Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Angyali üzenetek

2012.10.01

Ezen az oldalon mindennap húzok egy kártyát a http://dudus.hu/  oldalról. Hálás köszönet az oldal létrehozójának!

._michael_szines.jpg

2017.01.25. szerda

Ez a lap azt jelzi, hogy szükségetek van egy kis kiruccanásra, hogy tápláljátok a szerelemet. Ennek az üzenetnek a konkrét alkalmazása a kérdező személyen múlik.
Bizonyos emberek esetén a lap üzenete szó szerinti: elutazol az új házastársaddal az esküvőtöket követően. Azok számára, akik már tartós kapcsolatban élnek, ez a lap arról szól, hogy ismét lobbantsátok lángra a tüzet egy romantikus nyaralással. Vonatkozhat továbbá egy új kapcsolat mézesheteire is. Megint mások számára ez a kártya azt jelzi, hogy nyaralás alatt találkoznak majd egy különleges emberrel.

2017.01.24. kedd

A szerelem angyalai azt az útmutatást adják, hogy flörtöléssel kezdeményezz szerelmet. Ez együtt jár azzal, hogy mosolyog a zsemed, amint kapcsolatban kerülsz másokkal. Nem feltétlenül foglalja magában a szexualitást, bár előfordulhat az is. A flört játékos természetű dolog, és a játékosság a szerelem lényege. Ha kapcsolatban élsz, a partnereddel folytatott flörtölés felélesztheti a szenvedélyt. Ha egyedülálló vagy, ezek a lépések új barátságokat vonzhatnak, valamint akár egy szerelmi kapcsolatot is.
Ha ezt a lapot húztad, az egyszerűen azt is jelentheti, hogy ha többször nézel mélyen mások szemébe, az segíteni fog kapcsolatot teremteni az emberekkel. Ez különösen igaz akkor, ha gyakrabban köszönsz mosolyogva. Mindenki, akivel találkozol, barát lehet, és a kutatások azt mutatják, hogy a legtöbb ember közös ismerősökön keresztül ismerkedik meg élete párjával. Tehát köss új barátságokat, hogy találkozhass egy új társsal, és fokozhasd az örömöket az életedben.

2017.01.23. hétfő

Azért húztad ezt a lapot, mert eljött számodra az igaz és maradandó szerelem. Ha a kérdésed egy konkrét személyre vonatkozott, ez a lap megerősíti a kapcsolat isteni természetét. Ez az ember őszintén szeret téged, és mindketten képesek vagyok legyőzni a felmerülő problémákat. Különösen ez a helyzet akkor, ha ki tudjátok fejezni az érzéseiteket olyan minőségeken keresztül, mint az egymás iránti kedvesség, könyörületesség és előzékenység. Például az őszinte beszélgetések az igaz szerelem kifejezései lesznek még akkor is, ha kellemetlen témák megtárgyalása a cél.
Ha éppen kapcsolatot keresel, ez a lap biztosít arról, hogy az igaz szerelem közeledik feléd. Őrizd meg hitedet, hogy a sors egy csodálatos kapcsolatot szán neked, és ne alkudj meg egy nem megfelelő partnerrel. Az a legfontosabb, hogy bánj jól magaddal, vagyis gondoskodj magadról tökéletesen, mert az igaz szerelem alapja két olyan ember, akik megbecsülik önmagukat.

2017.01.22. vasárnap

Egy közelgő esküvő miatt húztad ezt a lapot (legyen szó akár a sajátodról, akár valaki máséról). Azért kaptad ezt a kártyát, mert a házasság szerepet játszik a kérdésedre adott válaszban.
Bizonyos emberek számára ez a lap megerősítheti, hogy házasságot fognak kötni, és azt kéri, hogy őrizzék meg a hitüket, és továbbra is élvezzék az életüket a jövőbeli családi állapotuk miatti aggodalmaskodás nélkül. Mások számára ez a lap azt jelzi, hogy találkoznak majd egy fontos emberrel egy közelgő esküvőn, vagy olyasmit élnek át azon az esküvőn, ami egy új szerelemhez vezet. Emellett a szüleid házasságát is jelképezheti, és azt, ahogyan az a kapcsolatokról szóló érzéseidet és hiedelmeidet befolyásolta.
Néhány esetben ez a lap arra kér, hogy vizsgáld meg jelenlegi és múltbeli házasságaidat, és mérlegeld az érzéseidet szíved és kapcsolatod gyógyításának szándékával. Talán eljött az ideje, hogy igénybe vegyétek egy házassági tanácsadó segítését, hogy mindketten megérthessétek az érzéseiteket.
Egyes esetekben pedig ez a lap egy házasság végét is jelezheti. Ilyenkor az angyalok minden érintettet támogatnak, amint megértitek a tapasztalatokat, és a szívetek ismét készen áll arra, hogy szeressen.

2017.01.21. szombat

Imáid meghallgattattak, amelyekben nagyszerű szerelemért fohászkodtál. A kezdet benned rejlik. Hatalmadban áll, hogy feléleszd a szenvedélyt az életedben. Valójában csak te tudod elhozni magadnak, senki más. Ettől a laptól azt az útmutatást kapod, hogy keresd azt, ami nagy örömöt jelent számodra, például egy hobbit, valamilyen ügyet vagy konkrét tevékenységet. Minden, ami lángra lobbantja az örömöt a szívedben, segíteni fog felpezsdíteni a szenvedélyt, és az beáramlik szerelmi életedbe is.
A szerelem angyalai szerint az életszenvedély szükséges annak megalapozásához, hogy szenvedélyt érezz a szerelmi életedben. Ez azt jelenti, hogy teljes mértékben élvezd a jelen pillanatot, és ha ezt valakivel együtt teszed, akkor arra ösztönzöd őt, hogy szerelmi kapcsolatot ápoljon veled.
Ha jelenleg egyedülálló vagy, éld át a szenvedélyt tevékenységeidben és hobbijaidban. És ki tudja? Az ilyen törekvések lehetőséget adhatnak, hogy találkozz egy csodálatos partnerrel, aki osztozik e szenvedélyekben.

2017.01.20. péntek

Ez a lap nagyon egyértelmű és konkrét válaszokat igényel a következő kérdésre: "Mit akarsz?" Éppen úgy, mint egy étteremben leadott rendelés esetén, az univerzum meghallgatta a szerelmi életeddel kapcsolatos gondolataidat és érzéseidet, és elhozta neked azt, amit kértél. Ha a felszolgált fogás panaszra ad okot, az csak azért van, mert rendelésed nem volt egyértelmű.
Amint tökéletesen nyíltan közlöd, mi az, amire vágysz, egy pillanat alatt eljön hozzád az angyalok szárnyán. Azért húztad ezt a lapot, mert ideje, hogy egyértelmű és őszinte légy önmagaddal szemben, és hittel és optimizmussal fogalmazd meg a kéréseidet. Bízz az érzéseidben, és hozz döntéseket arról, hogy mi a legjobb számodra.

2017.01.19. csütörtök

A szerelem angyalai jó barátok módjára azért küldik ezt a lapot, hogy elárulják az igazságot, a vonzás jelenti a legjobb módját annak, hogy több romantika legyen az életedben, nem pedig a kimerítő erőfeszítés. Akkor vagy a legvonzóbb, amikor teljesen jól érzed magad a jelenben. Örömteli nevetésed, önkifejezésed és testbeszéded csodálatos!
Ezzel szemben bármely feszültség, amelye átélsz, miközben azon erőlködsz, hogy rátalálj a szerelemre, az élet áramlatával szembeni vergődés. A feszültség a félelemből fakad, amelynek alapja a következő aggodalom: "Talán nem kapom meg!" Ez a félelem ezután pontosan azt vonzza, ami miatt aggódsz. A stressz ráncokat, testi feszültséget, rekedtséget és egyéb taszító tulajdonságokat okoz.
Tehát menj, szagolj meg egy szál rózsát, és teljes mértékben élvezd illatos szépségét. Engedj meg magadnak egyszerű kedvteléseket, amelyek nagy örömöt okoznak. Gyakran erősítsd meg, hogy szeretnek téged és szeretetre méltó vagy. Vizualizálj egy csodálatos, romantikus kapcsolatot egy nagyszerű társsal. Kitűnően gondoskodj magadról, és kövesd a belső útmutatásodat. A vonzás törvényének segítségével romantikus szerelmet fogsz magadhoz vonzani saját vonzó természeted által.

2017.01.18. szerda

A szerelem angyalai meghallották, hogy egy nagyszerű szerelemre vágysz, és ezt a kártyát küldték útmutatásként. Úgy látják, a szíved azáltal képes megadni és befogadni a szerelem boldogságát, hogy eltünteted a múlt pókhálóit. Az angyalok tudják, hogy megbántott valaki, és bizalmatlan vagy, mert félsz az újabb csalódástól, de védekezésed mégis akadályozza, hogy beengedd a szeretetet az életedbe.
Amint meggyógyítod a múltadat, többé nem fogod folyton újrateremteni. Végül is azokat a helyzeteket és kapcsolatokat vonzod be az életedbe, amelyek arra emlékeztetnek, amit már megtapasztaltál, mert ez jelenti a gyógyuláshoz vezető egyik elsődleges eszközt. Ahhoz, hogy egy egészségesebb kapcsolati mintára válts, szükséges, hogy méregteleníts minden régi haragot, hibáztatást vagy megbocsátasz önmagadnak. Ha segítségül hívod az angyalokat, és arra kéred őket, hogy segítsenek elengedni és meggyógyítani a múltadat, eltüntetik majd a szomorúságot, hogy a szíved boldogan szárnyalhasson.

2017.01.17. kedd

Ez a lap közelgő esküvőt jelez, amelyet romantikus eljegyzés előz meg. Még ha jelenleg nem is élsz kapcsolatban, a szerelem angyalai akkor is úgy látják, hogy egy kapcsolat lehetősége közelít.
Ez a lap megerősítésként érkezik hozzád - különösen azért, hogy engedj el minden aggodalmat azzal kapcsolatban, vajon megházasodsz-e... mert így lesz. Mély, romantikus szerelem vár rád, amelyben úgy érzed, megbecsülnek.
E lap mélyebb jelentése az elkötelezettséghez kapcsolódik. Először is elkötelezed magad amellett, hogy törődsz magaddal. Határokat jelölsz ki azzal kapcsolatban, hogy mi az, amit elfogadsz a kapcsolataidban és más életterületeken (például a karrieredben, az otthonodban, az életstílusodban stb.), és mi az, ami számodra elfogadhatatlan. Ezután tiszteletben tartod az önmagad iránti elkötelezettséget azáltal, hogy határozott lépéseket teszel, és őszintén elmondod másoknak az érzéseidet a viselkedésükkel kapcsolatban.
Amint elkötelezed magad önmagad mellett, az univerzum a szeretetteljes elköteleződés további élményeit küldi számodra, beleértve a házasság ígéretét is.

2017.01.16. hétfő

A szerelem angyalai meghallották, hogy egy nagyszerű szerelemre vágysz, és ezt a kártyát küldték útmutatásként. Úgy látják, a szíved azáltal képes megadni és befogadni a szerelem boldogságát, hogy eltünteted a múlt pókhálóit. Az angyalok tudják, hogy megbántott valaki, és bizalmatlan vagy, mert félsz az újabb csalódástól, de védekezésed mégis akadályozza, hogy beengedd a szeretetet az életedbe.
Amint meggyógyítod a múltadat, többé nem fogod folyton újrateremteni. Végül is azokat a helyzeteket és kapcsolatokat vonzod be az életedbe, amelyek arra emlékeztetnek, amit már megtapasztaltál, mert ez jelenti a gyógyuláshoz vezető egyik elsődleges eszközt. Ahhoz, hogy egy egészségesebb kapcsolati mintára válts, szükséges, hogy méregteleníts minden régi haragot, hibáztatást vagy megbocsátasz önmagadnak. Ha segítségül hívod az angyalokat, és arra kéred őket, hogy segítsenek elengedni és meggyógyítani a múltadat, eltüntetik majd a szomorúságot, hogy a szíved boldogan szárnyalhasson.

2017.01.15. vasárnap

Azért húztad ezt a lapot, mert eljött számodra az igaz és maradandó szerelem. Ha a kérdésed egy konkrét személyre vonatkozott, ez a lap megerősíti a kapcsolat isteni természetét. Ez az ember őszintén szeret téged, és mindketten képesek vagyok legyőzni a felmerülő problémákat. Különösen ez a helyzet akkor, ha ki tudjátok fejezni az érzéseiteket olyan minőségeken keresztül, mint az egymás iránti kedvesség, könyörületesség és előzékenység. Például az őszinte beszélgetések az igaz szerelem kifejezései lesznek még akkor is, ha kellemetlen témák megtárgyalása a cél.
Ha éppen kapcsolatot keresel, ez a lap biztosít arról, hogy az igaz szerelem közeledik feléd. Őrizd meg hitedet, hogy a sors egy csodálatos kapcsolatot szán neked, és ne alkudj meg egy nem megfelelő partnerrel. Az a legfontosabb, hogy bánj jól magaddal, vagyis gondoskodj magadról tökéletesen, mert az igaz szerelem alapja két olyan ember, akik megbecsülik önmagukat.

2017.01.14. szombat

Azért kaptad ezt a lapot, mert meg kell tenned bizonyos lépéseket annak érdekében, hogy a szerelmi életeddel kapcsolatos imáid meghallgatást nyerjenek. Az angyalok megnyitották előtted a kapukat, és most itt az idő, hogy belépj. Jó kiindulópontot jelent az első dolog, ami eszedbe jut a szükséges lépésekkel kapcsolatban. Ha spirituális segítséget kérsz, azt mindig megkapod. Ez a segítség gyakran intuitív útmutatás formájában érkezik, ami ismétlődő érzésekből és gondolatokból áll. Olyan érzésed támad, hogy bizonyos dolgokat meg "kell" tenned. Ezt a lapot ösztönzésként kaptad, hogy valóban megtedd azt a lépést. Ezután megkapod majd a kirakós játék következő darabkáját, ami egy újabb intuitív üzenet arról, amit tenned kell.
Ha úgy tetszik, megkérheted az angyalokat, hogy adják meg neked az e lépésekhez szükséges motivációt, bátorságot, időt és energiát. Tudd, hogy minden egyes lépéssel közelebb kerülsz a nagyszerű szerelemhez.

2017.01.13. péntek

A szerelem angyalai szerint fontos, hogy a kommunikáció őszinte legyen a szerelmi életedben. Eddig olyan érzéseket tápláltál, amelyek elleplezték a szeretetet. Még mindig van idő a helyzet gyógyítására, ez azonban erőfeszítéseket igényel a részedről. Lehetséges, hogy elébe kell menned egy kellemetlen beszélgetésnek, és kockáztatnod kell, hogy felzaklatod a párodat. Végső soron azonban ez szükséges lépés kapcsolatotok egészségének biztosításához.
Szükség esetén kérj időpontot egy tanácsadótól, hogy megkönnyítse a beszélgetést. Az ilyen szakemberek a hibáztatástól a megoldás felé terelhetik a beszélgetést.
Akár egyedül kommunikálsz a társaddal, akár egy semleges harmadik fél segítségével, őszinte beszélgetéseitek végül személyes fejlődést eredményeznek. Tartsd észben, hogy nem tudod irányítani egy másik ember reakcióit. Csak annyit tehetsz, hogy őszinte vagy a te érzéseiddel kapcsolatban, és tudod, hogy mi az, amit te elfogadsz vagy nem fogadsz el egy kapcsolaton belül. Az érzéseid megosztásával sokkal több esélyed van arra, hogy elmagyarázd párodnak az igényeidet, mint a néma szenvedéssel.

2017.01.12. csütörtök

A szerelem angyalai út látják, hogy érdemes erőfeszítéseket tenned a kapcsolatod érdekében. Bár lehetnek problémák, ezek feldolgozhatók és gyógyíthatók. El kell kötelezned magad a kapcsolat mellett, a legnagyobb esélyt biztosítva a siker számára. Így legalább, ha esetleg véget vetsz a kapcsolatnak, tudni fogod, hogy mindent megtettél érte. Azt is megérted majd, milyen szerepet játszottál a kapcsolat dinamikájában. Ily módon elkerülöd, hogy a jövőben hasonlóan fájdalmas helyzeteket vonzz.
Azért kaptad ezt a lapot, mert van remény a kapcsolatod számára. A szeretet még mindig él! Ilyenkor talán az a legjobb választás, ha felkeresel egy szakembert, aki beazonosíthatja a rosszul működő területeket, és mindkettőtöket egészségesebb irányba terelhet.

