színpadán, és merészkedik ki a világba; valamit elfogad ezért, és így része a végtelen alkotó körforgásnak. Régi sérüléseid miatt félsz a világtól és az érzésektől. Itt az ideje, hogy vállald a fájdalom kockázatát, és ne menekülj többé érzéseid elől.
Lehet, hogy fényutadon a sötét Grál kelyhet is átnyújtják neked, amit legszívesebben nem innál meg, hiszen tele van sötét emlékekkel és élményekkel. Gondolj arra, hogy a sötét kehely fénybe ágyazódik. Az égi erők munkálkodnak megváltásodon. Semmi bajod nem eshet, ha rábízod magad az isteni szeretetre. A múlt árnyékai szét fognak foszlani, amint belső gyermeked szeretetével útjukra bocsátod őket, és nem kötöd magadhoz őket a félelem által.
A benned élő isteni női oldal most nagy erővel akar megvalósulni. Ha tudatosítod a szeretetből és odaadásból fakadó erődet, akkor újjászületve valódi önmagad lehetsz. Bocsáss meg magadnak, és azoknak, akik bántottak téged, mivel szíved erre vágyik. A szív csak akkor gyógyulhat meg, ha a megbocsátás szétoszlatja a gyűlöletet, keserűséget, dühöt és félelmet.
Ekkor nem csupán ikerlelkeddel találkozol, hanem olyan emberek körébe lépsz, akik hasonlóak hozzád, akikkel közös tulajdonságaitok vannak, és ugyanazon a fénysugáron inkarnálódtatok.
Az ikerlelked egyik fele már benned él. A szíved mélyén visszhangra talál kereső érzésed. Ezért valójában sosem vagytok egymástól elválasztva. Lényed egy része ott van az ikerlelkedben is, ezért vágysz rá annyira, hogy összekapcsolódj vele. De igazából sosem vagytok elválasztva, és a másik egy részét magatokban hordjátok.
Erről meditálva vigasztalást nyersz.

2017.07.09. vasárnap

Ne csodálkozzunk, ha a kártya hatására esetleg addig ismeretlen könnyedség tölti el lelkünket, vagy legalábbis el tudjuk képzelni azt az állapotot vagy helyzetet, ahol ez az energia megvalósítható.
Samael arkangyal kártyája felhívás arra, hogy több örömet, szeretetet és könnyedséget engedjünk életünkbe, és másokkal is osszuk meg túláradó szeretetünket és örömünket. Hozzunk létre kreatív, alkotó tereket, amelyekbe esetleg másokat is bevonhatunk. A többi isteni teremtményhez hasonlóan bennünk is csodálatos lehetőségek rejlenek. Fel kell fedeznünk, meg kell valósítanunk és másokkal is meg kell osztanunk tehetségünket. Fogadjuk nyitott szívvel Samael arkangyal energiájának csodálatos ajándékát.
Problémáink és gondjaink miatt talán elképzelhetetlennek tűnik, hogy örömöt, szeretetet és kreativitást hozzunk az életünkbe. Lehet, hogy különféle feltételekhez kötjük a boldogságunkat, ezek azonban csupán az ego tévedései. Nem a szívünkből erednek, és csak eltávolítanak a valódi, önmagunkból fakadó boldogságtól.
Ez a kártya a világ szépségeire és a rendelkezésünkre álló végtelen lehetőségekre hívja fel a figyelmünket. Szabadulj meg a boldogtalanság, örömtelenség és megbénult kreativitás képzeleteiből, és lépj be az isteni szeretetbe és örömbe, amelyet felfedezhetsz egy kisgyerek ragyogó tekintetében, egy kép megfestése nyújtotta alkotó örömben, a szép zenében, a csillagos égbolt látványában, saját mozdulataidban, minden olyan tevékenységben, amellyel másokon segítesz, és abban az egyszerű tényben, hogy létezel.

2017.07.08. szombat

Camael arkangyal kártyája az átalakulás és változás felbolydult időszakát jelzi. A változást először is önmagadnál kell kezdened. Ne nyomd el többé lényed sötét oldalát, és így már nem lesz szüksége arra, hogy a külvilágban, más embereken és eseményeken keresztül nyilvánuljon meg.
Lehet, hogy most a harag, fájdalom és szomorúság érzése, vagy más traumatikus képek, érzések, korábbi életeid szörnyű emlékei bukkantak fel életedben, amelyekkel nehezen tudsz szembenézni. Kollektív múltbeli és jelenlegi események is érintik most tudatodat, amelyek az egész Föld átalakulásában és egy új energiaszintre való jutásában is fontos szerepet játszanak.
Mindezt nyugtalanítónak és elidegenítőnek érezheted, de ne told el magadtól ezeket az érzéseket és félelmeket, mert így csak erősebbek lesznek és akadályozzák a fejlődésed. A holisztikus terápiák segítenek szembesülni és végleg leszámolni a múlttal.
Sok ember épp a jelenben éli át, amit "Buddha-menedéknek" nevezünk. A kártya narancs- és violaszínei jelképezik ezt az állapotot, amikor egy ideig visszavonulunk a világtól, hogy teret adjunk átváltozásunknak.
Ehhez nem szükséges kolostorba vonulni. Ez egyszerűen az az időszak, amikor szembenézünk a bennünk élő sötétséggel, és ezáltal feloldjuk. Ha lehetséges, visszahúzódunk a világi tevékenységtől, hogy teljesen önmagunkkal foglalkozzunk, kifejezzük és átéljük gyengeségünket, félelmünket és belső bukásunkat. Ebben segíthet az írás, a meditáció, a festés, a tánc, az ének, a sírás, vagy egyszerűen csak az, hogy önmagunkkal vagyunk, akármit jelentsen is ez. Mindegyikünk megtalálja a neki legmegfelelőbb kifejezési formát. Ez a hatalmas tisztulási folyamat új életérzéssel ajándékoz meg bennünket. a felnőtté válás és önállóság érzésével, életünk céljának és ittlétünk okának, a világban való helyünknek a felismerésével. Erre a pontra érkezve megpillantjuk magunkban az istenit, és ez csodálatos!

2017.07.07. péntek

Haniel arkangyal arra szólít fel, hogy szellemi erőnk lehetőségein elmélkedve hangolódjunk rá a Vízöntő korszakra. Megkapjuk a lehetőséget, hogy segítsünk valami újat létrehozni. Ismerjük fel saját végtelen lehetőségeinket és képességeinket. Helyzetünk megengedi, hogy új teret teremtsünk magunk körül, és másokkal együtt javítsuk a Föld bolytó létfeltételeit.
Talán épp azt kérdezzük magunktól, hogy tehetségünkkel és képességeinkkel mi vajon mit adhatunk a világnak. A válasza a szívünkben rejlik. Engedjük szabadon a bennünk élő kíváncsi, a csillagok felé nyúló gyermeket. Fessünk, ha festeni szeretnénk, és ne törődjünk vele, ha azt mondják, hogy nincs elég tehetségünk. Zenéljünk, ha dallamok élnek bennünk, gyógyítsunk szeretetünkkel, osszuk meg másokkal gondolatainkat és ösztönző erőnket. Higgyünk magunkban és képességeinkben.
Bennünk és a Földön bizonyos értelemben nagy változás zajlik. A tudás új ajtói nyílhatnak meg előttünk, a korábbi inkarnációban támadt ötleteink most valóra válhatnak. Ne féljünk megnyitni ezeket az ajtókat, vegyünk részt például egy tanfolyamon, ahol másokkal együtt megtapasztaljuk a lét végtelen lehetőségeit. Ha például festünk, vagy bármit alkotunk, azzal a világnak ajándékozunk valami újat, és ettől mi magunk is frissebbnek és gazdagabbnak érezzük magunkat.
Osszuk meg saját, egyéni belső gazdagságunkat a világgal, és éljük át az ebből fakadó mély megelégedés érzését. Magunkban hordjuk az isteni teremtés csíráját. Bánjunk vele szeretettel és tisztelettel.