2017.01.11. szerda

Azért választottad ezt a lapot, mert tudni szeretnéd, hogy egy bizonyos személy a lelki társad-e. A válasz: igen! Mint mindenkinek, neked is sok lelki társad van: olyan létezők, akikkel valamiféle titokzatos lelki kapcsolatban és életútban osztozol. A lelki társak azzal a céllal testesülnek meg, hogy a kölcsönös spirituális és személyes fejlődés érdekében találkozzanak egymással. Amint sejtetted, az illető, akiről érdeklődtél, az egyik lelki társad. Az első találkozásotok alkalmával átélt ismerősség-érzés a lelki társak közötti köteléket jelzi.
Ezt a lapot időnként azok az emberek kapják, akik a következő kérdést teszik fel: "Mikor találkozom a lelki társammal?" A kártya megerősíti, hogy ez meg fog történni. Sokszor olyan embert jelent, akit már ismersz. Bár eleinte nem pattantak ki szerelmi szikrák a találkozások során, lesz újabb lehetőségetek arra, hogy együtt fedezzétek fel a szenvedélyt.

2017.01.10. kedd

A szerelem angyalai tudatják veled, hogy megérdemled a nagy szerelmet, és ezzel biztatnak a további keresésre. Isten gyermekeként természettől fogva szeretetteljes és szerethető ember vagy (mint mindenki más is). Jogod van hozzá, hogy kedvesen és tisztelettel bánjon veled életed minden szereplője.
Ha durva élettapasztalataid voltak, akkor talán önmagadat hibáztattad, és úgy érezted, hogy nem vagy méltó arra, hogy gyengédségben legyen részed. Ez a lap megnyugtat, hogy megérdemled! Isten tiszta szeretetének és fényének csodálatos lénye vagy, bármit is mondtak neked vagy tettek veled, és bármi is történt a múltban Isten művét sosem lehet tönkretenni!
Minél többször megerősíted: "Szeretetre méltó vagyok. Szeretnek engem, Én is szeretek másokat", annál inkább valóra válik számodra ez az élmény. A megerősítések segítenek, hogy mély, tudat alatti szinten hidd el ezt a spirituális igazságot. Ez pedig lehetővé teszi, hogy szeretetteljes embereket, kapcsolatokat és körülményeket vonzz - amit feltétlenül megérdemelsz!

2017.01.09. hétfő

Ez a lap talán meglepő módon válaszol a kérdésedre, mert a függőségek jelentik a megoldani kívánt probléma mögött rejlő okot. Ez lehet a saját sóvárgásod valamilyen anyag vagy egészségtelen viselkedés iránt, de az is lehetséges, hogy a partnered függőségei vannak hatással a szerelmi életedre. A lap függőségekkel küzdő családban szerzett gyermekkori élményeket is jelezhet.
A függőségek érzéketlenné teszik a szívet a fájdalommal szemben, de a szeretetre való képességét is csökkentik. Mivel szerelmi kapcsolataid alapját a szeretet képezi, a függőségek olyan korláttá válhatnak, amelyek megakadályozzák a valódi érzelmi meghittség kialakulását. Ez különösen igaz akkor, ha görcsösen igyekszel a kedvére tenni valakinek, akinek a függősége csökkentette a boldogságra való képességét. Az efféle, kudarcra ítélet helyzet negatívan befolyásolja az önbecsülésedet és a saját boldogságodat, ha továbbra is fenntartod.
Szerencsére rengeteg támogatás elérhető a világon mindenütt, 12 lépéses találkozók és más, függőséggel küzdők támogatására szolgáló közösségi modellek formájában. Akár te küzdesz függőséggel, akár a párod, ingyenes segítő csoportokat találhatsz a közelben az interneten keresztül, vagy a helyi egészségügyi központtal kapcsolatba lépve.

2017.01.08. vasárnap

A szerelmi életeddel kapcsolatos imáidra adott válaszok az édesanyáddal és édesapáddal kapcsolatos érzéseiden alapulnak. A szerelem angyalai úgy látják, hogy javadra szolgálna, ha elengednéd az egyik (vagy mindkét) szülőd iránt érzett régi haragot. Ennek az az oka, hogy a szüleid iránti érzéseid befolyásolják párválasztásodat, és azt, ahogyan a kapcsolataidat kezeled.
Megkérheted az angyalokat, hogy segítsenek a megbocsátás folyamatában. Ha valakinek megbocsátasz, az nem jelenti feltétlenül viselkedése helyeslését. Az angyalok szerint ezzel inkább valamiféle mély, érzelmi méregtelenítést végzel, ami a következőt jelenti: „Többé nem vagyok hajlandó mérgező energiát hordozni a testemben és a lelkemben.”
Ha rátalálsz a belső békére a szüleiddel kapcsolatban, többé nem lesz szükséged arra, hogy egészségtelen kapcsolati mintákat és partnereket vonzz a családi érzelmi sérülések gyógyításaként. Ez minden emberi viszonyodnak javára válik majd, különösen az önmagadhoz fűződő kapcsolatodnak.

2017.01.07. szombat

A szerelem angyalai azért küldték ezt a lapot, hogy megmagyarázzák a kapcsolatot, amelyről érdeklődtél. Van valami befejezetlen ügyed egy múltbeli életből érkező lelki társsal. Ez magában foglalhatja a megbocsátást, a közös feladatot vagy a személyes leckék - mint például a türelem - megtanulását.
A lelki társak azonnal felismerik egymást, és ezt az érzést gyakran valamilyen szerelmi vagy testi vonzalom érzéseként fejezik ki. Az a vonzerő, amely két embert egymáshoz húz, meghaladhatja a logikát, mert a kapcsolat célja a gyógyulás és a tanulás. Akár életed párja lesz a lelki társadból, akár nem, a kapcsolat következtében személyes és spirituális tapasztalatokat, valamint fejlődést fogsz átélni. A korábbi életetekbe vezető regressziók is segíthetnek feltárni a válaszokat, amelyeket keresel.

2017.01.06. péntek

Mint a képen látható unikornis, te is csapdában érezheted magad. Talán lemondtál az irányításról valaki más javára, vagy úgy érzed, hogy a munkád vagy a kapcsolatod fojtogat. Amint ráhangolódsz önmagadra, érezni fogod azokat a konkrét területeket, ahol érvényes rád ez az üzenet. Még a következő kérdést is felteheted magadnak: "Miben érzem magam korlátozva vagy elnyomva?" Bízz meg a kapott válaszokban!
Ezt a lapot azért küldték a szerelem angyalai, mert meghallották, hogy nagyszerű szerelmet kértél. A szenvedély megtapasztalásához azonban először meg kell engedned magadnak a mély érzelmek átélését. Eközben lehetséges, hogy beleütközöl valami olyan életterületbe, ahol elégedetlenség rejlik benned. Egyszerűen ezeknek a területeknek az elismerésével rávilágítasz a helyzetre, és teret engedsz az angyaloknak, hogy segíthessenek neked. Amint elkötelezed magad amellett, hogy ismét kezedbe veszed életed irányítását, érzéseid természetes módon megenyhülnek és felélednek. Ez oda vezet, hogy jobban tudod szeretni önmagadat, társadat és az élményeidet.

2017.01.05. csütörtök

A szerelem angyalai más embereken keresztül segítenek neked, amennyire ezt megengeded. Ez a lap azt jelzi, hogy készségesebben kell útmutatást kérned, különösen a szerelmi életeddel összefüggésben. Például beszélj az érzéseidről, a reményeidről és az álmaidról, majd hagyd, hogy mások segítsenek. Talán támogatást ajánlanak, de az is lehet, hogy ismernek maguk körül valakit, aki ideális lehet számodra.
Ez a lap azt jelzi, hogy javadra válna, ha minőségi időt töltenél a barátaiddal. Amennyiben jelenleg kapcsolatban élsz, megújítja az életerődet, ha rendszeresen kirándulsz jó barátaiddal. Amennyiben pedig egyedülálló vagy, akkor viszont kimozdít és friss energiával tölt föl, ha időt töltesz ezekkel a különleges emberekkel. Az is lehetséges, hogy a barátaid bemutatnak egy csodálatos embernek.

2017.01.04. szerda

A szerelmi életeddel kapcsolatos imáidra adott válaszok az édesanyáddal és édesapáddal kapcsolatos érzéseiden alapulnak. A szerelem angyalai úgy látják, hogy javadra szolgálna, ha elengednéd az egyik (vagy mindkét) szülőd iránt érzett régi haragot. Ennek az az oka, hogy a szüleid iránti érzéseid befolyásolják párválasztásodat, és azt, ahogyan a kapcsolataidat kezeled.
Megkérheted az angyalokat, hogy segítsenek a megbocsátás folyamatában. Ha valakinek megbocsátasz, az nem jelenti feltétlenül viselkedése helyeslését. Az angyalok szerint ezzel inkább valamiféle mély, érzelmi méregtelenítést végzel, ami a következőt jelenti: „Többé nem vagyok hajlandó mérgező energiát hordozni a testemben és a lelkemben.”
Ha rátalálsz a belső békére a szüleiddel kapcsolatban, többé nem lesz szükséged arra, hogy egészségtelen kapcsolati mintákat és partnereket vonzz a családi érzelmi sérülések gyógyításaként. Ez minden emberi viszonyodnak javára válik majd, különösen az önmagadhoz fűződő kapcsolatodnak.

2017.01.03. kedd

A szerelem angyalai azért küldték neked ezt a lapot, mert a gyerekek szerelmi életed jelentős tényezőjét jelentik. Talán gyereket szeretnél, esetleg gyerekeid vannak (vagy a partnerednek vannak gyerekei), akik befolyásolják a szerelmi életedet. Ezt a tényezőt fontolóra kell venned, amikor javítani akarsz jövőbeli szerelmi kilátásaidon.
Az angyalok a szeretet minden kifejezését tisztelik és támogatják, és hajlandóak és képesek segíteni neked bármely, gyerekeket érintő kérdéssel kapcsolatban.
Ez a kártya azt is jelezheti, hogy belső gyermeked (vagy párod belső gyermeke) befolyásolja a kapcsolatotokat. Ez jelentheti azt, hogy játékosságra vagy lelki vidámságra van szükségetek, de azt is, hogy ideje meggyógyítani valamilyen gyermekkori érzelmi sérülést. Belső gyermeked (és általában a gyerekek) szeretetteljes természete támogatja a gyógyító munkát, különösen, ha az több szeretet bevonzására irányul.

2017.01.02. hétfő

Mint mindenkinek, neked is vannak lelki társaid - olyan emberek, akikkel együtt voltál a mennyországban és más életekben. Lelki egyezséget kötöttek, hogy találkoztok ebben az életben a kölcsönös spirituális fejlődés céljából. Sok ilyen egyezséget kötöttél különböző emberekkel, és ők mindannyian a lelki társaid. Közéjük tartoznak a barátok, a családtagok, a munkatársak és a szerelmi partnerek.
Ez a lap azt az útmutatást adja, hogy aktívan hívd be az életedbe szerelmes lelki társadat. Ezt megteheted imákkal, megerősítésekkel és vizualizációkkal. Azt is jelenti, hogy dolgozz magadon, és testesítsd meg azokat a tulajdonságokat, amelyeket egy társban keresel. Ha például egy fontos személyre vágysz, akinek remek humorérzéke van, akkor fejleszd ezt magadban. Hasonló a hasonlót vonzza, és ez a lelki társad behívására is igaz.

2017.01.01. vasárnap

„Többek között azért fontos számodra a gyermekek gyógyítása, mert a folyamat során a saját benső gyermekednek is segítesz. Azt tanítod, amit meg kell tanulnod, ezért szentelj kiemelt figyelmet azoknak az üzeneteknek, amelyeket a gyermekek és a szülők számára közvetítesz. Tudd, hogy ezek neked is szólnak. Szakíts időt a játszásra, nevetésre, bolondozásra és gondtalan szórakozásra. A lehető legtöbb szeretettel és figyelemmel tápláld benső gyermekedet.”

Gábriel az anyákkal és a gyerekekkel foglalkozik, a fogantatás, a születés, az örökbefogadás és a nevelés minden szakaszában velük van. A felnőtt gyerekeket ugyancsak istápolja. Ha a lelkünk kikapcsolódásra vágyik, forduljunk Gábrielhez, hogy tegye lehetővé számunkra. Ő mindvégig mellettünk lesz, amikor benső gyermekünkkel törődünk. Ha megkérjük, a gyermekneveléssel kapcsolatban is segít.

2016.12.31. szombat

„Kedvező a helyzet, a megoldás nemsokára előtűnik, és mindenki számára igazságos lesz. Te csak vakon bízz abban, hogy az Ég munkálkodik a színfalak mögött, és mindennek a lehető legjobb vége lesz. Fordulj hozzám, ha a hited meginog, és én megszilárdítom.”
Használj megerősítéseket és fohászokat, hogy szellemed emelkedett maradjon. S mindenekelőtt ügyelj arra, hogy bizakodó szavakkal és kifejezésekkel beszélj a problémádról. Hatalmad oly végtelen, hogy pozitív gondolatokkal még gyorsabban fogsz rátalálni a megoldásra.

Raguel energiája szép halványkék, mint a derűs ég egy tökéletes, tavaszi reggelen. Igazságos és helyes cselekvésre ösztönzi az embereket, s tőle származik az emberiség alapvető jóságába vetett hitünk. Ha akvamarint viselünk vagy tartunk a kezünkben, könnyebben ráhangolódhatunk Raguel kedves, bölcs személyiségére.

2016.12.30. péntek

„A jólét bőségszaruját öntöm eléd. Kérlek, nyílj meg a befogadására. A kincsek egy része ragyogó ötletek, más része lehetőségek alakjában jelentkezik majd. Együtt fáradozunk azon, hogy valóra váltsuk legfontosabb álmaidat. Kérlek, gondjaidat tedd az én vállamra. Isten és én nagyon szeretünk téged, és szívesen segítünk rajtad. Tudjuk, hogy később majd re is támasza leszel valakinek.”

Ariel szoros kapcsolatban áll az isteni mágiával, vagyis a legfelsőbb akarat azonnali kinyilvánításával. Abban segít, hogy bevonzzuk az életünkbe a küldetésünkhöz szükséges támogatást. Tudnunk kell, hogy ebben a világban normális és „fény természetű” a csodák előfordulása. Ariel aurája halvány rózsaszínű, és ha rózsakvarcot viselünk vagy tartunk a kezünkben, szívünk még jobban kitárul csodálatos szeretete előtt. Kérjünk tőle bármit, és annak megfelelően fog vezetni bennünket.

2016.12.29. csütörtök

„Válaszokért imádkoztál, amelyek ismétlődő gondolatok alakjában mutatkoznak meg. Arra sarkallnak, hogy a tettek mezejére lépj, és változtasd meg, amit kell. Ne száműzd a gondolataidat, és ne hidd, hogy csupán képzelgések vagy általános igazságok. Gondolataid most magasabb frekvenciára vannak hangolódva, ahonnan megbízható sugallatokat kapsz. Valamennyi nagyszerű találmány, új vállalkozás és elmélet a bölcsesség ugyanezen egyetemes forrásából táplálkozott. Most te is ehhez az isteni bölcsességhez kapcsolódsz, ezért fontos, hogy megfigyeld és lejegyezd a gondolataidat. Azután pedig cselekedj!”

Uriel neve azt jelenti: 'Isten fénye'. Közismert arról, hogy isteni sugallat formájában világosítja meg az elménket. Valahányszor válaszokra vagy szellemi meglátásokra van szükségünk, forduljunk hozzá, ő mindenkinek válaszol. Akkor tudjuk, hogy felelt a kérésünkre, amikor folyamatosan ugyanazok a pozitív, szeretetteljes és építő gondolataink vagy elképzeléseink támadnak. Ha sietve kellenek adatok (mondjuk, vizsga vagy fontos tárgyalás közben), számíthatunk Uriel segítségére: hamarosan beugrik a válasz. Bízzunk abban, amit küld!

2016.12.28. szerda

„Segítségért fohászkodtál a karrieredben, és most megkapod. A változást olykor megpróbáltatásnak fogjátok föl, pedig így tudom a régit kitakarítani az életedből, hogy helyet teremtsek az újnak. Gondosan ügyelj az újra meg újra felbukkanó gondolataidra, álmaidra és látomásaidra, mert ezek az áhított irány felé mutató, ég küldte útjelzők. Talán nem látod be az egész utat, de minden egyes lépés megvilágítja az előtted álló útszakaszt.”

Chamuel neve azt jelenti: 'aki látja Istent'. Nyugodtan támaszkodhatunk tisztánlátó képességére, amikor tárgyakat, helyzeteket vagy embereket keresünk. Híres arról, hogy segít meglelnünk a célunknak és a szenvedélyeinknek leginkább megfelelő hivatást. A karrierünkben gyakran fordulhatunk hozzá tanácsért.

2016.12.27.kedd

„Útmutatásért fohászkodtál, legyen hát elég bátorságod beismerni, mire vágysz igazából. Tudd, hogy mint mindenki más, te is a legjobbat érdemled. Isten mindenkinek jólétet és bőséget akar. A részedet kérted az örökségből azzal, hogy tiszta mentális képet alkottál a vágyaidról. Nyugodtan képzeld el, hogy a vágyad már valóra vált, és éld át a vele járó érzelmeket és testi érzeteket. Ne aggódj a hogyan miatt: a Teremtő végtelen teremtőképessége és ötletessége folytán időben eléd fogja tárni. Egyszerűen kövesd a benső hangodat, hogy társteremtője legyél az isteni vágynak. Fogadd el a jót úgy, ahogyan eléd tárja a sors.”

Mihály aurája királykék színű, enyhe, sötétlilás árnyalattal. A közelében kobaltkéken felvillanó fényszikrákat tapasztalhatunk. A kristályok közül a szugilit testesíti meg az energiáját. Ha ebből a kőből készült medált, fülbevalót viselünk, előfordulhat, hogy beszéd közben azt vesszük észre, mélyenszántó és szeretetteljes üzeneteket közvetítünk a spirituális csatornánkon.

2016.12.26. hétfő

„Lelked szeretné írásban kifejezni magát, és én segítek időt szakítani erre. Minden benső ösztökélést tarts tiszteletben, amely erre sarkall. Lehet, hogy a saját örömödre írsz, de ha a naplót választod, az írás az önkifejezés katartikus élményévé is válhat. Ahogy elmélyül a kapcsolatod az írott szóval, talán isteni sugallatot kapsz majd, hogy cikkeket vagy könyvet írj. E folyamatban bármikor kérheted a segítségemet.”

Gábriel hírnök arkangyal lévén szívesen segít az írással foglalkozóknak, és gyógyító üzeneteket közvetít nekik. Szeretetteljes tanítóként sarkallni fog, hogy rászánjuk magunkat az írásra, ráadásul ha megkérjük rá, képes megnyitni az ajtókat a könyv- és lapkiadókban. De leginkább abban támogat, hogy élvezzük az írást.

2016.12.25. vasárnap

„Kedvező a helyzet, a megoldás nemsokára előtűnik, és mindenki számára igazságos lesz. Te csak vakon bízz abban, hogy az Ég munkálkodik a színfalak mögött, és mindennek a lehető legjobb vége lesz. Fordulj hozzám, ha a hited meginog, és én megszilárdítom.”
Használj megerősítéseket és fohászokat, hogy szellemed emelkedett maradjon. S mindenekelőtt ügyelj arra, hogy bizakodó szavakkal és kifejezésekkel beszélj a problémádról. Hatalmad oly végtelen, hogy pozitív gondolatokkal még gyorsabban fogsz rátalálni a megoldásra.

Raguel energiája szép halványkék, mint a derűs ég egy tökéletes, tavaszi reggelen. Igazságos és helyes cselekvésre ösztönzi az embereket, s tőle származik az emberiség alapvető jóságába vetett hitünk. Ha akvamarint viselünk vagy tartunk a kezünkben, könnyebben ráhangolódhatunk Raguel kedves, bölcs személyiségére.

2016.12.24. szombat

„A túlfeszített időszakokban gyakorta előfordulhat, hogy tudattalanul visszatartod a lélegzetedet. Ám te is jól tudod, hogy a levegővétel létfontosságú, mert oxigénnel látja el az agyat, a testet, a szellemet és voltaképpen az életedet is. Írj egy kis emlékeztetőt magadnak, mennyire fontos új erővel töltekezni a mély és egyenletes légzéssel. Utazz el olyan vidékekre, ahol jó a levegő. A víz közeli helyeken, a tenger- vagy tóparton a levegő észrevehetően üdébb. Ezenfelül zuhanyozással vagy fürdéssel is kapcsolatba kerülhetsz a vízhez és a levegőhöz társított, pozitív ionokkal.”

Rafael neve azt jelenti: 'akit Isten meggyógyít'. Az ő feladata minden teremtett lény fizikai gyógyítása. Sokszor kapunk tőle isteni útmutatást (megérzéseket, gondolatokat, elképzeléseket, álmokat stb.), hogy miként tudunk hozzájárulni egészségünk megőrzéséhez. Amikor gyógyulást remélve fordulunk hozzá, figyeljünk oda a benyomásainkra, és csináljuk végig, amit sugall.

2016.12.23. péntek

„Ahogy egyre feljebbről tekintesz az életre, szellemi megértésed is magasabb szintre emelkedik. Gondolkodásod legyen nyitott, és engedd el a korlátozó ítéleteket és illúziókat. Figyelj oda a jelekre: a háromszor vagy többször előforduló információkra. Figyeld meg a fizikai látványokban és pszichikus képekben jelentkező mértani alakzatokat. Tudd, hogy növekvő tudatosságod megváltoztathatja a kapcsolataidat és a karrieredet érintő céljaidat. Én végigkalauzollak e változásokon, hogy az életed tükrözze a benső átélésedet.”

Raziel az arkangyalok birodalmának mágusa és alkimistája, így abban tud segíteni, hogy megértsük az olyan eszméket, amelyek meghaladják az emberi logikát. Kitágítja és erőpróbára készteti a hétköznapi gondolkodást, de úgy, hogy végső soron gyógyító hatása legyen. Ha mélyenszántó szellemi megértésre áhítozunk, kérjük meg Razielt, hogy látogasson meg bennünket az álmainkban. Osztálytermekbe vezet majd el, és segít meglelni az igazságokat és a titkokat. Ébredés után talán nem teljesen emlékezünk majd a tanításaira, vagy nem egészen értjük, de a tudás immár véglegesen beivódott a tudatalattinkba, ahonnan nap mint nap vezetni fogja lépteinket.

2016.12.22. csütörtök

„Az otthonod és a munkahelyed atmoszférája sokféleképpen befolyásol A rendetlenség szétzúzza az energiádat, az alkotóerődet és a jólétérzésedet. Én segítek időt szakítani arra, hogy eltávolítsd fizikai környezetedből az ártalmas hatásokat, és mindvégig ösztökéllek. Fogom a kezedet, és együtt elengedünk mindent, ami már nem szolgál téged. A már nem használatos tárgyakat elajándékozzuk, újrahasznosítjuk vagy kiselejtezzük. Kitárjuk az ablakokat, hogy friss levegő áramoljon a szobákba, és megtisztítom az alantas energiákat. Erőfeszítéseid eredményeképpen életed minden területén jelentős javulást fogsz tapasztalni.”

Jophiel aurája sötét rózsaszínű, ami szépséges, szerető és figyelmes természetére utal. Az energiájához az aurája színében pompázó kristályokat, például a vörös turmalint szokták társítani. Valahányszor átrendezzük vagy felújítjuk a lakásunkat, vagy tavaszi nagytakarítást végzünk, kérjük Jophiel segítségét. Olyan, mintha saját szellemi lakberendezőnk és feng shui-szakértőnk lenne!

2016.12.21. szerda

„Ha biztonsági játékosként élsz, előbb-utóbb beszürkül és elfásul az életed. Több örömért és határozott irányításért fohászkodtál. Én úgy mutatom neked az utat, hogy meggyújtom szenvedélyed lángját. Biztonságban vagy, nyugodtan kockáztathatsz, és követheted dédelgetett álmaidat. Kérj meg, és én veled tartok a szenvedélyed kijelölte úton, hogy vezesselek, és tápláljam a lángod. Amikor izzó lelkesedésed mentén erős bizonyosság kerít hatalmába, figyelj oda, mert így tudatom veled a következő lépést.”

Hániel nevének egyik jelentése: 'Isten dicsősége'. Abban segít, hogy mindent a maga teljességében éljünk meg. Felszínre hozza rejtett adottságainkat, és segít csiszolni rajtuk. Amikor immár mesterfokra fejlesztettük a képességeinket, és eredeti szenvedélyeink szolgálatába állítjuk, igazi isteni csoda történik!

2016.12.20. kedd

„Megérdemled e győzedelmes időszakot. Megingathatatlan összpontosításodnak és elkötelezettségednek kedvező gyümölcse lett. Most a békesség és az öröm a tiéd. Csak ez a pillanat lebegjen a szemed előtt, ízlelgess minden érzést, és add át magad neki. Tudd, hogy jó kezekben van a jövőd, és nyugodtan élvezd a jelen pillanatot. Örülj annak, aki vagy, és tudd, hogy a sikereddel mindenki jól jár.”

Metatron mellett Sandalphon a másik olyan arkangyal, aki emberként élt a földön, és olyan rendkívüli életet élt, hogy fölemelkedett az arkangyalok körébe. Így hát Sandalphon abban tud segíteni, hogy mi is kiemelkedő életet élhessünk. Azzal a kéréssel fordulhatunk hozzá, hogy segítsen egységben élni, és teljesen fölébreszteni a prófétálás, a gyógyítás és a megnyilvánulás lelki adományait. Sandalphon támogatásával képesek leszünk úgy kimondani a saját igazságunkat, hogy senkinek sem ártunk vele. Azonkívül segít értékelnünk valamennyi csodát és győzelmet, még a legkisebbeket is.

2016.12.19. hétfő

„Egyszerre vagy szellemi tanító és mohó tanítvány. A tanítás és a tanulás tökéletes körforgást alkot, amelyben mindig a kellő időben érkezik el hozzád a tudás. Azokban a témákban taníts másokat, amelyek téged is lelkesítenek. Minél többet tanítasz, leckéid annál jobban megszilárdulnak benned. Legyél nyitott az új eszmékre, és olyan dolgokat is tanulj, amelyek nem tartoznak szorosan az érdeklődési körödbe. A tanítványaidtól is sokféleképpen tanulhatsz. Bízz tanítási és tanulási képességeidben, hiszen elméd egy Isten elméjével. Értelmes és bölcs lény vagy. Tudd, hogy életed jelenlegi szakaszában bátran onthatod a szót, amikor tanítasz.”

Zadkiel a tökéletes szellemi tanító. Türelmes, kedves és mindentudó. Közismerten hatékonyan segít az emberi emlékezőképesség működésében. Nyugodtan forduljunk hozzá, ha meg kell jegyeznünk valamit. Zadkiel örömmel megtanít bármire, amit tudnunk kell, csak kérdezzünk. Olykor a Szókratész féle tanítási módszert alkalmazza, vagyis rávezet, hogy magunktól jöjjünk rá a dolgokra. Leginkább úgy vehetjük észre Zadkiel tanításait, ha a mintákat figyeljük mindenben, amit látunk, hallunk vagy gondolunk.

2016.12.18. vasárnap

„Lelked szeretné írásban kifejezni magát, és én segítek időt szakítani erre. Minden benső ösztökélést tarts tiszteletben, amely erre sarkall. Lehet, hogy a saját örömödre írsz, de ha a naplót választod, az írás az önkifejezés katartikus élményévé is válhat. Ahogy elmélyül a kapcsolatod az írott szóval, talán isteni sugallatot kapsz majd, hogy cikkeket vagy könyvet írj. E folyamatban bármikor kérheted a segítségemet.”

Gábriel hírnök arkangyal lévén szívesen segít az írással foglalkozóknak, és gyógyító üzeneteket közvetít nekik. Szeretetteljes tanítóként sarkallni fog, hogy rászánjuk magunkat az írásra, ráadásul ha megkérjük rá, képes megnyitni az ajtókat a könyv- és lapkiadókban. De leginkább abban támogat, hogy élvezzük az írást.

2016.12.17. szombat

„Sokkalta okosabb vagy, mint képzeled, és benső bölcsességed már megadta a keresett választ. Élj a tudással, és bízz benne! Ha bizonytalan vagy, kérésedre világos jeleket küldök, amelyekkel megerősítem gondolataidat és képzeteidet. Abban is segítek, hogy a tettek mezejére lépj, és eldöntsd a következő lépést. Egyszerűen csak szólíts meg, azután legyél is hajlandó cselekedni!”

Uriel azzal segít tisztázni a homályos helyzeteket, hogy megvilágítja előttünk az Utat. Ám rendszerint egyszerre csak egy lépést borít fénybe, így előre nem láthatjuk tisztán tetteink végkifejletét. De Uriel segítségével mindig megbizonyosodhatunk arról, mit kell tennünk következőnek.

2016.12.16. péntek

„Ami problémának mutatkozik meg, az olykor valójában álruhába bújt felelet az imáidra. Amikor segítséget kérsz, előfordul, hogy az Ég lerombolja a régit, hogy helyet adjon az újnak. Ez most a változás ideje. Végezz lazító gyakorlatokat, például jógázz, lélegezz mélyeket, tornázz és meditálj. Fordulj hozzám, hogy az átmenetet mindenki számára zökkenőmentessé és harmonikussá tegyem. És tudd, hogy ez a változás a javadra válik majd!”

Jeremiel aurája mély padlizsánlila. Amikor sötétlila fényszikrákat látunk, valószínűleg Ő van a közelünkben. Jeremiel energiáját az ametiszt képviseli. Ezt viselve közelebb érezhetjük magunkat kedves és szeretetteljes személyiségéhez.

2016.12.15. csütörtök

„Abban szeretnék segíteni, hogy nyugodt és kiegyensúlyozott legyél. Nyomatékosan kérlek, hogy kezdj el szelíd zenét hallgatni, beszélj halkan, és fogj bele valamilyen lassú, ritmikus mozgásba, például légies, lágy táncba vagy könnyebb jógagyakorlatokba. Most ne bocsátkozz összeütközésekbe, a nézeteltérések elől inkább vonulj vissza, és erősítsd meg a szellemedet. A jelentős döntéseket hagyd későbbre. Pontosan tudni fogod, mit kell tenned, amikor előbújsz békés visszavonulásodból.”

Sandalphon aurája a türkiz nyugtató, hűsítő árnyalatában tündököl, mint az áttetsző, trópusi tenger. Meditáljunk ezen a színen, vagy tartsuk a kezünkben a hozzá tartozó kristályt, a türkizt. Érezni fogjuk, hogy szívverésünk és légzésünk lelassul. Sandalphon azon tud segíteni, hogy a szavaink és a tetteink szelídebbé, lágyabbá, ugyanakkor hatásossá váljanak. Mivel őhozzá társítják a zenét, zenehallgatás, éneklés vagy zenélés közben erősen érzékelhetjük a jelenlétét.

2016.12.14. szerda

„Az érzékenység csodás és hatékony adottság, és nincs olyan, hogy valaki "túlságosan érzékeny". Ez a képesség segít abban, hogy megbizonyosodj az adott helyzetekben és emberekben meghúzódó igazságról. Fontos, hogy bízz a megérzéseidben, intuíciódban és benyomásaidban, és hallgass rájuk. Tölts el egy kis időt egyedül a természetben, hogy továbbfejleszd a képességedet. Kerüld a durva helyzeteket és a gyógyszereket. Szólíts bármikor és bárhol, és én segítek szerencsés ételeket, italokat, társakat és tevékenységeket választani. Tudd, hogy nyugodtan átélheted az érzelmeket, hiszen ez az érzékenységedhez tartozik. Képzeld el, hogy gyönyörű, kékesfehér fénybe burkollak. Ettől minden alacsonyrendű energia szertefoszlik, és szeretetté alakul. És ez a fény segít megkülönböztetni a saját érzéseidet másokétól.”

Hániel támogatásával képesek leszünk értékelni természetes ciklusainkat, hangulatainkat és életritmusunkat. Segít, hogy elfogadjuk magunkat mindenestül, jó tulajdonságainkkal, kellemetlen vonásainkkal és árnyoldalunkkal együtt. Forduljunk hozzá, ha bizonytalanok vagyunk magunkban, vagy bánt valami. Hániel erősíti az önbecsülésünket, hogy meglássuk, mennyire csodásak vagyunk.