2017.07.06. csütörtök

Ha ezt a kártyát húztuk, a kérdésünknek arra kell irányulnia, hogy az életünk mely területein adjuk át a hatalmat másoknak, és engedjük, hogy kihasználjanak, vagy milyen egyéb függőségek korlátozzák a szabadságunkat. Ne felejtsük, hogy ez a kérdés nem az emberek meg- vagy elítéléséről szól. Azt kell felismernünk, hogy életünk mely területein távolodtunk el önmagunktól és a kozmikus egységtől túl nagyra nőtt egónk vagy lelki gyengeségünk miatt.
Miért szükséges, hogy a létezés különféle tükröket tartson elénk? Ez a kártya azt kérdezi: "Milyen úton jársz? Megmásíthatatlannak fogadod el a félelmeidet ahelyett, hogy szembenéznél velük?"
Néha elkerülhetetlenül meg kell szabadulnunk bizonyos régi, külső és belső beidegződésektől és ez fájdalommal jár.
Ha sikerül bensőnkben leválasztanunk énünknek nem a lényegünkhöz tartozó részeit, akkor a külső kényszerektől is megszabadulunk, így a tekintélyelvű személyeknek sem lesz többé hatalmuk fölöttünk. Ezután majd tiszteletben tartják a határainkat, és megtartják a kellő távolságot. Az ego ólomnehézsége lehullik rólunk, mint egy régi, nedves köpeny, ami immár nem tud lehúzni minket.

2017.07.05. szerda

Érezzük át testünk belsejét, és figyeljünk a jelzéseire. Próbáljuk meg egyszerűen érezni a testünket. Hogyan érzi magát lábunk a talajon? Milyen mély a légzésünk, és hol érzünk a testünkben feltorlódott energiát?
Testünk most üzeneteket küld nekünk, amelyek elmondják, hogyan segíthetünk magunkon. Ha nem érezzük a talajt a lábunk alatt, akkor a földelési technikák és a piros szín a fontosak. Ha szorítást vagy fájdalmat érzünk a test bizonyos pontjain, rendeljük hozzá ezeket a testtájakat a megfelelő csakrákhoz és a hozzájuk tartozó színekhez, így megtalálhatjuk az adott problémának megfelelő gyógyító rendszereket.
Figyeljük meg légzésünket, és tanuljunk belőle. Egy mély lélegzet jóleső, felfrissítő érzése életenergiát ad. A természetben és az őrangyalhoz fűző kapcsolatban is megtapasztalhatjuk, mit jelent számunkra a tér, a föld tere és saját belső terünk.
Talán nem is vagyunk igazán otthon földi terünkben, és folyton visszahúzódunk a testünkből. A függőségek az energia és az élet élvezetének illúzióját keltik. Ha átadjuk magunkat ennek az illúziónak, elzárjuk magunkat az élet erőforrásától. Ha önként mérgezzük szervezetünket, akkor ezzel kódolt üzenetet küldünk arról, hogy igazából nem is akarunk itt lenni. Raguel arkangyal segítségét kérve valóban elhatározhatjuk, hogy többé nem juttatunk szervezetünkbe káros anyagokat, így nem állítunk magunk elé testi korlátokat. Elhatározásunk, hogy felébresszük saját erőnket, és valóban itt legyünk, feloldja a régi rossz szokásokat. Ennek közvetlen hatását közérzetünkön és az anyag áramlásán is tapasztalhatjuk. Testünk jelzi, hogy mi az, ami jót tesz nekünk. És ha odafigyelünk ezekre a jelekre, az anyag barátságos lesz irányunkban, mivel már nem utasítjuk el, és szívesen vagyunk itt.
A szellemi tevékenységek termékeny talajra hullanak, és a föld táplálja őket. Ha gyógyítással, tanácsadással vagy könyvírással kapcsolatos terveink eddig csak vágyálmok voltak, most megvalósítjuk ezeket az ötleteket és terveket. Csak el kell határozni, hogy itt legyünk, és ezzel elkezdünk otthonra lelni a testünkben.

2017.07.04. kedd

Ez a kártya a sebezhetőségre és a fájdalomra utal, ami arra késztetett téged, hogy visszabújj a csigaházadba. Lényednek csak egy kis része jelenik meg az élet színpadán, és merészkedik ki a világba; valamit elfogad ezért, és így része a végtelen alkotó körforgásnak. Régi sérüléseid miatt félsz a világtól és az érzésektől. Itt az ideje, hogy vállald a fájdalom kockázatát, és ne menekülj többé érzéseid elől.
Lehet, hogy fényutadon a sötét Grál kelyhet is átnyújtják neked, amit legszívesebben nem innál meg, hiszen tele van sötét emlékekkel és élményekkel. Gondolj arra, hogy a sötét kehely fénybe ágyazódik. Az égi erők munkálkodnak megváltásodon. Semmi bajod nem eshet, ha rábízod magad az isteni szeretetre. A múlt árnyékai szét fognak foszlani, amint belső gyermeked szeretetével útjukra bocsátod őket, és nem kötöd magadhoz őket a félelem által.
A benned élő isteni női oldal most nagy erővel akar megvalósulni. Ha tudatosítod a szeretetből és odaadásból fakadó erődet, akkor újjászületve valódi önmagad lehetsz. Bocsáss meg magadnak, és azoknak, akik bántottak téged, mivel szíved erre vágyik. A szív csak akkor gyógyulhat meg, ha a megbocsátás szétoszlatja a gyűlöletet, keserűséget, dühöt és félelmet.
Ekkor nem csupán ikerlelkeddel találkozol, hanem olyan emberek körébe lépsz, akik hasonlóak hozzád, akikkel közös tulajdonságaitok vannak, és ugyanazon a fénysugáron inkarnálódtatok.
Az ikerlelked egyik fele már benned él. A szíved mélyén visszhangra talál kereső érzésed. Ezért valójában sosem vagytok egymástól elválasztva. Lényed egy része ott van az ikerlelkedben is, ezért vágysz rá annyira, hogy összekapcsolódj vele. De igazából sosem vagytok elválasztva, és a másik egy részét magatokban hordjátok.
Erről meditálva vigasztalást nyersz.

2017.07.03. hétfő

Ez a kártya a beteljesülést és a teljességet jelképezi. Arra utal, hogy a kérdező nem ismeri eléggé önmagát. Noha éppen egy feladat vagy egy helyzet végén járunk, régi, korlátolt beidegződéseink akadályoznak szellemi lehetőségeink teljes kibontakoztatásában. Így képtelenek vagyunk önmagunkat és másokat elfogadni.
Az állandó értékelés és önmagunk bírálata végül kirekesztettséghez vezet. Fölényesnek, magányosnak érezzük magunkat, és fokozatosan eltávolodunk másoktól és valódi önmagunktól.
Itt az ideje, hogy kiteljesítsük önmagunkat, és engedjünk, hogy szellemünk rózsája kivirágozzon. tegyük fel magunknak a kérdést, hogy ítéleteink által mely hiányosságainkat vetítjük ki másokra. Húzódjunk vissza egy időre egy szoba csöndjébe vagy a természetbe. Szemléljük a rózsa tökéletességét, és hagyjuk, hogy szépsége hasson a lelkünkre.
Találjuk meg a hozzánk legközelebb álló szellemi áramlatot, és valósítsuk meg önmagunkat. Ismerjük fel valódi hivatásunkat. Eljött az ideje, hogy elfoglaljuk helyünket a kozmikus rendben.

2017.07.02. vasárnap

Ha a Razial arkangyal által képviselt energia megakad, akkor nehézségeink támadnak a teremtés anyagi oldalával. Elnyomott harag és más érzelmi mérgek akadályozzák a lelki és testi salak kiürülését szervezetünkből, és ez lelkileg és testileg is megterhelő számunkra. Ennek következménye a forrástól való elválasztottság érzése. Csökken természetes ragyogásunk, erőtlennek érezzük magunkat, mivel minden energiánkat túlveszített érzelmeink elfojtására fordítjuk.
Mivel az első csakrát nyitott állapotában blokkoljuk, ezért zavaró külső hatások érik, és itt érezhetjük leginkább energiánk megrekedését. A negatív energiaminták zavartalanul áramlanak szervezetünkbe, így lelki és testi állapotunk tovább romlik. Az isteni forrástól elválasztva a magasabb énünk információit közvetítő nyolcadik csakrától sem kaphatunk segítséget.
Az ínséges belső a külvilágban is szükségszerűen tükröződik, és szexuális, párkapcsolati és anyagi problémákat okoz. A testi problémák mindenekelőtt a nemi és a méregtelenítő szerveket érintik.
Ezeket a problémákat a gyökerüknél kell kezelni, és Raziel segítségével sokkal könnyebben megoldhatjuk őket. A megfelelő gyógyító szerek, a megoldást nyújtó, tisztázó, a haragot felszínre hozó helyzetek és az angyalok, arkangyalok támogatása mind-mind felbukkan életünkben. Csupán kérnünk kell.
Amint az érzelmi salak eltávozik, lehetséges a gyógyulás. A jövőben nagy változásokat tapasztalhatunk. A Nap-beavatás, mester-éned felébredése minden pillanatban lehetséges, mikor ráébredsz az "én vagyok" igazi természetére.
Minden, amire valaha vágytunk, most magától megvalósul. Lehetséges, hogy ezt bár hálásan, mégis érzelmek nélkül mint új belső igazságunk részét fogadjuk el.
A Nap-beavatással járó szellemi siker, amit elértél, jelenti az igazi győzelmet. Az élet öröme és tejessége mindig is körülvett. Eddig kívül láttuk magunkat az életörömön, most mi magunk váltunk az életörömmé.

2017.07.01. szombat

Ha ezt a kártyát húztuk, a kérdésünknek arra kell irányulnia, hogy az életünk mely területein adjuk át a hatalmat másoknak, és engedjük, hogy kihasználjanak, vagy milyen egyéb függőségek korlátozzák a szabadságunkat. Ne felejtsük, hogy ez a kérdés nem az emberek meg- vagy elítéléséről szól. Azt kell felismernünk, hogy életünk mely területein távolodtunk el önmagunktól és a kozmikus egységtől túl nagyra nőtt egónk vagy lelki gyengeségünk miatt.
Miért szükséges, hogy a létezés különféle tükröket tartson elénk? Ez a kártya azt kérdezi: "Milyen úton jársz? Megmásíthatatlannak fogadod el a félelmeidet ahelyett, hogy szembenéznél velük?"
Néha elkerülhetetlenül meg kell szabadulnunk bizonyos régi, külső és belső beidegződésektől és ez fájdalommal jár.
Ha sikerül bensőnkben leválasztanunk énünknek nem a lényegünkhöz tartozó részeit, akkor a külső kényszerektől is megszabadulunk, így a tekintélyelvű személyeknek sem lesz többé hatalmuk fölöttünk. Ezután majd tiszteletben tartják a határainkat, és megtartják a kellő távolságot. Az ego ólomnehézsége lehullik rólunk, mint egy régi, nedves köpeny, ami immár nem tud lehúzni minket.

2017.06.30. péntek

Az angyalok arról biztosítanak, hogy jóakaratuk mindig velünk lesz. Különösképpen Zadkiel világítja meg előttünk az ösvényt, és nyújt biztonságot, Ha össze vagyunk zavarodva, most angyali elixír árad szét ereinkben. Ha félelem szorongat, a fülünkbe suttogja, hogy összeköttetésben vagyunk a Forrással. Ha betegek vagyunk, és szorongunk, Zadkiel mennyei mannával erősít meg. Az angyalok arra emlékeztetnek, hogy a valódi "biztonság" nem más, mint "öngyógyítás", amellyel visszatérhetünk a Forrás által adott jóllétbe. Továbbá az Élet Virágának szent szimbóluma bölcsességgel itatja át életünket, és emlékeztet rá, hogy fedjünk fel mindent Isten előtt, és kérjük az angyalokat, hogy vegyék le rólunk terheinket. 

2017.06.29. csütörtök

Álmaink a legerősebb jövendölések közé tartoznak, amelyekben részünk lehet. Raziel megjelenése azt jelenti, hogy mostanában üzenetek szűrődnek át álmaink birodalmából, amelyek segítségünkre lesznek közelgő döntéseink meghozatalában. Ne aggódjunk, ha nem tudjuk felidézni álmainkat, mivel tudatalattink megőrzi őket magasabb énünk, avagy nk számára. Ha tudunk, vezessünk álomnaplót, az segítségünkre lesz, hogy jobban értsük tudatunk működését. Az elcsendesülés segít értelmezni az üzeneteket.

2017.06.28. szerda

A víz és a tűz ereje az orákulum ajándékai, és elhozzák számunkra a harmóniát, amit Rafael kíván nekünk. Lehetséges, hogy mostanában olyan helyzetekbe kerültünk, amelyek nem úgy alakultak, ahogyan szerettük volna, és most szükségünk van a megtisztításukra. Ha így van, használjuk e nagy hatalmú elemeket. Víz áztassa, tűz eméssze az ártó gondolatokat. engedjük át negatív energiáinkat az elemeknek, hogy azok pozitívvá változtassák őket. ezekre az eredendő erőkre akkor van szükségünk, amikor egy adott helyzetből egy másikba kívánunk jutni. Gondoljunk a szertartásokra, amelyek a vizet és a tüzet a hitben egyesítve használják.

2017.06.27. kedd

A víz és a tűz ereje az orákulum ajándékai, és elhozzák számunkra a harmóniát, amit Rafael kíván nekünk. Lehetséges, hogy mostanában olyan helyzetekbe kerültünk, amelyek nem úgy alakultak, ahogyan szerettük volna, és most szükségünk van a megtisztításukra. Ha így van, használjuk e nagy hatalmú elemeket. Víz áztassa, tűz eméssze az ártó gondolatokat. engedjük át negatív energiáinkat az elemeknek, hogy azok pozitívvá változtassák őket. ezekre az eredendő erőkre akkor van szükségünk, amikor egy adott helyzetből egy másikba kívánunk jutni. Gondoljunk a szertartásokra, amelyek a vizet és a tüzet a hitben egyesítve használják.

2017.06.26. hétfő

Ez a kártya jelzi, hogy a hit életünk jelenlegi szakaszának része kell legyen, és Raziel is a segítségünkre kíván lenni. Szent hívással szólítsuk magunkhoz az arkangyalt, ha hitünket növelni szeretnénk, vagy bátorságra van szükségünk, hogy kilépjünk egy ismerős és biztonságot nyújtó helyzetből. Ha új kalandra indulunk, a mindenség misztériumainak fellegei körülöttünk lebegve a segítségünkre lesznek. Kérdezzük meg magunktól: „Mit kell elengednem az életemből?” Ha ragaszkodunk egy olyan gondolathoz, érzéshez vagy élethelyzethez, amelyet inkább el szeretnénk engedni, csak megnehezítjük a dolgunkat. Engedjük el, és hagyjuk, hogy isten eljöjjön hozzánk.

2017.06.25. vasárnap

Álmaink a legerősebb jövendölések közé tartoznak, amelyekben részünk lehet. Raziel megjelenése azt jelenti, hogy mostanában üzenetek szűrődnek át álmaink birodalmából, amelyek segítségünkre lesznek közelgő döntéseink meghozatalában. Ne aggódjunk, ha nem tudjuk felidézni álmainkat, mivel tudatalattink megőrzi őket magasabb énünk, avagy nk számára. Ha tudunk, vezessünk álomnaplót, az segítségünkre lesz, hogy jobban értsük tudatunk működését. Az elcsendesülés segít értelmezni az üzeneteket.

2017.06.24. szombat

Ha ezt a kártyát húzzuk, akkor Szandalfón arra kér bennünket, írjunk listát elvárásainkról, hiszen ezek szándékaink magjai. A gondolat teremti a valóságot, vagyis ha ez a kártya felbukkan, valóban arra kérnek minket, hogy pontosan fogalmazzuk meg szándékainkat, és tűzzünk ki célt hozzájuk. Eredményt csak a tisztán meghatározott cél hozhat. Az angyalok azt szeretnék, hogy megtapasztaljuk a szeretetet, az örömöt és a sikert. Ennek érdekében képzeljük el magunkat és szeretteinket abban a nagyszerűségben fürödve, amely szándékunknak köszönhetően bekövetkezhet. Ez a talaj, amelyből a bőség teremhet.