2016.12.13. kedd

„Ami problémának mutatkozik meg, az olykor valójában álruhába bújt felelet az imáidra. Amikor segítséget kérsz, előfordul, hogy az Ég lerombolja a régit, hogy helyet adjon az újnak. Ez most a változás ideje. Végezz lazító gyakorlatokat, például jógázz, lélegezz mélyeket, tornázz és meditálj. Fordulj hozzám, hogy az átmenetet mindenki számára zökkenőmentessé és harmonikussá tegyem. És tudd, hogy ez a változás a javadra válik majd!”

Jeremiel aurája mély padlizsánlila. Amikor sötétlila fényszikrákat látunk, valószínűleg Ő van a közelünkben. Jeremiel energiáját az ametiszt képviseli. Ezt viselve közelebb érezhetjük magunkat kedves és szeretetteljes személyiségéhez.

2016.12.12. hétfő

„Te is hozzájárulhatsz jó erőnlétedhez. Hallgass a benső hangodra, amely megmondja, milyen szokásokat alakíts ki. Én belülről ösztökéllek így tudok javítani táplálkozásodon, és rávenni, hogy többet mozogj és pihenj. Noszogatásommal nem gyötörni akarlak, vagy megfosztani az élvezettől. Nagyobb energiaszintért, jobb erőnlétért, fogyásért és vidámabb hangulatért fohászkodtál, és én ezzel válaszolok. Amikor tökéletes karban tartod a testedet, életkedved és önbecsülésed magától helyreáll.”

Rafael az égi világ gyógyítója. Tevékenysége az isteni közbelépésben és a tanácsadásban mutatkozik meg. Az előbbi esetben közbeavatkozik egy adott helyzetben, körülveszi smaragdzöld színű, gyógyító fényével és szeretetével, és a gond egy csapásra elillan. A másik esetben viszont (és ez a gyakoribb) intuícióval és megérzésekkel mutatja meg, hogy mi magunk miként mozdíthatjuk elő a gyógyulásunkat.

2016.12.11. vasárnap

„A mennyország végtelenül hatalmas, és egyre csak tágul, mert folyamatosan szeretetet ad és kap. Ez a szeretet számtalan alakban érkezik el hozzád, és feladatod csupán annyi, hogy elfogadd. Az imáidra adott válaszok most csak arra várnak, hogy hajlandó legyél befogadni őket. Tárd ki a karod az ajándékok előtt! Teremtőd azt akarja, hogy boldog és egészséges legyél, gondtalanul élj, és semmiben se szenvedj hiányt. Engedd el az elfogadás iránti félelmeidet!”

Sandalphon egyik fő feladata közvetíteni a fohászainkat és a rájuk adott válaszokat. Azt mondja, hogy minden ima meghallgattatik és megválaszoltatik (noha lehet, hogy nem az elvárásaink szerinti alakban). Az égben minden fohász egyformán fontos, és seregnyi angyal serénykedik, hogy valamennyi emberhez eljusson a segítség. Akkor forduljunk Sandalphonhoz, amikor az elfogadáshoz van szükségünk támaszra.

2016.12.10. szombat

„Ahogy egyre feljebbről tekintesz az életre, szellemi megértésed is magasabb szintre emelkedik. Gondolkodásod legyen nyitott, és engedd el a korlátozó ítéleteket és illúziókat. Figyelj oda a jelekre: a háromszor vagy többször előforduló információkra. Figyeld meg a fizikai látványokban és pszichikus képekben jelentkező mértani alakzatokat. Tudd, hogy növekvő tudatosságod megváltoztathatja a kapcsolataidat és a karrieredet érintő céljaidat. Én végigkalauzollak e változásokon, hogy az életed tükrözze a benső átélésedet.”

Raziel az arkangyalok birodalmának mágusa és alkimistája, így abban tud segíteni, hogy megértsük az olyan eszméket, amelyek meghaladják az emberi logikát. Kitágítja és erőpróbára készteti a hétköznapi gondolkodást, de úgy, hogy végső soron gyógyító hatása legyen. Ha mélyenszántó szellemi megértésre áhítozunk, kérjük meg Razielt, hogy látogasson meg bennünket az álmainkban. Osztálytermekbe vezet majd el, és segít meglelni az igazságokat és a titkokat. Ébredés után talán nem teljesen emlékezünk majd a tanításaira, vagy nem egészen értjük, de a tudás immár véglegesen beivódott a tudatalattinkba, ahonnan nap mint nap vezetni fogja lépteinket.

2016.12.09. péntek

„A telihold tökéletes idő arra, hogy elengedj mindent, amivel végeztél, újholdkor a vágyaid és az elhatározásaid megvalósítására összpontosíts, a holdtölte előestéje pedig kiváló a gyógyításra, és hogy új energiával töltsd fel gyógyító eszközeidet, például a kristályokat vagy olajakat. Szánj rá időt, és a holdfázisok tükrében figyeld meg, milyen érzések keletkeznek benned. Amikor feltárod a hold kapcsolatát az életerőddel és a hangulataiddal, szorosabb szálák fűznek majd isteni varázserejéhez.”

Hániel aurája kékes fehér, mint a telihold ragyogása. A hozzá társított kristály a holdkő, amelynek varázslatos, tápláló energiát tulajdonítanak. Amikor szeretnénk Hániel közelébe kerülni, viseljünk vagy markoljunk meg egy holdkövet. Ő körül fog ölelni bennünket gondoskodó, anyai energiájával, és csodákat fog tenni irántunk érzett szeretetével.

2016.12.08. csütörtök

„Abban szeretnék segíteni, hogy nyugodt és kiegyensúlyozott legyél. Nyomatékosan kérlek, hogy kezdj el szelíd zenét hallgatni, beszélj halkan, és fogj bele valamilyen lassú, ritmikus mozgásba, például légies, lágy táncba vagy könnyebb jógagyakorlatokba. Most ne bocsátkozz összeütközésekbe, a nézeteltérések elől inkább vonulj vissza, és erősítsd meg a szellemedet. A jelentős döntéseket hagyd későbbre. Pontosan tudni fogod, mit kell tenned, amikor előbújsz békés visszavonulásodból.”

Sandalphon aurája a türkiz nyugtató, hűsítő árnyalatában tündököl, mint az áttetsző, trópusi tenger. Meditáljunk ezen a színen, vagy tartsuk a kezünkben a hozzá tartozó kristályt, a türkizt. Érezni fogjuk, hogy szívverésünk és légzésünk lelassul. Sandalphon azon tud segíteni, hogy a szavaink és a tetteink szelídebbé, lágyabbá, ugyanakkor hatásossá váljanak. Mivel őhozzá társítják a zenét, zenehallgatás, éneklés vagy zenélés közben erősen érzékelhetjük a jelenlétét.

2016.12.07. szerda

„A természettel való kapcsolat segít összhangba kerülni a világmindenség szívdobogásával. Így mindig jó időben, jó helyen lehetsz. A zöldben a szellemed fölfrissül, és az energiaszinted megemelkedik. Minden nap menj ki a szabadba, nem baj, ha némi erőfeszítésedbe kerül. Ha már ott van, szagolgasd a rózsákat, és szemléld a táj felséges szépségét. Tudd, hogy a természet része vagy, és te is ugyanolyan pompás vagy.”

Jophiel neve azt jelenti: 'Isten gyönyörűsége'. Ő mindenben és mindenkiben meglátja a szépséget, és ugyanebben segít nekünk is. Tudja, hogy ha rendszeresen levegőzünk, megtisztulunk az alacsonyrendű energiáktól, és így derűsebben tekintünk az életre. Forduljunk Jophielhez, hogy könnyebben szakítsunk időt a kirándulásra, a természetjárásra, hogy a zöldbe költözhessünk, vagy ha pillangókertet szeretnénk kialakítani. Bárhogyan is szeretnénk összekapcsolódni a természettel, ő segíteni fog.

2016.12.06. kedd

„Egyszerre vagy szellemi tanító és mohó tanítvány. A tanítás és a tanulás tökéletes körforgást alkot, amelyben mindig a kellő időben érkezik el hozzád a tudás. Azokban a témákban taníts másokat, amelyek téged is lelkesítenek. Minél többet tanítasz, leckéid annál jobban megszilárdulnak benned. Legyél nyitott az új eszmékre, és olyan dolgokat is tanulj, amelyek nem tartoznak szorosan az érdeklődési körödbe. A tanítványaidtól is sokféleképpen tanulhatsz. Bízz tanítási és tanulási képességeidben, hiszen elméd egy Isten elméjével. Értelmes és bölcs lény vagy. Tudd, hogy életed jelenlegi szakaszában bátran onthatod a szót, amikor tanítasz.”

Zadkiel a tökéletes szellemi tanító. Türelmes, kedves és mindentudó. Közismerten hatékonyan segít az emberi emlékezőképesség működésében. Nyugodtan forduljunk hozzá, ha meg kell jegyeznünk valamit. Zadkiel örömmel megtanít bármire, amit tudnunk kell, csak kérdezzünk. Olykor a Szókratész féle tanítási módszert alkalmazza, vagyis rávezet, hogy magunktól jöjjünk rá a dolgokra. Leginkább úgy vehetjük észre Zadkiel tanításait, ha a mintákat figyeljük mindenben, amit látunk, hallunk vagy gondolunk.

2016.12.05. hétfő

„A mennyország végtelenül hatalmas, és egyre csak tágul, mert folyamatosan szeretetet ad és kap. Ez a szeretet számtalan alakban érkezik el hozzád, és feladatod csupán annyi, hogy elfogadd. Az imáidra adott válaszok most csak arra várnak, hogy hajlandó legyél befogadni őket. Tárd ki a karod az ajándékok előtt! Teremtőd azt akarja, hogy boldog és egészséges legyél, gondtalanul élj, és semmiben se szenvedj hiányt. Engedd el az elfogadás iránti félelmeidet!”

Sandalphon egyik fő feladata közvetíteni a fohászainkat és a rájuk adott válaszokat. Azt mondja, hogy minden ima meghallgattatik és megválaszoltatik (noha lehet, hogy nem az elvárásaink szerinti alakban). Az égben minden fohász egyformán fontos, és seregnyi angyal serénykedik, hogy valamennyi emberhez eljusson a segítség. Akkor forduljunk Sandalphonhoz, amikor az elfogadáshoz van szükségünk támaszra.

2016.12.04. vasárnap

„Ami problémának mutatkozik meg, az olykor valójában álruhába bújt felelet az imáidra. Amikor segítséget kérsz, előfordul, hogy az Ég lerombolja a régit, hogy helyet adjon az újnak. Ez most a változás ideje. Végezz lazító gyakorlatokat, például jógázz, lélegezz mélyeket, tornázz és meditálj. Fordulj hozzám, hogy az átmenetet mindenki számára zökkenőmentessé és harmonikussá tegyem. És tudd, hogy ez a változás a javadra válik majd!”

Jeremiel aurája mély padlizsánlila. Amikor sötétlila fényszikrákat látunk, valószínűleg Ő van a közelünkben. Jeremiel energiáját az ametiszt képviseli. Ezt viselve közelebb érezhetjük magunkat kedves és szeretetteljes személyiségéhez.

2016.12.03. szombat

„Az érzékenység csodás és hatékony adottság, és nincs olyan, hogy valaki "túlságosan érzékeny". Ez a képesség segít abban, hogy megbizonyosodj az adott helyzetekben és emberekben meghúzódó igazságról. Fontos, hogy bízz a megérzéseidben, intuíciódban és benyomásaidban, és hallgass rájuk. Tölts el egy kis időt egyedül a természetben, hogy továbbfejleszd a képességedet. Kerüld a durva helyzeteket és a gyógyszereket. Szólíts bármikor és bárhol, és én segítek szerencsés ételeket, italokat, társakat és tevékenységeket választani. Tudd, hogy nyugodtan átélheted az érzelmeket, hiszen ez az érzékenységedhez tartozik. Képzeld el, hogy gyönyörű, kékesfehér fénybe burkollak. Ettől minden alacsonyrendű energia szertefoszlik, és szeretetté alakul. És ez a fény segít megkülönböztetni a saját érzéseidet másokétól.”

Hániel támogatásával képesek leszünk értékelni természetes ciklusainkat, hangulatainkat és életritmusunkat. Segít, hogy elfogadjuk magunkat mindenestül, jó tulajdonságainkkal, kellemetlen vonásainkkal és árnyoldalunkkal együtt. Forduljunk hozzá, ha bizonytalanok vagyunk magunkban, vagy bánt valami. Hániel erősíti az önbecsülésünket, hogy meglássuk, mennyire csodásak vagyunk.

2016.12.02. péntek

„A telihold tökéletes idő arra, hogy elengedj mindent, amivel végeztél, újholdkor a vágyaid és az elhatározásaid megvalósítására összpontosíts, a holdtölte előestéje pedig kiváló a gyógyításra, és hogy új energiával töltsd fel gyógyító eszközeidet, például a kristályokat vagy olajakat. Szánj rá időt, és a holdfázisok tükrében figyeld meg, milyen érzések keletkeznek benned. Amikor feltárod a hold kapcsolatát az életerőddel és a hangulataiddal, szorosabb szálák fűznek majd isteni varázserejéhez.”

Hániel aurája kékes fehér, mint a telihold ragyogása. A hozzá társított kristály a holdkő, amelynek varázslatos, tápláló energiát tulajdonítanak. Amikor szeretnénk Hániel közelébe kerülni, viseljünk vagy markoljunk meg egy holdkövet. Ő körül fog ölelni bennünket gondoskodó, anyai energiájával, és csodákat fog tenni irántunk érzett szeretetével.

2016.12.01. csütörtök

„Még a legerősebb ember is megtapasztalja a nyugtalanságot, nem szégyen hát időt szánni szíved gyógyítására. Ez kiváló idő arra, hogy csöndben eltöprengj igazi érzéseiden. Írd le őket a naplódba, majd szólíts engem, hogy vigaszt borítsak szívedre. Segíthetek, hogy nyugodtabb legyen az álmod, és az elméd elcsöndesedjen.”

Azrael aurája a sárga egészen halvány árnyalatában ragyog. Szerető fényével körülveszi a szenvedőket és a haldoklókat, ezzel vigasztalva őket. Amikor a közelünkben van, tojáshéj színű fényeket láthatunk csillogni a szobában. A krémszínű kalcit van ráhangolódva az energiájára, így ha ezt viseljük vagy tartjuk a kezünkben, további enyhülést kaphatunk.

2016.11.30. szerda

Néha úgy tűnhet, hogy a gondolataink választanak minket - ám ez téves elképzelés. Mindig mi választjuk ki a gondolatainkat - minden pillanatban. A gondolataink sohasem semlegesek, mindig van valamilyen hatásuk. Egy röpke pillanattal a gondolatod előtt már úgy döntöttél, hogy ezt fogod gondolni. Ha gyakorolsz, megtanulhatod a gondolatok kiválasztását, és ezzel tulajdonképpen a kezedbe veszed életed irányítását.
Lehet, hogy a koncentrációs képességedet gyatrának tartod, szellemed mégis Isten csalhatatlan szellemében részesül. Ha gyakorlod a következő önmegerősítést, igen nagy eredményeket érhetsz el: "Képes vagyok szellememet arra irányítani, amire akarom. Gondolataim szeretettel teljesek, az angyalaim szellemem kapujában állva engedik felém áramlani a szeretet gondolatait."

2016.11.29. kedd

Isten gyermekeként békeszerető vagy. A kártya azt jelzi, hogy hamarosan harmóniában fogsz élni. Ne nézz többé görbén a dolgokra, hanem hagyd, hogy őrangyalaid szemével láss. Így a felszín mögött mindenkiben megtalálhatod a szeretet és a fény ragyogását.
Ha angyalszemmel látod már a világot, te magad is földangyallá válsz, és csodás gyógyulások mennek végbe körülötted. Ne viszálykodj többé, hanem mutasd fel másoknak is ezt a tiszta és új igazságot.

2016.11.28.hétfő

Az angyalok tudják, mennyire lefoglalnak a földi igények. Felelősséged súlyán szeretnének könnyíteni azzal, hogy egyensúlyt hoznak az életedbe. Amikor életünk felborul, energiánk is megcsappan. Ez a csökkent energia pedig azt a káprázatot kelti bennünk, hogy nincs elég időnk semmire, s ez az ördögi kör fogva tart.
Az angyalok azt szeretnék, ha következetesen minden nap meditálnál és mozognál. tudják, hogy ha kiegyensúlyozod a munkát, a kikapcsolódást, a spiritualitást és a családot, akkor teljesebbnek érzed majd magad, és képes leszel az örömre. Ha úgy érzed, hogy túlterhelt vagy, ne habozz segítséget kérni Istentől és az angyaloktól: ők majd könnyítenek a terheden.