2017.06.23. péntek

Mindannyian Isten békeszerető gyermekei vagyunk. Ez az angyali orákulum akkor nyilatkozik meg nekünk, ha egy új vagy megújuló szerelem közelít. Lássuk az életet őrangyalunk könyörületes szemével, aki Krisztust sugározza felénk, és értsük meg, hogy a szeretet mindenekfelett gyönyörű. Vigyázzunk a szépre, amelyet szeretetünk kisugárzásával mindenkiért teremtünk. Ha nézőpontunkat az angyali síkok felé toljuk el, akkor emberi angyalokká válunk, és csodákat szórhatunk a körülöttünk lévőkre.

2017.06.22. csütörtök

Az orákulum azt kéri, hogy forduljunk befelé, saját intuíciónkhoz, lelkünk természettörvényéhez, amely átkalauzol az örök szeretet lüktetésén. Bízzunk ebben a belső bölcsességben, mert szellemünk túláradása szól hozzánk általa. Figyeljünk jól erre a belső suttogásra, mert ha elvezet bennünket egy új tanításhoz, látomáshoz, könyvhöz, zenéhez vagy tájhoz, az azt fogja jelenteni, hogy valami nagy dolgot kívánnak tudatni velünk. Raziel egy a mi értelmünkkel, és azt kívánja, hogy nyíljunk meg e belső hangok számára. Üljünk csendben, hogy Raziel szeretetének földöntúli igazságában részesülhessünk.

2017.06.21. szerda

Mindannyian a szellemi felszabadulást keressük. Ha elérjük, lelkünk sasként szárnyal majd, és megmerítkezik az isteni szeretet kábulatában. A kártya azt jelzi, hogy most szükségünk van Jofiel földöntúli segítségére. Arra buzdít, hogy meditáljunk a nagyhatalmú arkangyal erejének csodálatos sárga fényén. a belőle áradó fényes égi frekvencia rezgése lehetővé teszi, hogy mindenkor pártatlanok maradjunk. Jofiel átvállalja terheinket, és elvezet a tisztánlátáshoz. A szabadulás kiragad bennünket helyzetünkből, megszabadít, bármi tartsa is fogva szellemünket.

2017.06.20. kedd

Rafael kártyalapja emlékeztet bennünket a Hajj nemes iszlám hagyományára. Az éves zarándokút során a szent kötelességüket teljesítők együtt ünneplik összetartozásukat földi fivéreikkel és nővéreikkel Mekkában, az Isten színe előtt. Kettős céljuk a közös fohász és a Mindenható dicsőítése. figyeljük meg, hogy hol hiányzik a közösség az életünkből. Tudnunk kell, hogy a Forrás bennünk van. Bölcsként és jelenvalóként örökké arra ösztönöz bennünket, hogy engedjük szívünkbe az életörömöt, amely a valódi megértés kulcsát rejti.

2017.06.19. hétfő

Ez az orákulum arra ösztönöz, hogy mindig a könyörületesség útját járjuk magunkkal, másokkal és a természettel kapcsolatban is. A kegyelem Istentől való, akinek angyalán keresztüláramlik, hogy végül a jámborak kertjében virágozhasson. Ha olyan romboló érzés kerít minket hatalmába, mint a harag, engedjük el, és teljes erőnk birtokában éljük az életet, önállóan, és mutassunk könyörületet. Meditáció közben csendesüljünk el, és akkor meghalljuk Metatron üzenetét.

2017.06.18. vasárnap

Szandalfón azt kívánja, hogy tudjuk, életünk fénnyel teli szakaszába léptünk. Hatalmas ugrásokkal fejlődünk, és itt az ideje, hogy szívünket megtöltsük hálával. Ha még nem teljesen világos az üzenet, ne csüggedjünk, mivel a végzet hamarosan bekopogtat az ajtónkon, és felszólít, hogy új csúcsokat ostromoljunk. Legyünk készek elhagyni múltunk azon részeit, amelyek akadályoznak, hogy azzá a kreatív géniusszá váljunk, akik valójában vagyunk. Tizenkét gömb fog megjelenni előttünk, amelyek az orákulumból emelkednek fel, és a Mindenség Összhangját képviselik. Így láthatjuk, hogy fejlődésünk tizenkét aspektusa most mind jelen van.

2017.06.17. szombat

Metatron, Isten krónikása gondolataink és érzelmeink hangján szól hozzánk. Ez a kártya azt kívánja tőlünk, hogy kövessük ösztöneinket és sugallatainkat. Amikor ezt az orákulumot húzzuk, e nagy hatalmú Tanító angyal dicsősége övez majd bennünket. Csodálatos emberi lényként érdemesek vagyunk üzenetének befogadására.  Mint minden védőszellem, ő is a Forrásból emelkedik ki, és szent mannával táplál minket, hiszen lelkünk Isten temploma. Ezért alkotásaink által megoszthatjuk Isten dicsőségét másokkal. Fontos, hogy Metatron tanítását csendes nyugalommal fogadjuk.

2017.06.16. péntek

Gábriel tudatni szeretné velünk, hogy számos áldást kapunk az Angyali Királyságokból. Ne álljunk ellent, fogadjuk el őket. Az öröm és szeretet, amelyet kapunk, közvetlenül a Forrásból ered, és minden más tapasztalatunkat felülírja. Ez a két érzelem olyan érték, amelyekben mindig az áldás szent pillanatában részesülünk. Az Angyali Szolgálat szerető fonál köztünk és Isten között, és e szolgálat eredményeképpen elhárulnak előlünk az akadályok. A félelem elrejti előlünk az angyalokat. Győzzük le, és az áldás elborít minket. Mondjunk imát az Isteni Nőiségnek, és feltárul az Égiekkel való kapcsolatunk.

2017.06.15. csütörtök

Az orákulum azt kéri, hogy forduljunk befelé, saját intuíciónkhoz, lelkünk természettörvényéhez, amely átkalauzol az örök szeretet lüktetésén. Bízzunk ebben a belső bölcsességben, mert szellemünk túláradása szól hozzánk általa. Figyeljünk jól erre a belső suttogásra, mert ha elvezet bennünket egy új tanításhoz, látomáshoz, könyvhöz, zenéhez vagy tájhoz, az azt fogja jelenteni, hogy valami nagy dolgot kívánnak tudatni velünk. Raziel egy a mi értelmünkkel, és azt kívánja, hogy nyíljunk meg e belső hangok számára. Üljünk csendben, hogy Raziel szeretetének földöntúli igazságában részesülhessünk.

2017.06.14. szerda

Rendkívüli, új lehetőségek tárulnak fel előttünk. Új emberekkel kerülünk kapcsolatba, új helyeket ismerünk meg, és új feladatokba kezdünk. Samael szeretettel kíván segíteni nekünk, és mivel a változást gyakran szorongás előzi meg, arra kér, hívjuk segítségül Atlantisz összes angyalát, hogy biztosak lehessünk benne, oda fogunk megérkezni, ahová indultunk. Ám mielőtt ez megtörténhetne, talán megfelelő lenne, ha lemondanánk régi terveinkről, elhagynánk korábbi viselkedési szokásainkat, ötleteinket vagy ismerőseinket. Lássuk úgy az "újat", mint találkozást a Forrással, mint feltöltődést, új életerőt. Olyan ez, mint amikor reménnyel, szeretettel és örömmel üdvözöljük a hajnalt, az új napot.

2017.06.13.kedd

A „csoda” érzékelésünk megváltozásának jele. Metatron tudatni kívánja velünk, hogy az újonnan születő élet misztériumához hasonlóan mi kreatív erőinket hozzuk a világra. A csodákat megidézhetjük, ha nyitottak vagyunk rájuk, hogy Isten és a jobbján álló Metatron megszabadíthasson félelmeinktől. Nyissuk hát meg elménket, és lássuk, hogy minden tehertől megszabadulhatunk. Ha ekképpen cselekszünk, a Forrás váratlan örömmel ajándékoz meg bennünket.

2017.06.12. hétfő

Ha ezt a kártyát húzzuk, akkor Szandalfón arra kér bennünket, írjunk listát elvárásainkról, hiszen ezek szándékaink magjai. A gondolat teremti a valóságot, vagyis ha ez a kártya felbukkan, valóban arra kérnek minket, hogy pontosan fogalmazzuk meg szándékainkat, és tűzzünk ki célt hozzájuk. Eredményt csak a tisztán meghatározott cél hozhat. Az angyalok azt szeretnék, hogy megtapasztaljuk a szeretetet, az örömöt és a sikert. Ennek érdekében képzeljük el magunkat és szeretteinket abban a nagyszerűségben fürödve, amely szándékunknak köszönhetően bekövetkezhet. Ez a talaj, amelyből a bőség teremhet.

2017.06.11. vasárnap

Rendkívüli, új lehetőségek tárulnak fel előttünk. Új emberekkel kerülünk kapcsolatba, új helyeket ismerünk meg, és új feladatokba kezdünk. Samael szeretettel kíván segíteni nekünk, és mivel a változást gyakran szorongás előzi meg, arra kér, hívjuk segítségül Atlantisz összes angyalát, hogy biztosak lehessünk benne, oda fogunk megérkezni, ahová indultunk. Ám mielőtt ez megtörténhetne, talán megfelelő lenne, ha lemondanánk régi terveinkről, elhagynánk korábbi viselkedési szokásainkat, ötleteinket vagy ismerőseinket. Lássuk úgy az "újat", mint találkozást a Forrással, mint feltöltődést, új életerőt. Olyan ez, mint amikor reménnyel, szeretettel és örömmel üdvözöljük a hajnalt, az új napot.

2017.06.10. szombat

Vegyünk egy mély lélegzetet, és közben képzeljük el, hogy a beszívott levegő kéklő fényként tölti meg testünket. Gábriel vezetni fog, hogy összekapcsolódhassunk Isten leheletével, az univerzum áramlásával. Gábriel elhárítja az akadályokat, megszünteti a feszültséget, amely megakadályozott abban, hogy örömmel és szeretettel töltsük meg életünket. Az inspiráció azt jelenti, hogy rábízzuk magunkat Istenre. Ha lehetőségünk van rá, most néhány pillanatig képzeljük azt, hogy a mi leheletünk Gábriel lehelete. Így hamar ellazulunk, és elárasztanak a kreatív gondolatok. Engedjük át magunkat a nyugalom áramlásának. A tudatos akarat csak ellenállást eredményez.

2017.06.09. péntek

Amikor mélyen átérezzük a „test eredendő, természetes rázkódtatásait”, nekikeseredhetünk, mígnem a béke fehér galambja újra reménnyel tölti meg szívünket. Ha éppen ilyen helyzetben vagyunk, nyújtsuk ki a kezünket, és engedjük, hogy az angyalok reményt adjanak. Akár azzal, hogy elénk tárják a természet szépségét, hogy kieszközlik a találkozást valakivel, akinek a lelke telve van örömmel és sikerrel, esetleg egy gyermekkel, akinek az ártatlansága visszaadja jókedvünket. Ebben a formájában az orákulum fehér galamb képét ölti, hogy lehetővé tegye szellemünk békés szárnyalását.

2017.06.08. csütörtök

A kártyalap arra utal, hogy mostanában siettünk teremteni, bizonyságot tenni. Legyünk engedékenyebbek, és tapasztalni fogjuk, hogy a türelem aktív szerepet játszik az idő és távolság, az elképzelés és létrehozás viszonylatában. Meditáljunk a csenden, hogy szenvtelenül vehessük számba vágyainkat. Elmélkedjünk a gízai piramisok nagyszerűségén. Gondoljuk el, hány hosszú évet vett igénybe felépítésük, mégsem kételkedett benne senki, hogy egyszer állni fognak. Mi több, már 4.500 éve magasodnak a sivatag homokjában. Emlékezzünk, hogy minden megnyilatkozás mögött a hármas szám rejtőzik. Ez Mihály tanításának alapja. Tűnődjünk ebben a nyugalomban és csendességben.

2017.06.07. szerda

Mihály csalhatatlan bölcsessége a nagy alkimista mesterre, Thot istenre emlékeztet. Ez a varázsló-pap évezredeken át közvetlenül Mihály arkangyal varázshatalmából részesült. Így ha ezt a kártyát húzzuk, az azt jelenti, hogy jelenleg gyors spirituális fejlődésen megyünk keresztül. A lap emlékeztet rá, hogy alkalmaznunk kell az alkímia művészetét. Próbáljuk a bennünk lévő fémet arannyá változtatni, a bennünk lakó tagadást igenléssé formálni, hogy végül a mennybe emelkedhessünk, és miénk lehessen a földöntúli kincs: a szeretet.

2017.06.06. kedd

Ez az orákulum arra ösztönöz, hogy mindig a könyörületesség útját járjuk magunkkal, másokkal és a természettel kapcsolatban is. A kegyelem Istentől való, akinek angyalán keresztüláramlik, hogy végül a jámborak kertjében virágozhasson. Ha olyan romboló érzés kerít minket hatalmába, mint a harag, engedjük el, és teljes erőnk birtokában éljük az életet, önállóan, és mutassunk könyörületet. Meditáció közben csendesüljünk el, és akkor meghalljuk Metatron üzenetét.

2017.06.05. hétfő

Az angyalok arról biztosítanak, hogy jóakaratuk mindig velünk lesz. Különösképpen Zadkiel világítja meg előttünk az ösvényt, és nyújt biztonságot, Ha össze vagyunk zavarodva, most angyali elixír árad szét ereinkben. Ha félelem szorongat, a fülünkbe suttogja, hogy összeköttetésben vagyunk a Forrással. Ha betegek vagyunk, és szorongunk, Zadkiel mennyei mannával erősít meg. Az angyalok arra emlékeztetnek, hogy a valódi "biztonság" nem más, mint "öngyógyítás", amellyel visszatérhetünk a Forrás által adott jóllétbe. Továbbá az Élet Virágának szent szimbóluma bölcsességgel itatja át életünket, és emlékeztet rá, hogy fedjünk fel mindent Isten előtt, és kérjük az angyalokat, hogy vegyék le rólunk terheinket. 

2017.06.04. vasárnap

Gábriel lapjai a mennyei kegyelem ajándékát hozzák el nekünk, és a kegyelem mindig akkor adatik meg, amikor a legnagyobb szükségünk van rá. Éppen ezért idézzük fel, hol jutottunk tévútra életünkben, amiért most nélkülöznünk kell ezt az isteni elixírt. Gábriel arra kér, hogy bontsuk ki szárnyainkat, és hattyúként szárnyaljunk tisztább vizek felé. Ha megérkezünk, merítkezzünk meg bennük, hogy újjászületve, tisztán lépjünk elő, és valóban megérthessük, hogy lelkünk a kegyelem ajándéka.

2017.06.03. szombat

A Szfinx mindig is „talányok” szülője volt, s az elmúlt korok bölcsessége és letűnt civilizációk tudása tükröződik benne. Így ha ezt az orákulumot hívjuk segítségül, az saját isteni bölcsességünkre emlékeztet bennünket. Lelkünk eonok és életek harcai során gyűjti magába a szépséget és a tudást. Metatron azt kéri, hogy csendesüljünk el, meditáljunk a bennünk szunnyadó bölcsesség fölött, és egy angyal méltóságával cselekedjünk.

2017.06.02. péntek

Rafael szeretve emlékeztet bennünket, hogy mindannyiunknak szükségünk van alapokra. Felhívja figyelmünket azokra a csodálatos energiákra, amelyek olyan központokon keresztül áramlanak, mint a Glastonbury Tor (a föld szívcsakrája). Ha a stressz miatt túl gyorsan haladtunk – fizikailag vagy érzelmileg -, akkor álljunk meg, és vegyünk egy mély lélegzetet. Találjuk meg a nyugalmat, amely összeköt bennünket a Földanyával. Gaia mindig jelen van, megért és segít. Feltétel nélküli anyai szeretettel emlékeztet rá, kik vagyunk valójában, emlékeztet szépségünkre és tisztaságunkra. Engedjük, hogy Gaia átvegye a feszültséget tőlünk és minden rendbe jön.