2016.11.27 vasárnap

Nem vagy egyedül. Ez a kártya olyan, akár egy szerelmes levél, amelyben őrangyalaid azt mondják: "Itt vagyunk melletted. Sohasem hagytunk el, és soha nem is lennének képesek elhagyni."
Az őrangyalok szerint megérdemled figyelmüket és segítségüket. Nincs olyan gondolat, szó vagy tett, amellyel eltántorítanád magadtól az isteni segítőket. Nem ítélnek el, ha hibát követsz el. Az angyalok egyszerűen azért vannak melletted, hogy támogassanak, hogy előrehaladhass spirituális utadon, és te is segíthess másoknak.

2016.11.26. szombat

Ez a kártya megerősíti, hogy jóindulatú lények csoportja vesz körül, akik szeretnek, támogatnak és utat mutatnak neked. Ha veszélyben vagy, közbelépnek és figyelmeztetnek. Ha félsz, az isteni szeretet energiájával töltenek föl. Ha össze vagy zavarodva, jó tanácsot súgnak a füledbe.
Ezzel a kártyával azt üzenik az angyalok és a segítő lények, hogy fordulj még gyakrabban hozzájuk. Beszélj magadban nekik bármiről, és hamarosan egyértelműen érzed majd a jelenlétüket. Nemsokára az angyalok besoroznak maguk közé, hogy segítsd az embereket. Ha valaha is kételkedtél segítő képességedben, az angyalok most arra kérnek, szabadulj meg ezektől a félelmektől.

2016.11.25. péntek

Az angyalaid ezzel a kártyával hívják fel a figyelmedet fizikai testedre. Talán elutasítod ezt a tanácsot, és az angyaloknak később újra figyelmeztetniük kell rá. Emlékeztetnek rá, hogy a test egy olyan hangszer, amely csak akkor szólaltatja meg a harmóniát, ha rendesen hangolják fel. A lelked olyan, akár egy zongoraszonáta, így hát óvd azt a zongorát.
Az angyalok biztosan tudják, hogy remekül érzed majd magad, ha követed az útmutatást. Javaslatuk megfogadásával energiád és boldogságod növekedni fog. Nemcsak abban segítenek, hogy ösztönözzenek téged, és hogy időt szakíthass a testmozgásra, hanem abban is, hogy elhagyd egészségtelen szokásaidat. És végül, de nem utolsósorban, segítenek élvezni a megtisztult test örömeit.

2016.11.24. csütörtök

Sok mindenben kivételes vagy. Lassan kezdesz bízni magadban, és egyre könnyebben fel tudod mutatni igaz természetedet. Volt idő, amikor azt hitted, hogy érzéseidet leplezned kell mások (vagy akár önmagad) előtt. Ám most felfedezted végre, milyen életerős és vonzó igazi önmagad.
Az angyalok megtanítanak rá, hogy tiszteld saját, valódi érzéseidet úgy, hogy ki is merd fejezni őket - akárki előtt. Az angyalok megtanítanak szeretettel beszélni az érzéseidről, így nem lesz több félreértés közted és a barátaid vagy a szeretteid között. Az angyalok sosem biztatnak olyan cselekedetre vagy szóra, amely bántani tudna téged vagy bárki mást. Biztosítanak afelől, hogy életed a belső béke új szintjére emelkedik, ha felszínre engeded valódi énedet.

2016.11.23, szerda

Túl szigorúan bánsz magaddal, ahogy szerinted Isten gyermekéhez illik? Az angyalok arra emlékeztetnek, hogy a pihenés minden élet természetes velejárója. Gondolj a hatalmas tölgyfára, amelyik gyorsan növekszik, majd megpihen. Táplálékát mélyen a földből nyeri, és hosszú idő telik el, míg újabb növekedésbe kezd. Neked is, csakúgy, mint a tölgynek, nagyon fontos, hogy spirituális és érzelmi "élelemmel" tápláld magad.
Pihenés közben figyeld meg szíved igaz érzéseit és vágyait. Az angyalok a szíveden keresztül szólnak hozzád. Ha figyelsz az érzéseidre, és tiszteled őket, kéz a kézben jársz Istennel és az angyalokkal. Ha vágyaidról hallasz tőlük, biztos lehetsz, hogy isteni útmutatásról van szó, és nem üres képzelődésről.

2016.11.22.kedd

Az angyalok tudják, mennyire lefoglalnak a földi igények. Felelősséged súlyán szeretnének könnyíteni azzal, hogy egyensúlyt hoznak az életedbe. Amikor életünk felborul, energiánk is megcsappan. Ez a csökkent energia pedig azt a káprázatot kelti bennünk, hogy nincs elég időnk semmire, s ez az ördögi kör fogva tart.
Az angyalok azt szeretnék, ha következetesen minden nap meditálnál és mozognál. tudják, hogy ha kiegyensúlyozod a munkát, a kikapcsolódást, a spiritualitást és a családot, akkor teljesebbnek érzed majd magad, és képes leszel az örömre. Ha úgy érzed, hogy túlterhelt vagy, ne habozz segítséget kérni Istentől és az angyaloktól: ők majd könnyítenek a terheden.

2016.11.21. hétfő

Isten gyermekeként békeszerető vagy. A kártya azt jelzi, hogy hamarosan harmóniában fogsz élni. Ne nézz többé görbén a dolgokra, hanem hagyd, hogy őrangyalaid szemével láss. Így a felszín mögött mindenkiben megtalálhatod a szeretet és a fény ragyogását.
Ha angyalszemmel látod már a világot, te magad is földangyallá válsz, és csodás gyógyulások mennek végbe körülötted. Ne viszálykodj többé, hanem mutasd fel másoknak is ezt a tiszta és új igazságot.

2016.11.20. vasárnap

Imáid mindig meghallgattatnak. Néha ugyan nem így érzed, mert más úton várod a válaszokat. A válasz talán egy megérzés vagy egy új lehetőség formájában érkezik el, vagy akár úgy, hogy egy könyv leesik a polcról. Legtöbbször ilyen hétköznapi módon, hirtelen jött ötleteken és gondolatokon keresztül kapjuk meg imáinkra a választ.
Ha ezt a kártyát húzod, az angyalok arra kérnek, hogy legyél különösen éber. Figyelj mindenre, amit hallasz, amit érzel vagy gondolsz. Figyelj oda a felajánlott segítségre, és mindenképpen fogadd el. Kiérdemelted a támogatást. Isten sokszor földangyalokat is toboroz, hogy általuk adjon választ imáidra.

2016.11.19. szombat

Az angyalok tudják, hogy egyszer már nagyot csalódtál. Ez a tapasztalat megrongálhatta az önmagadba, a másokba és az Istenbe vetett hitedet. Az angyalok mégis emlékeztetni akarnak a hit megtartó erejére.
Ezzel a kártyával az angyalok az önbizalom fontosságára hívják fel a figyelmet. Tudják, hogy elkövettél bizonyos hibákat a múltban, mint bárki más. Ezek a hibák mégsem tették tönkre igaz természetedet. Isten még mindig jelen van benned, és ő csalhatatlan. Az angyalok arra kérnek, higgy Istenben és bennük. És segítenek, hogy bízz önmagadban.

2016.11.18. péntek

A kártya jelzi, hogy az angyalok megértették romantikáért sóvárgó kérésedet. Tudják, hogy szíved szerelemre szomjazik. Kérésedet meghallgatták és teljesítik.
Most vágsz bele - az angyalok segedelmével - az áhított romantika megvalósításába. Ennek érdekében különleges utakra is elvezetnek majd. Lehet, hogy egyszer csak arra érzel indíttatást, hogy elmenj egy bizonyos helyre, s megérkezve egy csodálatos társra bukkansz. Olyan útmutatást is kaphatsz, hogy iratkozz be egy táplálkozástani kurzusra vagy egy önismereti tanfolyamra. Kövesd ezeket az útmutatásokat, és rátalálsz az áhított romantikára.

2016.11.17. csütörtök

Isten gyermekeként békeszerető vagy. A kártya azt jelzi, hogy hamarosan harmóniában fogsz élni. Ne nézz többé görbén a dolgokra, hanem hagyd, hogy őrangyalaid szemével láss. Így a felszín mögött mindenkiben megtalálhatod a szeretet és a fény ragyogását.
Ha angyalszemmel látod már a világot, te magad is földangyallá válsz, és csodás gyógyulások mennek végbe körülötted. Ne viszálykodj többé, hanem mutasd fel másoknak is ezt a tiszta és új igazságot.

2016.11.16. szerda

Imáid meghallgattatnak; efelől semmi kétség. Csakhogy minden változás az Isteni Időzítés Univerzális Törvényének engedelmeskedik. A nagy mozaik sok darabjának kell megtalálnia a helyét, hogy végül láthatóvá váljék az egész. Ha kapkodva helyezed el a mozaikdarabokat, a teljes kép alapját ronthatod el.
Ne próbálj bezárt kapukat döngetni. Inkább fordulj tanácsért az angyalaidhoz, hogy megláthasd, mikor zárul be egy ajtó a negatív hozzáállásod miatt, és mikor az isteni időzítés hatására. Nézz más, nyitott kapuk után, és menj keresztül rajtuk hittel, hálával.

2016.11.15. kedd

Emlékszel, gyermekként milyen varázslatosnak láttad a világot? A varázslat iránti érzékenység a bennünk élő gyermek lényege. Az évek során elveszítetted ezt az érzékenységet?
Az angyalok azt szeretnék, ha visszaemlékeznél a hatalmas csodákra, amelyek körülvettek, és újra felfedeznéd a varázslat iránti fogékonyságodat. Kérj segítséget Istentől és az angyaloktól - kis vagy nagy dolgokban, nem számít. Ne félj, hogy a mindennapi kérések elvonják az angyalokat valami "sokkal fontosabb ügytől". Ők tényleg segíteni akarnak, tehát ne aggódj, és kérj bátran. Ha így teszel, elérheted újra annak a gyermeknek az örömét és áhítatát, aki tudja, hogy gondját viselik. Ha az öröm megint átjár, isteni fényed másokat is ösztönözni fog.

2016.11.14. hétfő

Ha az életedben valami rosszul működik, és te mégis ragaszkodsz hozzá, az nem fog meggyógyulni. Ha a szerelmi életed, a pénzügyeid, a karriered vagy az otthonod közül bármelyik boldogtalanná tesz, engedd el. Erre kér a kártya. Ha megszólal benned a félelem: "De fogok-e valami jobbat találni helyette?", akkor a helyzeted csak romlik.
Ha azonban hajlandó vagy kinyitni a markodat, és szabadságot ajándékozni, két dolog következhet: a probléma eltűnik, és a helyébe valami jó kerül, vagy egyszerűen meggyógyul. A kártya arra is kér, hogy ne számítsd ki előre a jövőt. Csak engedd el, és Isten segíteni fog.

2016.11.13. vasárnap

Az angyalok ezt mondják neked: "Engedj el minden haszontalanságot, és minden olyan cselekvést, ami nem a legmagasabb szándékaidat szolgálja." ha valami nem működik az életedben, engedd át Istennek és az angyaloknak.
Ha kinyitjuk a tenyerünket, és elengedjük az egészségtelen helyzeteket, az isteni fény be tud lépni az életünkbe. A csodák mindig akkor jönnek el, ha már elengedtük a nehéz dolgokat. A munka, a párkapcsolat, az egészség és minden más egykettőre meggyógyul, olyan módon, ahogy soha sem tudtuk volna elképzelni. Az angyalok az egész úton mutatják a lépéseket, s a helyzetünk sokkal jobbá válik, esetleg teljesen meggyógyulunk. Ha úgy határoztál, hogy "igazságos leszel magadhoz", a csoda megérkezik.

2016.11.12. szombat

Talán úgy érzed, mostani helyzeted bebörtönöz. Ezzel a kártyával arra hívják fel az angyalok a figyelmedet, hogy minden körülmény között te magad vagy életed börtönőre. Ha rájössz, hogy szabadságod kulcsa nálad van, a szabadság elérkezik hozzád. Bármit tettél is, azt te választottad, és mindig lesz lehetőséged újra választani. Még a fegyenceknek is megvan az a szabadságuk, hogy megválasszák gondolataikat, így akármilyen körülmények között képesek a békére és a boldogságra.
Legközelebb, amikor egy mondatodban feltűnik egy rád vonatkozó "kell" szócska, állj meg egy pillanatra. Kérd meg Istent és az angyalokat, hogy mutassanak rá más lehetőségekre is. Segíteni fognak. Talán olyan szeretetteli állapotba kerülsz, hogy nem érzed magad tovább bebörtönözve, vagy talán egy olyan cselekedet felé vezérelnek, amelyet szeretni fogsz.

2016.11.11. péntek

Isten a gondolataidon keresztül beszél hozzád. A kártya arra mutat rá, hogy az angyalok szeretnék, ha törődnél az ötleteiddel. Útmutatásért imádkoztál, és megkaptad ötletek formájában, így hát ne mellőzd őket, mint merő képzelgéseket.
A lap szerint az angyalok magabiztosságot szeretnének adni, hogy képes legyél elfogadni a csodálatos ötleteket, akár Isten többi gyermeke. Hisz minden ragyogó ötlet az isteni értelemből származik. Isten mindenütt és mindenhol jelenvaló, így benned is él. Folyamatosan újabb és újabb gondolatokkal és ötletekkel lát el.

2016.11.10. csütörtök

Nyisd meg a szívedet, hadd töltse el az új, isteni szerelem - egy új partnernek köszönhetően. Az angyalok előkészítenek rá, hogy új ember léphessen be az életedbe: aki lehet egy ismeretlen vagy akár egy előző társad is. Légy kész elfogadni jelenlegi kapcsolataid megváltozását, és ne tapadj annyira a kapcsolatokról alkotott eszmédhez. A gyönyörű változások időszaka jött el a szerelmi életedbe, neked csak az a dolgod, hogy bízz Istenben és őrangyalaidban, akik a legjobbat akarják.
A változásokat csakis akkor éled meg fájdalomként, ha ragaszkodsz a felfogásodhoz vagy a szokásaidhoz. Ha engeded, hogy szeretet járjon át, szerelmi életed maradványai egyszer csak lefoszlanak rólad. Az általuk hagyott űr egykettőre feltöltődik szívderítő újdonsággal. Az aktuális kapcsolatnak talán vége szakad, vagy talán átalakulva újra lángra kap. Esetleg új partner lép az életedbe, mindkettőtöket boldoggá téve.

2016.11.09. szerda

Imáid meghallgattatnak; efelől semmi kétség. Csakhogy minden változás az Isteni Időzítés Univerzális Törvényének engedelmeskedik. A nagy mozaik sok darabjának kell megtalálnia a helyét, hogy végül láthatóvá váljék az egész. Ha kapkodva helyezed el a mozaikdarabokat, a teljes kép alapját ronthatod el.
Ne próbálj bezárt kapukat döngetni. Inkább fordulj tanácsért az angyalaidhoz, hogy megláthasd, mikor zárul be egy ajtó a negatív hozzáállásod miatt, és mikor az isteni időzítés hatására. Nézz más, nyitott kapuk után, és menj keresztül rajtuk hittel, hálával.

2016.11.08. kedd

A Teremtő teljes ereje benned van. Az isteni szeretet, bölcsesség és értelem egésze elérhető számodra. Spirituális erődnek köszönhetően látod az angyalokat, és meglátod a jövőt. Értelmed ereje az Egy univerzális bölcsességét közvetíti, érzelmi erődnek köszönhetően hallatlanul empatikus vagy, pszichikai erőd pedig egyszerűen végtelen.
Az angyalok arra kérnek, add át nekik mindazt a félelmet, ami a személyes erődet kérdőjelezi meg. Csendje és békéje van a te erődnek, s az angyalok úgy látják, hasonlatos az isteni szeretet hatalmához. Engedd, hogy igaz erőd sugarai érjék a világot, és csodálatos utakon-módokon hassanak.