2017.06.01. csütörtök

Álmaink a legerősebb jövendölések közé tartoznak, amelyekben részünk lehet. Raziel megjelenése azt jelenti, hogy mostanában üzenetek szűrődnek át álmaink birodalmából, amelyek segítségünkre lesznek közelgő döntéseink meghozatalában. Ne aggódjunk, ha nem tudjuk felidézni álmainkat, mivel tudatalattink megőrzi őket magasabb énünk, avagy nk számára. Ha tudunk, vezessünk álomnaplót, az segítségünkre lesz, hogy jobban értsük tudatunk működését. Az elcsendesülés segít értelmezni az üzeneteket.

2017.05.31. szerda

Mindannyian a szellemi felszabadulást keressük. Ha elérjük, lelkünk sasként szárnyal majd, és megmerítkezik az isteni szeretet kábulatában. A kártya azt jelzi, hogy most szükségünk van Jofiel földöntúli segítségére. Arra buzdít, hogy meditáljunk a nagyhatalmú arkangyal erejének csodálatos sárga fényén. a belőle áradó fényes égi frekvencia rezgése lehetővé teszi, hogy mindenkor pártatlanok maradjunk. Jofiel átvállalja terheinket, és elvezet a tisztánlátáshoz. A szabadulás kiragad bennünket helyzetünkből, megszabadít, bármi tartsa is fogva szellemünket.

2017.05.30. kedd

Úgy tűnik, hogy közelebbről meg kell vizsgálnunk életünk alapvető összetevőit, és el kell gondolkodnunk arról, hogyan rendezhetnénk egységbe azokat. A tisztesség Hanaelben lakozó ereje a hamis kihívásokat igaz lehetőségekké változtatja, amint az élet örök iránytűi is jelzik, hogy az igazság egységet és szilárdságot hoz életünkbe. Az ősi mérleg mindig megméri, igaz-e a szívünk. Mondjunk imát Hanaelhez, aki segít, hogy átlássunk az illúziókon, és közelebb kerüljünk lelkünk tisztaságához.

2017.05.29. hétfő

Samael az elme békéjét hozza el nekünk, amely egyike a nagyszerű angyali ajándékoknak. A békesség állapotában mindig érezni fogjuk a Forrás örökké gondoskodó gazdagságát. A békesség azt jelenti, hogy rábízhatjuk gondjainkat Istenre, mivel csodái révén Ő mindig megoldást hoz számunkra. Engedjük hát, hogy erős hit fejlődjön ki bennünk a békesség iránt, ahelyett hogy folyton az egónkat követnénk, amely mindig nehézségek elé állít minket. A békesség elménk természetes állapota, ha elfogadjuk Isten kegyelmét.

2017.05.28. vasárnap

A kártyalap arra utal, hogy mostanában siettünk teremteni, bizonyságot tenni. Legyünk engedékenyebbek, és tapasztalni fogjuk, hogy a türelem aktív szerepet játszik az idő és távolság, az elképzelés és létrehozás viszonylatában. Meditáljunk a csenden, hogy szenvtelenül vehessük számba vágyainkat. Elmélkedjünk a gízai piramisok nagyszerűségén. Gondoljuk el, hány hosszú évet vett igénybe felépítésük, mégsem kételkedett benne senki, hogy egyszer állni fognak. Mi több, már 4.500 éve magasodnak a sivatag homokjában. Emlékezzünk, hogy minden megnyilatkozás mögött a hármas szám rejtőzik. Ez Mihály tanításának alapja. Tűnődjünk ebben a nyugalomban és csendességben.

2017.05.27. szombat

Az angyalok azt szeretnék, hogy észrevegyük, túlságosan ragaszkodunk életünk egy bizonyos részéhez, amelyet ideje feladnunk, mert csak visszatart. Higgyük el, a vigasztalás hamar megérkezik, hiszen ez mindig így van. Az ellenállás csak felerősíti életünk azon részét, amelyhez ragaszkodunk, legyen szó egy kapcsolatról, karrierről vagy az egészségünkről. Zafkiel azt kéri, meneküljünk föl a mennybe, és engedjük, hogy az angyalok hordozzanak minket. Ő a szeretet angyala, és szeretné megtanítani, hogyan engedjük el eddigi elképzeléseinket a hatalomról, arról, hogy miképp lehetünk sorsunk urai. Az, hogy előre meghatározzuk, mi lesz tetteink kimenetele, csak illúzió. Engedjük el ezt és engedjük magunkhoz Istent! Ne felejtsük el, hogy bármiről mondunk is le, valami jobbat kapunk cserébe. Engedjük, hogy a csodák megtörténjenek velünk.

2017.05.26. péntek

Amikor mélyen átérezzük a „test eredendő, természetes rázkódtatásait”, nekikeseredhetünk, mígnem a béke fehér galambja újra reménnyel tölti meg szívünket. Ha éppen ilyen helyzetben vagyunk, nyújtsuk ki a kezünket, és engedjük, hogy az angyalok reményt adjanak. Akár azzal, hogy elénk tárják a természet szépségét, hogy kieszközlik a találkozást valakivel, akinek a lelke telve van örömmel és sikerrel, esetleg egy gyermekkel, akinek az ártatlansága visszaadja jókedvünket. Ebben a formájában az orákulum fehér galamb képét ölti, hogy lehetővé tegye szellemünk békés szárnyalását.

2017.05.25. csütörtök

Raziel felhívja a figyelmünket, hogy túlhajszoljuk magunkat. Ezért ez a mindent látó arkangyal arra kér, hogy vonuljunk vissza, és pihenjünk meg kissé. Az Abu Szimbel-i Nagytemplom körülbelül Kr.e. 1240 táján épült, hogy felerősítse mindazok belső nyugalmát, akik falai közt kerestek menedéket. Visszavonultságunkban megérezhetjük szívünk vágyát, hiszen a szeretet az a rezgés, amelynek az angyalok a tanúi, és szerető szívünk az útmutatás, amelyen keresztül az angyalok üzennek nekünk. Ez az isteni útmutatás kártyája, mivel Raziel az Úr balján áll, és megosztja velünk titkait.

2017.05.24. szerda

Amiként a hatalmas bálnák az óceánok mélyén, a Földanya könnyeiben fürödve sem tévesztenek irányt, nekünk is akaraterőt kell felmutatnunk, hogy egyszer részünk lehessen a dicsőségben. E csodálatos tengeri teremtmények ősi lelke ráhangolja őket az univerzum áramlására. Így emlékeztetnek minket is, hogy minden rendben van az isteni mátrixban. Erőt meríthetünk példájukból. Ha jelenleg az akaratunk nem minket szolgál, kérjük Hanael szerető segítségét. Érezni fogjuk, ahogyan a rubinsugár ereje keresztüláramlik rajtunk, hatalmat és gyógyulást hozva számunkra, hogy ismét saját nagyszerűségünket sugározhassuk a világba.

2017.05.23. kedd

Szandalfón azt kívánja, hogy tudjuk, életünk fénnyel teli szakaszába léptünk. Hatalmas ugrásokkal fejlődünk, és itt az ideje, hogy szívünket megtöltsük hálával. Ha még nem teljesen világos az üzenet, ne csüggedjünk, mivel a végzet hamarosan bekopogtat az ajtónkon, és felszólít, hogy új csúcsokat ostromoljunk. Legyünk készek elhagyni múltunk azon részeit, amelyek akadályoznak, hogy azzá a kreatív géniusszá váljunk, akik valójában vagyunk. Tizenkét gömb fog megjelenni előttünk, amelyek az orákulumból emelkednek fel, és a Mindenség Összhangját képviselik. Így láthatjuk, hogy fejlődésünk tizenkét aspektusa most mind jelen van.

2017.05.22. hétfő

A „csoda” érzékelésünk megváltozásának jele. Metatron tudatni kívánja velünk, hogy az újonnan születő élet misztériumához hasonlóan mi kreatív erőinket hozzuk a világra. A csodákat megidézhetjük, ha nyitottak vagyunk rájuk, hogy Isten és a jobbján álló Metatron megszabadíthasson félelmeinktől. Nyissuk hát meg elménket, és lássuk, hogy minden tehertől megszabadulhatunk. Ha ekképpen cselekszünk, a Forrás váratlan örömmel ajándékoz meg bennünket.