2016.11.07. hétfő

Talán úgy érzed, mostani helyzeted bebörtönöz. Ezzel a kártyával arra hívják fel az angyalok a figyelmedet, hogy minden körülmény között te magad vagy életed börtönőre. Ha rájössz, hogy szabadságod kulcsa nálad van, a szabadság elérkezik hozzád. Bármit tettél is, azt te választottad, és mindig lesz lehetőséged újra választani. Még a fegyenceknek is megvan az a szabadságuk, hogy megválasszák gondolataikat, így akármilyen körülmények között képesek a békére és a boldogságra.
Legközelebb, amikor egy mondatodban feltűnik egy rád vonatkozó "kell" szócska, állj meg egy pillanatra. Kérd meg Istent és az angyalokat, hogy mutassanak rá más lehetőségekre is. Segíteni fognak. Talán olyan szeretetteli állapotba kerülsz, hogy nem érzed magad tovább bebörtönözve, vagy talán egy olyan cselekedet felé vezérelnek, amelyet szeretni fogsz.

2016.11.06. vasárnap

A lecsendesült elme könnyebben meghallja az angyalokat. Ezzel a kártyával kérnek az angyalaid arra, hogy némítsd el az elmédet, s így tiszta és érthető lesz a beszélgetésetek. Minden reggel, ébredés után legalább öt percre hunyd le a szemed, és végy három-négy mély lélegzetet.
Tedd fel a kérdést az angyalaidnak, és hallgasd őket úgy, mint legközelebbi barátaidat. Ne erőlködj. Ha kergeted a választ, elkerül. Inkább lélegezz tovább jó mélyen, és lazulj el. Mondd el magadnak, milyen természetes dolog az angyalokkal beszélgetni nap mint nap. Minél gyakrabban lazítod el az elmédet, annál könnyebben hallod meg az angyalok válaszait.

2016.11.05. szombat

Imáid meghallgattatnak; efelől semmi kétség. Csakhogy minden változás az Isteni Időzítés Univerzális Törvényének engedelmeskedik. A nagy mozaik sok darabjának kell megtalálnia a helyét, hogy végül láthatóvá váljék az egész. Ha kapkodva helyezed el a mozaikdarabokat, a teljes kép alapját ronthatod el.
Ne próbálj bezárt kapukat döngetni. Inkább fordulj tanácsért az angyalaidhoz, hogy megláthasd, mikor zárul be egy ajtó a negatív hozzáállásod miatt, és mikor az isteni időzítés hatására. Nézz más, nyitott kapuk után, és menj keresztül rajtuk hittel, hálával.

2016.11.04. péntek

Mostanában talán mindenfélét érzel: zavarodottságot, izgalmat, félelmet és csodálatot. Új kapcsolatod az isteni szférával úgy hat rád, hogy szeretnéd minden idődet az olvasásnak, a tanulásnak és a meditálásnak szentelni. Viszont attól félsz, hogy így elesel minden más dologtól. Milyen hatással lesz megújult spiritualitásod a munkádra, a házasságodra és a barátságaidra? Az ilyen aggodalmak el tudják rontani a spirituális tanulás örömét.
Inkább add át őket Istennek, kedvesem! Bízz benne, hogy minden pillanatban szeretnek, vezetnek és védenek téged. Ne aggodalmaskodj azon, hogy miként fedi egymást a jövőd és a spirituális fejlődésed. Bízz benne, hogy az a Hatalom, amelyik megadta neked a spirituális fejlődést, miden másra is ügyelni fog. Ez a Hatalom gondoskodik minden bolygóról az égen, s téged is a tenyerén hordoz.

2016.11.03. csütörtök

Olyan angyalok állnak melletted, akik a zene gyógyító hatalmával szeretnének segíteni. Ez a kártya arra mutat rá, hogy több zenét kell az életedbe engednek. Hallgass könnyű háttérzenét, miközben öltözködsz, játszol vagy dolgozol. És énekelj vagy fütyöréssz minél gyakrabban.
Talán azért húztad ezt a kártyát, mert zenei tehetséggel vagy megáldva. Ha érzel rá késztetést, komponálj, vagy vegyél részt egy közös zenélésben, esetleg énekelj egy együttesben, kórusban, vagy játssz valamilyen hangszeren. Az angyalok pontosan látják Istentől kapott tehetségedet, ezért ösztökélnek. Tudják, hogy adottságoddal másokon is segíteni fogsz. Arra kérnek hát, hogy zenei tehetséged kifejezése által válj földangyallá.

2016.11.02. szerda

Isten gyermekeként békeszerető vagy. A kártya azt jelzi, hogy hamarosan harmóniában fogsz élni. Ne nézz többé görbén a dolgokra, hanem hagyd, hogy őrangyalaid szemével láss. Így a felszín mögött mindenkiben megtalálhatod a szeretet és a fény ragyogását.
Ha angyalszemmel látod már a világot, te magad is földangyallá válsz, és csodás gyógyulások mennek végbe körülötted. Ne viszálykodj többé, hanem mutasd fel másoknak is ezt a tiszta és új igazságot.

2016.11.01. kedd

Az angyalaid ezzel a kártyával hívják fel a figyelmedet fizikai testedre. Talán elutasítod ezt a tanácsot, és az angyaloknak később újra figyelmeztetniük kell rá. Emlékeztetnek rá, hogy a test egy olyan hangszer, amely csak akkor szólaltatja meg a harmóniát, ha rendesen hangolják fel. A lelked olyan, akár egy zongoraszonáta, így hát óvd azt a zongorát.
Az angyalok biztosan tudják, hogy remekül érzed majd magad, ha követed az útmutatást. Javaslatuk megfogadásával energiád és boldogságod növekedni fog. Nemcsak abban segítenek, hogy ösztönözzenek téged, és hogy időt szakíthass a testmozgásra, hanem abban is, hogy elhagyd egészségtelen szokásaidat. És végül, de nem utolsósorban, segítenek élvezni a megtisztult test örömeit.

2016.10.31. hétfő

Az emberek gyakran feltárják előtted legmélyebb titkaikat és aggodalmaikat, mert született tanácsadó vagy, aki bölcs tanácsokat és kedves támogatást nyújt.  Ez a kártya a te tanácsadódként érkezik, és azt ajánlja, hogy válassz olyan karrierutat, amelyik ilyen típusú munkát foglal magában. Mivel már most is tanácsadói feladatokat végzel, nyugodtan kaphatsz díjazást is érte (a tanácsadás jelentette érzelmi elégedettségen felül). Az angyalok támogathatják bármely olyan tanfolyammal kapcsolatos szükségletedet vagy vágyadat, amely készségeket tanít neked, és a megfelelő engedélyekhez vezet.

Lehetséges, hogy tanácsadói pályád az életvezetési tanácsadás területén bontakozik ki, ahol abban segíted a klienseket, hogy céljaikat és szándékaikat elérhető lépésekké alakítsák. Az is lehetséges, hgoy hivatásodat spiritualitással vegyíted a hagyományos lelkipásztori munkán keresztül, vagy egy alternatív módszer alkalmazásával, ahol értelmezéseket adsz. Munkád magában foglalhatja az írást vagy a tanítást is. Az a lényeg, hogy ez az életcél gyógymódként használja a szavakat.

Megfelelő képzéssel jogot nyersz arra, hogy tanácsadó munkát végezz. Kérlek, ne gondold, hogy a saját életednek tökéletesnek kell lennie, mielőtt másoknak segíthetnél. Minden tanácsadónak megvannak a saját ego-problémái és emberi "tökéletlenségei". Nem az lényeg, hogy jellemedben és az életedben vannak-e ilyen furcsaságok; az számít, hogy mihez kezdesz velük. Mindaddig, amíg nyitott elmével és szívvel figyelsz a klienseid érzéseire, megfelelsz az igényeiknek.

2016.10.30. vasárnap

A könyvszereteted vonzotta hozzád ezt a kártyát. A legtöbb műben képes vagy találni valami érdekességet, irodalmi érdeklődésed széleskörű és sokrétű. Így nem meglepő, hogy az életcélod középpontjában is az írott szó áll. Például jól teszed, ha könyvesboltban, könyvtárban, könyvkiadónál vagy egy magazinnál dolgozol; esetleg a médiában. Az is vonzó lehet számodra, hogy írj egy könyvet, és az angyalok segítenek majd ebben.

Ha intuitív módon választasz olyan könyveket, amelyek megszólítanak téged, akkor válaszokat és útmutatást kaphatsz jelenlegi karrierutaddal kapcsolatban. Ha eleinte úgy tűnik, hogy a könyv témája nincs összefüggésben a hivatásoddal, még akkor is bízz benn, hogy értékes információkat tartalmaz. Az angyalok lapról lapra vezetnek téged isteni életcélod útján.

2016.10.29. szombat

Ez a lap angyali hírvivőként érkezik hozzád, és azt jelzi, hogy több zenére van szükség az életedben. A zene megnyitja a lelkedet, hogy isteni útmutatást kapj, hogy magabiztosan járd életcélod útját. Játssz bármilyen hangszeren, amely magára vonja a figyelmedet; és figyeld meg, ahogyan minden egyes dal hatással van a hangulatodra, a testedre és az energiaszintedre.

A lap azt a feladatot is jelzi, hogy hozz létre személyes kapcsolatot a zenével, gyógyítási céllal, Ez jelentheti azt, hogy valamilyen hangszeren tanulsz, írsz egy dalt, vagy énekórákat veszel. Talán valaha játszottál hangszeren, amit most föleleveníthetnél. Bevonhatod a zenét gyógyító vagy tanító munkádba is. Az is lehet, hogy támogatást és társaságot találsz, ha összefogsz másokkal egy zenei csoportban vagy osztályban.

2016.10.28. péntek

Már régóta dédelgeted a gondolatot, hogy írsz egy könyvet, és ez a lap azt jelzi, hogy itt az idő. Ez az erőfeszítés része az életcélodnak. Bár gondolatban talán nem rendelkezel teljesen kiforrott elképzeléssel, az írás folyamata felbátorít majd, és előidézi az ötletek áramlását. Írás közben a végtelen isteni bölcsességből fogsz meríteni, ami segíteni fog, hogy jobban halld Isten és az angyalok hangját.

A legtöbb szerző kis időegységekben írja meg a könyvét, tehát ne gondold, hogy vissza kell vonulnod ahhoz, hogy legyen az írásra szentelhető időd. Tartsd észben, hogy ha naponta csak egy oldallal készülsz el, akkor egy év alatt az 365 oldal!

Ha további magabiztosságra van szükséged írói képességeiddel kapcsolatban, mindig vehetsz órákat, csatlakozhatsz egy író-csoporthoz, vagy alakíthatsz egy ilyen csoportot, esetleg felkérhetsz egy szerkesztőt a közös munkára. A lényeg az, hogy írj ... most azonnal!

2016.10.27. csütörtök

Ez a lap a virágokhoz fűződő különleges kapcsolatodat jelzi. Illatuk, színük és szépségük gyógyító áldást nyújt. Amint virágokat ültetsz, csodálod és fényképezed őket és dolgozol velük, úgy alakul az isteni "virággal" való kapcsolatod is. A virágok iránti vonzódásod csak most kezdődik, és a köztük töltött idő segíteni fog, hogy életed egésze kiviruljon.

Lehetséges, hogy a szó szoros értelmében virágokkal dolgozol - például kertészként, virágárusként vagy virág-esszenciával dolgozó gyógyítóként. Az is lehet, hogy a természeti világ e pompás szépségeivel töltött személyes idő beindítja kreatív ötleteidet egy új karrierúttal kapcsolatban.

Tehát akár hivatássá vagy szakmává kell válnia a virágokhoz fűződő kapcsolatodnak, akár nem, tölts időt velük már ma. Sétálj végig egy virágüzleten, és figyeld meg, milyen színű virághoz vonzódsz. Ez a virág olyan gyógyító tulajdonságokat hordoz, amelyekre most azonnal szükséged van. Ha lehetséges, vidd haza, és tölts időt azzal, hogy magadba szívod színét és illatát. Bízz a virág bölcsességében, és abban, hogy hatalmában áll segíteni életcélod útján.

2016.10.26. szerda

Ha kételkedtél az érzéseidben és a terveidben, akkor az angyalok ezzel a kártyával bátorítanak, arra, hogy haladj tovább jelenlegi álmaid és céljaid útján. Önmagában az álom léte szenvedélyt és értelmet adott az életednek.

Az angyalok most arra bátorítanak, hogy tégy pozitív lépéseket az álmoddal kapcsolatban. Tudják, hogy boldogabbnak és energikusabbnak érzed majd magad, amint naponta időt és energiát szánsz a megvalósítására.

Testi-lelki összpontosításodat kezdd néhány mély légvétellel. Hunyd le a szemed, majd némán kérd az őrangyalaidat: "Kérlek, adjatok nekem egyértelmű jeleket, útmutatást, motivációt, támogatást és inspirációt életem isteni céljával kapcsolatban." Vedd észre a kérésedet követően kapott gondolatokat és érzéseket. Dolgozz csapatmunkában az angyalaiddal úgy, hogy további információt és tisztázást kérsz tőlük, majd pedig követed az útmutatást, amint megérkezik.

2016.10.25. kedd

Isten tiszta fényének és szeretetének közvetítője vagy. Ezt a gyógyító energiát imáiddal, vizualizációiddal és pozitív szándékaiddal hozod át. Ez az életcélod. Bár talán nem tűnik konkrét célnak, biztos lehetsz afelől, hogy imáid jelentés konkrét módokon segítenek. lehorgonyzod az isteni fényt és szeretetet a földön, ami biztosítja, hogy a bolygó biztonságos, stabil és védett legyen. Kérlek, ezután is dolgozz ilyen jól, mivel munkád nélkülözhetetlen és értékes.

Ezt a célt másként is közvetítheted. Például természetes spirituális adottságaid csodálatosan sikeres gyógyítóvá tehetnek. Akár energiával dolgozol, akár tanácsadást végzel, vagy más formában folytatsz fizikai kezelést vagy pszichoterápiát, mindig jusson eszedbe, hogy áthozd az isteni gyógyító erőt. Nem kell kiürítened a saját energiakészletedet, mivel aki az isteni forrásból merít, annak könnyedén elérhető egy korlátlan készlet.

Ez a lap azt is jelzi, hogy képes vagy meggyógyítani a jelenlegi helyzetedet azzal, hogy fényt és szeretetet árasztasz a szituációra és az összes érintett személyre. Csak pozitív és szeretetteljes gondolatokat és érzéseket tarts meg, és figyeld, amint az áldások gyönyörű és meglepő módon megsokszorozódnak.

2016.10.24. hétfő

Ezt a lapot azért húztad, hogy megerősítsen abban, amit már most is tudsz: életed munkája magában foglalja az utazást. Talán távoli helyeken kell szolgálatot teljesítened, vagy egy sorsfordító utazási élmény ad majd áttörést jelentő információt isteni célodról. Mintha csak egy vándorzenész lenné, áldásokat osztasz, ahol csak jársz.

Ez a lap az életedben zajló mozgásról is beszél. ennek során kalandos és az életedet boldogabbá tevő változások történnek az érdekedben most és a közeljövőben. Ha elengeded a régit, és ráhagyatkozol ezekre a változásokra, jutalmad az értelmes élet tudata és az elégedettség érzése lesz, amire mindig is vágytál. A korábbi pangást egy, az új feladatok és kapcsolatok iránt érzett szenvedély váltja fel.

E lap harmadik jelentése az, hogy az életcélod magában foglalja a technológiát, különös tekintettel a számítógépekre és a telekommunikációra. Ez jelezhet távmunkát, amikor otthonról dolgozol számítógépen keresztül; de a szó szoros értelmében azt is jelentheti, hogy a munkád számítógépes programozást, értékesítést és hasonló dolgokat foglal magában.

2016.10.23. vasárnap

Több választási lehetőséged van, mint amivel tisztában vagy, és ez a lap erre hívja fel a figyelmedet. Noha korlátozva érzed magad karrierlehetőségeid szempontjából, az angyalok arra emlékeztetnek, hogy a lehetőségek korlátlanok. Azt ígérik, hogy a szükséges idő, pénz, tudás, lehetősége és más tényezők teljes mértékben nyitva állnak előtted. Ez a lap jel, amely arra ösztönöz, hogy gondolkozz kreatívan, és légy nyitott az választási lehetőségeidet illetően.

Például képes vagy-e visszaülni az iskolapadba és új képességeket tanulni, amelyek az álomkarriereddel kapcsolatosak? el tudsz-e kezdeni egy független vállalkozást részmunkaidőben, miközben az állásod fedezi a számláidat, Vagy tudsz-e keresni egy mentort, aki tanít téged, miközben gyakornokként vagy önkéntesként dolgozol? A lehetőségek széles és változatos skálán mozognak, csak légy nyitott.