2017.05.21. vasárnap

Vegyünk egy mély lélegzetet, és közben képzeljük el, hogy a beszívott levegő kéklő fényként tölti meg testünket. Gábriel vezetni fog, hogy összekapcsolódhassunk Isten leheletével, az univerzum áramlásával. Gábriel elhárítja az akadályokat, megszünteti a feszültséget, amely megakadályozott abban, hogy örömmel és szeretettel töltsük meg életünket. Az inspiráció azt jelenti, hogy rábízzuk magunkat Istenre. Ha lehetőségünk van rá, most néhány pillanatig képzeljük azt, hogy a mi leheletünk Gábriel lehelete. Így hamar ellazulunk, és elárasztanak a kreatív gondolatok. Engedjük át magunkat a nyugalom áramlásának. A tudatos akarat csak ellenállást eredményez.

2017.05.20. szombat

Szandalfón azt kívánja, hogy tudjuk, életünk fénnyel teli szakaszába léptünk. Hatalmas ugrásokkal fejlődünk, és itt az ideje, hogy szívünket megtöltsük hálával. Ha még nem teljesen világos az üzenet, ne csüggedjünk, mivel a végzet hamarosan bekopogtat az ajtónkon, és felszólít, hogy új csúcsokat ostromoljunk. Legyünk készek elhagyni múltunk azon részeit, amelyek akadályoznak, hogy azzá a kreatív géniusszá váljunk, akik valójában vagyunk. Tizenkét gömb fog megjelenni előttünk, amelyek az orákulumból emelkednek fel, és a Mindenség Összhangját képviselik. Így láthatjuk, hogy fejlődésünk tizenkét aspektusa most mind jelen van.

2017.05.19. péntek

Zafkiel tisztában van a sóvárgással, amely most eltölti szívünket, és megérzi vágyunkat a szerelemre, legyen szó új vagy egy már létező kapcsolatunkról. Úrrá lesz rajtunk az izgalom, hiszen már régen nem éltük át az igaz szerelmet. Elmélkedjünk el azon, mit érzünk valójában. Az angyalok a szerelem egy magasabb rezgésére juttatnak el bennünket, szóval ne ragaszkodjuk a róla alkotott múltbéli elképzeléseinkhez. Álljunk készen arra, hogy ezúttal másképpen szeressünk. Most eljött az ideje, hogy csodálatos változások történjenek érzelmi életünkben. Higgyük el, hogy Zafkiel a számunkra lehetséges legnagyobb jó szem előtt tartásával jár el.

2017.05.18. csütörtök

Amikor mélyen átérezzük a „test eredendő, természetes rázkódtatásait”, nekikeseredhetünk, mígnem a béke fehér galambja újra reménnyel tölti meg szívünket. Ha éppen ilyen helyzetben vagyunk, nyújtsuk ki a kezünket, és engedjük, hogy az angyalok reményt adjanak. Akár azzal, hogy elénk tárják a természet szépségét, hogy kieszközlik a találkozást valakivel, akinek a lelke telve van örömmel és sikerrel, esetleg egy gyermekkel, akinek az ártatlansága visszaadja jókedvünket. Ebben a formájában az orákulum fehér galamb képét ölti, hogy lehetővé tegye szellemünk békés szárnyalását.

2017.05.17. szerda

A víz és a tűz ereje az orákulum ajándékai, és elhozzák számunkra a harmóniát, amit Rafael kíván nekünk. Lehetséges, hogy mostanában olyan helyzetekbe kerültünk, amelyek nem úgy alakultak, ahogyan szerettük volna, és most szükségünk van a megtisztításukra. Ha így van, használjuk e nagy hatalmú elemeket. Víz áztassa, tűz eméssze az ártó gondolatokat. engedjük át negatív energiáinkat az elemeknek, hogy azok pozitívvá változtassák őket. ezekre az eredendő erőkre akkor van szükségünk, amikor egy adott helyzetből egy másikba kívánunk jutni. Gondoljunk a szertartásokra, amelyek a vizet és a tüzet a hitben egyesítve használják.

 

2017.05.16. kedd

Álmaink a legerősebb jövendölések közé tartoznak, amelyekben részünk lehet. Raziel megjelenése azt jelenti, hogy mostanában üzenetek szűrődnek át álmaink birodalmából, amelyek segítségünkre lesznek közelgő döntéseink meghozatalában. Ne aggódjunk, ha nem tudjuk felidézni álmainkat, mivel tudatalattink megőrzi őket magasabb énünk, avagy nk számára. Ha tudunk, vezessünk álomnaplót, az segítségünkre lesz, hogy jobban értsük tudatunk működését. Az elcsendesülés segít értelmezni az üzeneteket.

2017.05.15. hétfő

Zafkiel tisztában van a sóvárgással, amely most eltölti szívünket, és megérzi vágyunkat a szerelemre, legyen szó új vagy egy már létező kapcsolatunkról. Úrrá lesz rajtunk az izgalom, hiszen már régen nem éltük át az igaz szerelmet. Elmélkedjünk el azon, mit érzünk valójában. Az angyalok a szerelem egy magasabb rezgésére juttatnak el bennünket, szóval ne ragaszkodjuk a róla alkotott múltbéli elképzeléseinkhez. Álljunk készen arra, hogy ezúttal másképpen szeressünk. Most eljött az ideje, hogy csodálatos változások történjenek érzelmi életünkben. Higgyük el, hogy Zafkiel a számunkra lehetséges legnagyobb jó szem előtt tartásával jár el.

2017.05.14. vasárnap

A kártyalap arra utal, hogy mostanában siettünk teremteni, bizonyságot tenni. Legyünk engedékenyebbek, és tapasztalni fogjuk, hogy a türelem aktív szerepet játszik az idő és távolság, az elképzelés és létrehozás viszonylatában. Meditáljunk a csenden, hogy szenvtelenül vehessük számba vágyainkat. Elmélkedjünk a gízai piramisok nagyszerűségén. Gondoljuk el, hány hosszú évet vett igénybe felépítésük, mégsem kételkedett benne senki, hogy egyszer állni fognak. Mi több, már 4.500 éve magasodnak a sivatag homokjában. Emlékezzünk, hogy minden megnyilatkozás mögött a hármas szám rejtőzik. Ez Mihály tanításának alapja. Tűnődjünk ebben a nyugalomban és csendességben.

2017.05.13. szombat

Rafael szeretve emlékeztet bennünket, hogy mindannyiunknak szükségünk van alapokra. Felhívja figyelmünket azokra a csodálatos energiákra, amelyek olyan központokon keresztül áramlanak, mint a Glastonbury Tor (a föld szívcsakrája). Ha a stressz miatt túl gyorsan haladtunk – fizikailag vagy érzelmileg -, akkor álljunk meg, és vegyünk egy mély lélegzetet. Találjuk meg a nyugalmat, amely összeköt bennünket a Földanyával. Gaia mindig jelen van, megért és segít. Feltétel nélküli anyai szeretettel emlékeztet rá, kik vagyunk valójában, emlékeztet szépségünkre és tisztaságunkra. Engedjük, hogy Gaia átvegye a feszültséget tőlünk és minden rendbe jön.

2017.05.12. péntek

Az élet fája ebben a pillanatban is áradó bőséggel tölti meg életünket. Ezért történhetett, hogy Uriel kártyáját választottuk. Minden bőség magja a Forrás. Ha tökéletesen hiszünk ennek az isteni nektárnak az áradásában, akkor Isten bőkezűsége is hasonló mértékben nyilvánul majd meg felénk. Gyarapítsuk hitünket a csodálatos eredmények fényében, amelyeket elértünk.

2017.05.11. csütörtök

A kártya, amelyet választottunk, örömöt sugároz. Emlékezzünk rá, hogy mindannyian a Forrás szülöttei vagyunk. A Forrásé, amely a tökéletes jóllét és az örökké feltáruló kreativitás helye. Fedezzük fel az életöröm játékosságát, és merüljünk el pezsgésében. A delfinek igaz hatalma juttassa eszünkbe gyermekkorunk gondtalanságát. Kérjük meg Jofielt, hogy vegyen körül minket örömhozó elementálokkal, és segítse utunkat.