2016.10.22. szombat

Ez a lap azt jelzi, hogy lelked célja magában foglalja mások védelmezését a méltánytalansággal szemben. Elégedettséget találsz olyan hivatásokban, amelyek mediációt, jogot, politikatudományt, várostervezést, biztonságteremtést stb. foglalnak magunkban. Az is lehetséges, hogy spirituális szempontokat vegyítesz a hivatásodba - a például gyógyító munkát ötvözöl konfliktusmegoldással.

Természetes vezetési és képviselői képességekkel rendelkezel, és irányítást és útmutatást várnak tőled. Tiszteled és becsülöd a neked adományozott felelősséget, ennek következtében téged is nagyon megbecsülnek.

Az angyalok azt kérik, hogy továbbra is bízz meg szíved útmutatásában, amint a karriered fejlődik és változik. Az égiek tudják, hol van rád a legnagyobb szükség, és isteni megbízásokkal segítenek majd, amelyekben a legjobban használhatod a képességeidet.

2016.10.21.péntek

Olyan tanító vagy, aki a szavaival érinti meg a hallgatóságát. Tanítási módszered gyógyító áldásokat hoz klienseid, olvasód és hallgatóid számára. Még a családoddal és a barátaiddal is ezt teszed. Valójában az emberek útmutatásért keresnek fel, beleértve az idegeneket is, akik elmondják neked bizalmas titkaikat és nyomasztó problémáikat. Megbízható természeted és ragyogó belső fényed azt jelzi másoknak, hogy született spirituális tanító vagy.

Ez a lap azt jelzi, hogy szeretnél spirituális tanító lenni a tanítás öröméért, anélkül, hogy az egót bármilyen problémát okozna a hírnévvel vagy a gazdagsággal kapcsolatban. Természetes közvetítő vagy, aki isteni útmutatást nyújt másoknak. emellett az emberi természet pontos megfigyelője is vagy, különösen annak spirituális úthoz fűződő viszonya tekintetében. Ennek következtében egyedi hangot jelentesz a spirituális tanítás területén. Mindaddig, amíg a szolgálatra koncentrálsz és arra, hogy hű maradj természetes énedhez, széles és fogékony közönséget találsz a munkádhoz.

2016.10.20. csütörtök

Az emberek gyakran feltárják előtted legmélyebb titkaikat és aggodalmaikat, mert született tanácsadó vagy, aki bölcs tanácsokat és kedves támogatást nyújt.  Ez a kártya a te tanácsadódként érkezik, és azt ajánlja, hogy válassz olyan karrierutat, amelyik ilyen típusú munkát foglal magában. Mivel már most is tanácsadói feladatokat végzel, nyugodtan kaphatsz díjazást is érte (a tanácsadás jelentette érzelmi elégedettségen felül). Az angyalok támogathatják bármely olyan tanfolyammal kapcsolatos szükségletedet vagy vágyadat, amely készségeket tanít neked, és a megfelelő engedélyekhez vezet.

Lehetséges, hogy tanácsadói pályád az életvezetési tanácsadás területén bontakozik ki, ahol abban segíted a klienseket, hogy céljaikat és szándékaikat elérhető lépésekké alakítsák. Az is lehetséges, hgoy hivatásodat spiritualitással vegyíted a hagyományos lelkipásztori munkán keresztül, vagy egy alternatív módszer alkalmazásával, ahol értelmezéseket adsz. Munkád magában foglalhatja az írást vagy a tanítást is. Az a lényeg, hogy ez az életcél gyógymódként használja a szavakat.

Megfelelő képzéssel jogot nyersz arra, hogy tanácsadó munkát végezz. Kérlek, ne gondold, hogy a saját életednek tökéletesnek kell lennie, mielőtt másoknak segíthetnél. Minden tanácsadónak megvannak a saját ego-problémái és emberi "tökéletlenségei". Nem az lényeg, hogy jellemedben és az életedben vannak-e ilyen furcsaságok; az számít, hogy mihez kezdesz velük. Mindaddig, amíg nyitott elmével és szívvel figyelsz a klienseid érzéseire, megfelelsz az igényeiknek.

2016.10.19.szerda

E kártya szerint erősebb vagy, mint gondolod. Karrierálmaid határozottságot és bátorságot igényelnek, és életed leckéiből már felépítetted ezeket a tulajdonságokat. ehhez a pillanathoz mindazok a dolgok juttattak el, amelyeket valaha megtapasztaltál, és minden eddiginél jobban felkészültél, hogy elkezdj egy új feladatot, és kitarts annak befejezéséig.

az emberi természethez hozzátartozik, hogy megrettenünk azoktól a feladatoktól amelyeket nehéznek ítélünk, vagy amelyek fölidézik bennünk a kudarctól való vélelmet. Mindazonáltal e feladatok szólítanak téged. Akár arra irányítanak, hogy írd meg azt a könyvet, változtass pályát, ülj vissza az iskolapadba, kezdj saját üzletet, akár arra, hogy nyilvánosan mutasd be a műalkotásaidat, megvan az erőd, hogy megtedd!

Mit gondolsz, melyik út vezet majd nagyobb örömhöz: ha az álmaid felé haladsz (még akkor is, ha nem vagy benne biztos, hogy megvalósíthatók, vagy hogy a megfelelő lépéseket teszed-e az elérésük érdekében)... vagy a végtelen halogatás? Végül melyik út megtapasztalása lesz fájdalmasabb: ha megkockáztatod a kudarcot vagy a megaláztatás azzal, hogy cselekszel... vagy ha biztosra mész?

2016.10.18. kedd

A könyvszereteted vonzotta hozzád ezt a kártyát. A legtöbb műben képes vagy találni valami érdekességet, irodalmi érdeklődésed széleskörű és sokrétű. Így nem meglepő, hogy az életcélod középpontjában is az írott szó áll. Például jól teszed, ha könyvesboltban, könyvtárban, könyvkiadónál vagy egy magazinnál dolgozol; esetleg a médiában. Az is vonzó lehet számodra, hogy írj egy könyvet, és az angyalok segítenek majd ebben.

Ha intuitív módon választasz olyan könyveket, amelyek megszólítanak téged, akkor válaszokat és útmutatást kaphatsz jelenlegi karrierutaddal kapcsolatban. Ha eleinte úgy tűnik, hogy a könyv témája nincs összefüggésben a hivatásoddal, még akkor is bízz benn, hogy értékes információkat tartalmaz. Az angyalok lapról lapra vezetnek téged isteni életcélod útján.

2016.10.17. hétfő

Az angyalok azzal biztatnak, hogy biztonságos dolog, ha pályát módosítasz, és támogatni fognak menet közben - feltéve, hogy hallgatsz belső útmutatásodra, és követed azt. Ez a lap azt jelzi, hogy megérett az idő a változtatásra. Tartsd fenn a szándékot, hogy ez a változás lehetővé tegye számodra, hogy több áldást hozz a világba. Ha hozzáállásod önzetlen szolgálatot tükröz, az csillapítani fogja az ego bizonytalanságait. Minél inkább a szolgálatra koncentrálsz, annál kevésbé próbálja majd az egód hátráltatni a boldogságodat.

A te életcélod is egyedi és nagyon szükséges, mint mindenki másé, és tárt karokkal vár rád. Ha teljes mértékben elkötelezd magad amellett, hogy a célodon keresztül segítesz másoknak, akkor a lehetőségek és a támogatás kapuja kitárul. Pályamódosításod zökkenőmentesen, az angyalok szárnyán érkezik, feltéve, hogy a felsőbb jó szolgálatára koncentrálsz.

Folyamatosan kérj segítséget az angyaloktól, hogy útmutatást, támogatást és védelmet kapj manifesztációd során. Ha azon kapod magad, hogy bizonytalanságot érzel, vagy ideges vagy, teljes mértékben koncentrálj a szolgálatra. Ha szándékodban áll egy colt szolgálni, akkor a célod kezd téged szolgálni.

2016.10.16. vasárnap

Ez a lap arra emlékeztet, hogy életed bármely területén kérhetsz segítséget és útmutatást az angyalaidtól, beleértve a karrieredet és a pénzügyeidet is. Nagy valószínűséggel azért húztad ezt a kártyát, mert mostanában aggódtál vagy panaszkodtál. Az angyalok azt tanítják, hogy az aggodalmaskodás sosem javít semmilyen helyzeten, sőt a vonzás törvényén keresztül valójában még ronthat is a dolgokon. szerencsére bármely aggodalmat imává változtathatsz. Vagyis egy alacsony energiájú gondolatot – például: „nem tudom, hogyan fogom kifizetni a számláimat” – pozitív imává változtathatsz, mint: „Köszönöm, Istenem, hogy segítesz gondoskodni a családom szükségleteiről” vagy „Kérlek, vezesd a lépteimet úgy, hogy értelmes módon keressek pénzt”.

Az ima módot ad Isten és az angyalok számára a közbeavatkozásra. Először is javítani fogják a hangulatodat és erősítik a hitedet, ami segíteni fog, hogy boldogabbnak és nyugodtabbnak érezd magad. Ezután csodás módon segítséget nyújtanak majd, például intuitív késztetések érnek, hogy megtegyél bizonyos lépéseket. Te és az égiek együtt teremtitek meg a válaszokat az imáidra. Kérlek, mindig tartsd észben, hogy a Teremtőd bármely szerető szülőhöz hasonlóan azt akarja, hogy boldog és egészséges légy, és biztonságban érezd magad. Mint mindenki más, te isi megérdemeled a segítséget, hogy legyen az életcélodnak szentelhető időd és energiád.

2016.10.15. szombat

Ez a lap a virágokhoz fűződő különleges kapcsolatodat jelzi. Illatuk, színük és szépségük gyógyító áldást nyújt. Amint virágokat ültetsz, csodálod és fényképezed őket és dolgozol velük, úgy alakul az isteni "virággal" való kapcsolatod is. A virágok iránti vonzódásod csak most kezdődik, és a köztük töltött idő segíteni fog, hogy életed egésze kiviruljon.

Lehetséges, hogy a szó szoros értelmében virágokkal dolgozol - például kertészként, virágárusként vagy virág-esszenciával dolgozó gyógyítóként. Az is lehet, hogy a természeti világ e pompás szépségeivel töltött személyes idő beindítja kreatív ötleteidet egy új karrierúttal kapcsolatban.

Tehát akár hivatássá vagy szakmává kell válnia a virágokhoz fűződő kapcsolatodnak, akár nem, tölts időt velük már ma. Sétálj végig egy virágüzleten, és figyeld meg, milyen színű virághoz vonzódsz. Ez a virág olyan gyógyító tulajdonságokat hordoz, amelyekre most azonnal szükséged van. Ha lehetséges, vidd haza, és tölts időt azzal, hogy magadba szívod színét és illatát. Bízz a virág bölcsességében, és abban, hogy hatalmában áll segíteni életcélod útján.

2016.10.14. péntek

Eddig küszködtél egy helyzettel, és nem voltál benne biztos, melyik irányban kellene továbbindulnod. A küzdelem engergiatorlódást okoz, amely lassítja a kívánt eredményt. ez a lap azt tanácsolja, hogy engedd el a helyzetet, és ezzel a módszerrel idézz elő békés megoldást. Először érzelmileg kell elengedned. Végül is legyőzött a döntésképtelenség és a helyzet feszültsége. Nem lenne-e jó érzés, ha elszakadnál a problémától, és megbékélnél? Különösen, ha megnyugtatnak, hogy ezzel egy kedvezőbb végkimenetelt idézel elő?

Kérd az angyalokat, hogy segítsenek az elszakadásban.

2016.10.13. csütörtök

Ez a kártya gyengéden emlékeztet arra, hogy nem vagy a külső körülmények áldozata, és van választási lehetőséged mindenben, amit teszel. Az angyalok segítenek kibillenteni téged abból az állapotból, amelyben arról panaszkodsz, hogy olyan emberek áldozata vagy, akik irányítanak téged. Ehelyett az Ég fénye ragyog bölcs döntésedre, hogy felelősséget vállalj magadért, az életedért és a boldogságodért.

Amint elfogadod a jelenlegi körülményeid megteremtésében játszott szerepedet, egy ennek megfelelő megkönnyebbülés- és szabadságérzést érzel. Vannak, akiket eleinte megrémít az önmagukért való felelősség belátása, mivel úgy tűnik, hogy ez a hibáztatás súlyát hordozza. Az angyalok segítenek belátni: a hibáztatás időpocsékolás, mert múltbeli eseményekre koncentrál. Ehelyett felhatalmaznak, hogy lelki szemeiddel fényes jelent és jövőt láss önmagad és szeretteid számára.

Jogod van hozzá, hogy megváltoztasd az életedet. Nem kell mások engedélyére várnod, hogy kezedbe vedd a sorsodat. Bízz benne, hogy az érzéseid olyan tevékenységek és hivatás felé irányítanak, amelyek minden szempontból értelmesek és kielégítőek.

2016.10.12. szerda

Ezt a lapot azért húztad, hogy bátorítást kapj: kezdj testmunkával foglalkozni önmagad és mások gyógyítása érdekében. Életcélod középpontjában áll, hogy masszázst kapj, másokat masszírozz vagy más fizikai ápolási formával foglalkozz. Úgy tűnik, "gyógyító kezed" van, és jó ideje természetes módon vonzódsz a gyógyítás művészetéhez. Ez a kártya megerősíti, hogy elégedett leszel, ha ezt az utat követed.

Számodra az jelenti a kihívást, hogy kiválóan ápold a testedet, miközben módot találsz mások gondozására is. Természetes képességed, hogy adj, és ez magában foglalja, hogy gyógyító energiákat küldesz klienseid és szeretteid számára. Gondoskodj róla, hogy te se maradj ki ebből a körből, és szánj időt az edzésekre, a masszázsokra és saját kezeléseidre is.

Arra bátorítanak, hogy olyan tanfolyamokra járj, amelyek tükrözik a különböző gyógymódok iránti természetes érdeklődésedet. Ha eklektikus szemléletmóddal közelíted meg a testmunkát, az biztosítja, hogy érdeklődésed szenvedélyes és erős maradjon.

2016.10.11. kedd

Azért húztad ezt a lapot, mert valószínűleg úgy érzed, hogy elakadtál vagy akadályoztatva vagy. Az angyalok azzal ébresztenek rá saját kreativitásodra, ha késlekedés nélkül elkezdesz valamilyen művészettel vagy kézműves mesterséggel foglalkozni. Másoknak nem kell látniuk vagy hallaniuk ezt a művészi erőfeszítést, és nem szükségszerűen ez lesz életcélod végső megnyilvánulása. Most maga a kreatív kifejezés fontos - és nem annak formája.

Ha fényekkel, hangokkal színekkel vagy zenével dolgozol, akkor elméd magasabb dimenziókban jár, ahol ezután jobban hallod az isteni útmutatást. A kreatív önkifejezés a szeretet és fény kiáradása, ami lehetővé teszi számodra, hogy egy nagyon magas frekvencián lépj kapcsolatba Istennel és az angyalokkal. Tehát festés, zenélés, varrás ékszerkészítés, virágrendezés vagy bármi más közben az életcéloddal kapcsolatos csodálatos ötleteket kapsz majd.

Fontos, hogy késlekedés vagy tétovázás nélkül cselekedj, ne halogasd a döntést művészi önkifejezésed formájáról. A maximalizmus az akadály részét képezi, amelyet kreatív módon meg kell szüntetned. Tehát ragadj ecsetet, és hagyd, hogy megkezdődjön a belső gyógyulás.

2016.10.10. hétfő

Ez a lap arra emlékeztet, hogy életed bármely területén kérhetsz segítséget és útmutatást az angyalaidtól, beleértve a karrieredet és a pénzügyeidet is. Nagy valószínűséggel azért húztad ezt a kártyát, mert mostanában aggódtál vagy panaszkodtál. Az angyalok azt tanítják, hogy az aggodalmaskodás sosem javít semmilyen helyzeten, sőt a vonzás törvényén keresztül valójában még ronthat is a dolgokon. szerencsére bármely aggodalmat imává változtathatsz. Vagyis egy alacsony energiájú gondolatot – például: „nem tudom, hogyan fogom kifizetni a számláimat” – pozitív imává változtathatsz, mint: „Köszönöm, Istenem, hogy segítesz gondoskodni a családom szükségleteiről” vagy „Kérlek, vezesd a lépteimet úgy, hogy értelmes módon keressek pénzt”.