2017.05.10. szerda

Az angyalok azt szeretnék, hogy észrevegyük, túlságosan ragaszkodunk életünk egy bizonyos részéhez, amelyet ideje feladnunk, mert csak visszatart. Higgyük el, a vigasztalás hamar megérkezik, hiszen ez mindig így van. Az ellenállás csak felerősíti életünk azon részét, amelyhez ragaszkodunk, legyen szó egy kapcsolatról, karrierről vagy az egészségünkről. Zafkiel azt kéri, meneküljünk föl a mennybe, és engedjük, hogy az angyalok hordozzanak minket. Ő a szeretet angyala, és szeretné megtanítani, hogyan engedjük el eddigi elképzeléseinket a hatalomról, arról, hogy miképp lehetünk sorsunk urai. Az, hogy előre meghatározzuk, mi lesz tetteink kimenetele, csak illúzió. Engedjük el ezt és engedjük magunkhoz Istent! Ne felejtsük el, hogy bármiről mondunk is le, valami jobbat kapunk cserébe. Engedjük, hogy a csodák megtörténjenek velünk.

2017.05.09. kedd

Zafkiel tisztában van a mély könyörülettel, amely most belőlünk árad. A könyörület orákuluma az egyik legerősebb a negyvennégy lap közül. Csak akkor bukkan fel, ha éppen most formálódik valamilyen elképzelésünk, és tanácsért fordulunk az orákulumhoz. Vajon érezzük a bensőnkből áradó mély könyörületet, és szeretnénk megszüntetni mások szenvedését? Tudatnunk kell, hogy bárhol legyünk is a világon, bármilyen helyzetbe vezéreljen is a sors, a Szeretet Szent hírnöke mindig ott lesz velünk, mindig támogat, és a feltétel nélküli szeretet és könyörület kozmikus sugarával tölt el minket. Ez a lap magas szintű hívást jelent, és csak akkor bukkan fel, ha biztosan készen állunk a ránk váró áldások befogadására, vagy éppen eltölt bennünket a könyörület szent erénye. Tekintsünk a megszenteltek életére. Gondoljuk át, mit tanít nekünk Őszentsége a Dalai Láma saját könyörületességével.

2017.05.08. hétfő

Gábriel tudatni szeretné velünk, hogy számos áldást kapunk az Angyali Királyságokból. Ne álljunk ellent, fogadjuk el őket. Az öröm és szeretet, amelyet kapunk, közvetlenül a Forrásból ered, és minden más tapasztalatunkat felülírja. Ez a két érzelem olyan érték, amelyekben mindig az áldás szent pillanatában részesülünk. Az Angyali Szolgálat szerető fonál köztünk és Isten között, és e szolgálat eredményeképpen elhárulnak előlünk az akadályok. A félelem elrejti előlünk az angyalokat. Győzzük le, és az áldás elborít minket. Mondjunk imát az Isteni Nőiségnek, és feltárul az Égiekkel való kapcsolatunk.

2017.05.07. Vasárnap

Ha ezt a kártyát húzzuk, Jofiel arra kér bennünket, hogy engedjük el a múltunkból táplálkozó negatív érzelmeket, és szabaduljunk meg a fájdalom szövevényétől, amely megakadályozza, hogy határtalan örömben és szeretetben éljük az életünket. a megbocsátás nem azt jelenti, hogy elfogadjuk a helytelen magatartást. Azt jelenti, hogy többé nem vagyunk hajlandók cipelni a reakcióink által kiváltott fájdalmat. Ha nem vagyunk képesek szívből megbocsátani, akkor keserűségre kárhoztatjuk magunkat. Engedjük, hogy Jofiel levegye vállunkról ezt a terhet.

2017.05.06. szombat

Az angyalok arról biztosítanak, hogy jóakaratuk mindig velünk lesz. Különösképpen Zadkiel világítja meg előttünk az ösvényt, és nyújt biztonságot, Ha össze vagyunk zavarodva, most angyali elixír árad szét ereinkben. Ha félelem szorongat, a fülünkbe suttogja, hogy összeköttetésben vagyunk a Forrással. Ha betegek vagyunk, és szorongunk, Zadkiel mennyei mannával erősít meg. Az angyalok arra emlékeztetnek, hogy a valódi "biztonság" nem más, mint "öngyógyítás", amellyel visszatérhetünk a Forrás által adott jóllétbe. Továbbá az Élet Virágának szent szimbóluma bölcsességgel itatja át életünket, és emlékeztet rá, hogy fedjünk fel mindent Isten előtt, és kérjük az angyalokat, hogy vegyék le rólunk terheinket. 

2017.05.05. Péntek

Álmaink a legerősebb jövendölések közé tartoznak, amelyekben részünk lehet. Raziel megjelenése azt jelenti, hogy mostanában üzenetek szűrődnek át álmaink birodalmából, amelyek segítségünkre lesznek közelgő döntéseink meghozatalában. Ne aggódjunk, ha nem tudjuk felidézni álmainkat, mivel tudatalattink megőrzi őket magasabb énünk, avagy nk számára. Ha tudunk, vezessünk álomnaplót, az segítségünkre lesz, hogy jobban értsük tudatunk működését. Az elcsendesülés segít értelmezni az üzeneteket.

2017.05.04. Csütörtök

Az angyalok arról biztosítanak, hogy jóakaratuk mindig velünk lesz. Különösképpen Zadkiel világítja meg előttünk az ösvényt, és nyújt biztonságot, Ha össze vagyunk zavarodva, most angyali elixír árad szét ereinkben. Ha félelem szorongat, a fülünkbe suttogja, hogy összeköttetésben vagyunk a Forrással. Ha betegek vagyunk, és szorongunk, Zadkiel mennyei mannával erősít meg. Az angyalok arra emlékeztetnek, hogy a valódi "biztonság" nem más, mint "öngyógyítás", amellyel visszatérhetünk a Forrás által adott jóllétbe. Továbbá az Élet Virágának szent szimbóluma bölcsességgel itatja át életünket, és emlékeztet rá, hogy fedjünk fel mindent Isten előtt, és kérjük az angyalokat, hogy vegyék le rólunk terheinket. 

2017.05.03. szerda

Samael az elme békéjét hozza el nekünk, amely egyike a nagyszerű angyali ajándékoknak. A békesség állapotában mindig érezni fogjuk a Forrás örökké gondoskodó gazdagságát. A békesség azt jelenti, hogy rábízhatjuk gondjainkat Istenre, mivel csodái révén Ő mindig megoldást hoz számunkra. Engedjük hát, hogy erős hit fejlődjön ki bennünk a békesség iránt, ahelyett hogy folyton az egónkat követnénk, amely mindig nehézségek elé állít minket. A békesség elménk természetes állapota, ha elfogadjuk Isten kegyelmét.

2017.05.02. kedd

Zafkiel tudatja velünk, hogy az isteni elragadtatás bármelyik pillanatban eljöhet. Akár spirituális fejlődésünk fölött érzett szenvedélyes öröm, akár a szeretetünk megnyilvánulásának, akár a misztikus ösvény választásának formájában, de eljön. Ha ezt az utat választjuk, kapujának két őrzője az áhítat és az öröm lesz. Ha az emelkedettséget megtapasztaljuk, figyeljünk az angyalok szavára. Amint azt az orákulum is mutatja, az angyalok arra használják ezt a magas frekvenciájú lehetőséget, hogy szent szeretettel teli üzeneteket közvetítsenek felénk. Közlik felsőbb énünkkel, hogy milyen választást kell megtennünk, vagy hogyan nyissunk új távlatokat a tudatunk számára. Bízzunk az angyalokban, mert ők mindenkor a szívünkben hordják vágyainkat.

2017.05.01. hétfő

Mindannyian a szellemi felszabadulást keressük. Ha elérjük, lelkünk sasként szárnyal majd, és megmerítkezik az isteni szeretet kábulatában. A kártya azt jelzi, hogy most szükségünk van Jofiel földöntúli segítségére. Arra buzdít, hogy meditáljunk a nagyhatalmú arkangyal erejének csodálatos sárga fényén. a belőle áradó fényes égi frekvencia rezgése lehetővé teszi, hogy mindenkor pártatlanok maradjunk. Jofiel átvállalja terheinket, és elvezet a tisztánlátáshoz. A szabadulás kiragad bennünket helyzetünkből, megszabadít, bármi tartsa is fogva szellemünket.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.