Az ima módot ad Isten és az angyalok számára a közbeavatkozásra. Először is javítani fogják a hangulatodat és erősítik a hitedet, ami segíteni fog, hogy boldogabbnak és nyugodtabbnak érezd magad. Ezután csodás módon segítséget nyújtanak majd, például intuitív késztetések érnek, hogy megtegyél bizonyos lépéseket. Te és az égiek együtt teremtitek meg a válaszokat az imáidra. Kérlek, mindig tartsd észben, hogy a Teremtőd bármely szerető szülőhöz hasonlóan azt akarja, hogy boldog és egészséges légy, és biztonságban érezd magad. Mint mindenki más, te isi megérdemeled a segítséget, hogy legyen az életcélodnak szentelhető időd és energiád.

2016.10.09. vasárnap

Vonzódsz a jóskártyákkal végzett munkához, és a kártyák az angyaloktól származó sugallatokként szólnak hozzád. Ez a lap megerősíti azt a gondolatodat, hogy a jóskártya-értelmezéseket hivatásod részévé tedd.

Adhatsz értelmezéseket úgy, hogy teljes munkaidőben ezzel foglalkozol, és útmutatást és tanácsokat nyújtasz, a kliensek kérdéseire válaszul. Az is lehetséges, hogy a kártyaértelmezéseket gyógyító szakmád részeként építed be - például a lapokon szereplő szavakra koncentrálsz, amikor elkezdesz egy kezelést. A jóskártyák személyes útmutatást is adhatnak neked, ami bármely hivatást erősíthet.

2016.10.08. szombat

A könyvszereteted vonzotta hozzád ezt a kártyát. A legtöbb műben képes vagy találni valami érdekességet, irodalmi érdeklődésed széleskörű és sokrétű. Így nem meglepő, hogy az életcélod középpontjában is az írott szó áll. Például jól teszed, ha könyvesboltban, könyvtárban, könyvkiadónál vagy egy magazinnál dolgozol; esetleg a médiában. Az is vonzó lehet számodra, hogy írj egy könyvet, és az angyalok segítenek majd ebben.

Ha intuitív módon választasz olyan könyveket, amelyek megszólítanak téged, akkor válaszokat és útmutatást kaphatsz jelenlegi karrierutaddal kapcsolatban. Ha eleinte úgy tűnik, hogy a könyv témája nincs összefüggésben a hivatásoddal, még akkor is bízz benn, hogy értékes információkat tartalmaz. Az angyalok lapról lapra vezetnek téged isteni életcélod útján.

2016.10.07. péntek

Ez a lap azt mutatja, hogy vissza kell ülnöd az iskolapadba, hogy folytasd a tanulmányaidat, és új képességeket szerezz álomhivatásoddal kapcsolatban. Az angyalok biztosítanak arról, hogy az időzítés ideális számodra ehhez a lépéshez, és ez isteni életküldetésed része. Emellett örömöt is lelsz majd abban, hogy a szeretett hivatásodról tanulsz, és megérdemled ezt a boldogságot. Ez része az önmagadról való szeretetteljes gondoskodásnak. Tanulmányaid másokat is arra ösztönöznek majd, hogy a saját intuitív útjukat kövessék.

Néhány ember esetében ez a lap azt is jelzi, hogy lelkük az iskolai keretek közt végzett tanításra vágyik. Létfontosságú hivatás, hogy a fiatalokat segítsék gondolkodásuk fejlesztésében és a különböző képességek elsajátításában. Ez olyan pálya, amelyet az angyalok boldogan támogatnak. Kérj útmutatást tőlük tanítói pályádról, és ők minden szempontból utat mutatnak majd. Magasabb nézőpontjukból tudják, melyik út illik legjobban hozzád és a képességeidhez. Elvezetnek majd az ideáli helyre, ahol tanítóra van szükség.

2016.10.06. csütörtök

Ez a kártya azt jelzi, hogy készen állsz elvállalni vezetői szerepedet. Talán az utóbbi időben átéltél egy olyan helyzetet, amelyben azt gondoltad: Valakinek tennie kell valamit ezzel kapcsolatban. Nos, te vagy az a valaki!

Bár talán nem érzed magad teljes mértékben felkészültnek vagy alkalmasnak arra, hogy vállald a vezetői szerepet, az angyalok biztosítanak arról, hogy készen állsz. Végigvezetnek majd minden lépésen, hogy utaddal kapcsolatban magabiztosságot és bizonyosságot nyerhess.

Szánj időt a meditációra, és hallgass belső útmutatásodra, amely egyértelműen megmutatja az út első lépéseit. Vezetésed arra ösztönöz majd másokat, hogy ők is felemeljék a szavukat, és kezükbe vegyék az életüket!

2016.10.05. szerda

Vonzódsz a jóskártyákkal végzett munkához, és a kártyák az angyaloktól származó sugallatokként szólnak hozzád. Ez a lap megerősíti azt a gondolatodat, hogy a jóskártya-értelmezéseket hivatásod részévé tedd.

Adhatsz értelmezéseket úgy, hogy teljes munkaidőben ezzel foglalkozol, és útmutatást és tanácsokat nyújtasz, a kliensek kérdéseire válaszul. Az is lehetséges, hogy a kártyaértelmezéseket gyógyító szakmád részeként építed be - például a lapokon szereplő szavakra koncentrálsz, amikor elkezdesz egy kezelést. A jóskártyák személyes útmutatást is adhatnak neked, ami bármely hivatást erősíthet.

2016.10.04. kedd

Az angyalok arra kérnek, hogy légy nagyon őszinte magadhoz (és hozzájuk) az álmaiddal és a vágyaiddal kapcsolatban. Mire vágysz? Mit szeretnél megváltoztatni? Mire vársz? Engedd meg magadnak, hogy beismert a valódi érzéseidet. Legyen benned bátorság bevallani az álmaidat.

Ez a kártya azt jelzi, hogy ha képes vagy megálmodni valamit, akkor képes vagy megtenni is. Az angyalok arra bátorítanak, hogy tárd fel a választási lehetőségeidet, és vedd a kezedbe életed irányítását. Végül is a munkád felöleli napjaid jelentős részét. Megérdemled, hogy értelmes és élvezetes módon töltsd el az idődet (ahogyan mindenki más is megérdemli).

2016.10.03. hétfő

Azért húztad ezt a lapot, mert vonzanak a fiatalok. A gyermekek segítése fontos és nagyon szükséges hivatás, mivel a világ fiatalságának megértő felnőttekre van szüksége. A gyerekek természetes módon bíznak benned, és azt várják tőled, hogy vezesd őket. Fontold meg, hogy annak szenteld az idődet és tehetségedet, hogy segíts nekik nyitottnak maradni mind gondolkodásukban, mint pedig szívükben a szeretet előtt. Ily módon hozzájárulsz ahhoz, hogy kialakuljon az érzékeny és gondoskodó jövőbeli vezetők világa.

Életcélod sok utat követhet, beleértve saját gyermekeid felnevelését is (vagy azt, hogy időt töltesz egy közeli barátod vagy rokonod gyermekeivel). Kérd Metatron arkangyalt, az érzékeny fiatalok angyalát tetteid irányítására, hogy azok a legjobban illeszkedjenek a képességeidhez, és a leghatékonyabban segítsék a gyermekeket.

2016.10.02. vasárnap

Ez a kártya azt jelzi, hogy készen állsz elvállalni vezetői szerepedet. Talán az utóbbi időben átéltél egy olyan helyzetet, amelyben azt gondoltad: Valakinek tennie kell valamit ezzel kapcsolatban. Nos, te vagy az a valaki!

Bár talán nem érzed magad teljes mértékben felkészültnek vagy alkalmasnak arra, hogy vállald a vezetői szerepet, az angyalok biztosítanak arról, hogy készen állsz. Végigvezetnek majd minden lépésen, hogy utaddal kapcsolatban magabiztosságot és bizonyosságot nyerhess.

Szánj időt a meditációra, és hallgass belső útmutatásodra, amely egyértelműen megmutatja az út első lépéseit. Vezetésed arra ösztönöz majd másokat, hogy ők is felemeljék a szavukat, és kezükbe vegyék az életüket!

2016.10.01. szombat

Ez a lap megnyugtat, hogy gondoskodnak majd a szükségleteidről, amint arra koncentrálsz, hogy hasznos légy, és a belső útmutatásodat kövesd. Minél inkább képes vagy elengedni az aggodalmaskodást, és bízni az univerzum végtelen bőségében, annál gyorsabban jön el hozzád a bőség áradata. Mindig tartsd észben, hogy az ima és a pozitív érzések javítják a helyzeteket, míg az aggódás rontja. Nyugtalanságodat átadhatod Istennek és az angyaloknak, hogy meggyógyítsák.

A bőség váratlan módokon érkezik hozzád, tehát nem kell időt vagy energiát fecsérelned arra, hogy megpróbáld kitalálni, hogyan teljesülnek majd a szükségleteid. Ehelyett szenteld gondolataidat és tetteidet a benned élő hang követelésének. Ez a hang társad és vezetőd a karrieredben, mivel ez jelenti meghallgatott imáid hangját. Minden ima meghallgatásra talál; különösen figyelj az intuíció formájában érkező válaszokra.

Tartsd meg a pénzügyi biztonság pozitív képeit és érzéseit. Erősítsd meg, hogy ez a te igazságod ebben a pillanatban. Lásd és érezd, amint teljes mértékben támogatnak téged... és ez így is van! Konkrét útmutatásokat kapsz majd arra vonatkozóan, hogy léptesd érvénybe az imáidra kapott válaszokat. Fontos, hogy teremtsd magadnak csendes időszakokat, amikor erre a belső útmutatásra figyelsz, majd késlekedés vagy tétovázás nélkül cselekedj annak megfelelően.

2016.09.30. péntek

Ez a lap azt jelzi, hogy életed egy fejezete lezárul, talán veszteségérzésed volt, vagy szorongtál a jövővel kapcsolatban. Ez a lap megnyugtat, hogy a jelenlegi helyzeted sok értékes és fontos dolgot tanít neked az életben. Most megszerzed ezt a bölcsességet, és új emberekkel, munkával és helyzetekkel kelsz útra. Légy nyitott e változásra, mivel minden érintett számára sok áldást hoz. Gondoskodnak a jövődről.

2016.09.29. csütörtök

A kívánt változtatás biztonságos dolog a számodra. Már meg szeretted volna tenni, de tétováztál, mert féltél, hogy mit tartogat a jövő, és hogyan reagálnak majd az emberek a döntésedre. Ez a lap megerősíti, hogy valóban ideje lépni – ennek következtében boldogabb és egészségesebb leszel. Kérd a tündéreket, hogy egyengessék az átmenet útját számodra, és adják meg a szükséges támogatást. Minél előbb változtatsz, annál hamarabb megtapasztalod majd a boldogságot, amit a jövőd tartogat számodra.

2016.09.28. szerda

Ezt a lapot azért húztad, mert aggódsz a társadalmi elfogadottságoddal kapcsolatban A tündérek a kivételességedet kívánják ünnepelni, mivel számukra elbűvölő és tökéletes ember vagy ebben az állapotodban. A tündérek szeretik a kreativitásodat, és arra buzdítanak, hogy egyszerűen légy önmagad. Ne tipord el a valódi énedet azért, hogy elnyerd mások jóváhagyását. A színlelés egyébként sem működik, és nem tudsz mindenkinek a kedvében járni. Inkább élvezd a hitelességet, és bízz benne, hogy hasonló gondolkodású emberek fognak vonzódni hozzád.

2016.09.27. kedd

A tündérek tisztában vannak a játék és a pihenés fontosságával, e lapon keresztül arra buzdítanak, hogy vegyél ki egy kis szabadságot. Ez a szabadság fontos szerepet játszik az életedben azáltal, hogy alkalmat ad az elméd megtisztítására és arra, hogy elgondolkozz a következő lépéseden. Rengeteget fogsz tanulni ebből a nyaralásból, tehát megéri időt és pénzt fordítani rá.

2016.09.26. hétfő

Ez a lap azt jelzi, hogy imádra választ kapsz majd, amint megszabadulsz a megbocsátásra való képtelenségtől. Noha úgy érezheted, hogy haragod jogos, az igazság az, hogy a sértettséged csak neked okoz fájdalmat – a düh, amit cipelsz, a legmélyebb vágyaidat akadályozza. Menj ki, és kérd a tündéreket és a természet szellemét, hogy tisztítsák meg az elmédet, a testedet és az érzelmeidet az alacsonyabb energiáktól. Rendkívül jót fog tenni, ha úgy döntesz, hogy méregtelenítéssel szabadulsz meg a régi haragtól és sértettségtől.

2016.09.25. vasárnap

A tündérek szeretnek hangszeren játszani, és tudják, hogy a kitartó gyakorlás fokozza az örömüket, az önbizalmukat és a hozzáértésüket. Hasonlóképpen te is azért húztad ezt a lapot, mert kérdésed valaminek a megvalósítására vonatkozott. A válasz: fektess időt a gyakorlásba és abba, hogy nap mint nap dolgozz a célodon. Csupán néhány perc is nagy fejlődést eredményez majd – például napi egy oldal megírása az év végére egy teljes könyvhöz fog vezetni. Vedd rá magad a gyakorlásra, kezdd e mai nappal!

2016.09.24. szombat

A tündérek ezt a lapot megnyugtatásul küldték: imáid meghallgatásra találtak, és választ kapsz rájuk, mert az univerzum a színfalak mögött azért dolgozik, hogy segítsen neked. Bár talán még nem látod az eredményeket, már csaknem szemmel láthatóak. Ahogyan egy mag a felszín alatt csírázik, mielőtt kihajtana, a te vágyaid is éppen úgy fejlődnek valósággá. Legyen hited, és bízz benne, hogy minden a te érdekedben történi…k mert így van!

2016.09.23. péntek

A tél a befejezés időszaka, és ez a lap azt jelzi, hogy vágyaid ezekben a hónapokban válnak valóra. Addig is dolgozz tovább a céljaid elérése érdekében, a megérzéseidet és intuitív útmutatásodat követve, éppen úgy, ahogyan az állatok és a madarak is terveket készítenek erre az időszakra.

2016.09.22. csütörtök

A tündérek tudják, hogyan váltsák valóra varázslatos módon minden anyagi szükségletüket és vágyukat, és az embereknek is segítenek az álmaik valóra váltásában – mint neked. Ez a lap azt mutatja, hogy a tündérek boldogan megadják neked azt, amire vágysz! Együtt dolgoznak minden univerzális erővel és energiával, de te is segítheted, hogy imád gyorsan valóra váljon, ha együtt haladsz az áramlattal a saját életedben. Maradj a lehető legösszeszedettebb és legnyugodtabb, mert a negativitás akadályozhatja a vágyad megvalósulását. Menj ki gyakran a természetbe, hogy szellemed folyamatosan az öröm és hála varázslatos energiáival szárnyaljon.

2016.09.21. szerda

Ez a lap azt jelzi, hogy a helyzet tejes megértése nélkül próbálsz meghozni egy döntést. Szánj egy kis időt a kutatásra, azt is beleértve, hogy kérj információt az Univerzumtól és másoktól. Kövess minden útmutatást (mint például intuitív érzéseket, jeleket vagy azt, ha valaki mond valamit, ami igazságnak hangzik), és megkapod azokat a tényeket, amelyekre szükséged van. Amint hozzájutsz ehhez az információhoz, talán megváltoztatod az eredeti terveidet. Ne aggódj – ez pozitív változás, amely hosszú távon több áldást hoz az életedbe.

2016.09.20. kedd

A tündérek azonnal valóra váltják a vágyakat. Késlekedés nélkül létrejön, amire gondolnak, ezért megértik, ha esetleg türelmetlen vagy, amiért imáidra nem érkezik válasz azon nyomban. Ez a lap biztosít téged arról, hogy a színfalak mögött dolgoznak a vágyaidon. Bár lehetséges, hogy jelenleg nem észleled az eredményeket, bízz benne, hogy a dolgok jó irányban haladnak. Hamarosan meglátod és megtapasztalod a kívánt eredményt.

2016.09.19. hétfő

Ez a lap azt jelzi, hogy imádra választ kapsz majd, amint megszabadulsz a megbocsátásra való képtelenségtől. Noha úgy érezheted, hogy haragod jogos, az igazság az, hogy a sértettséged csak neked okoz fájdalmat – a düh, amit cipelsz, a legmélyebb vágyaidat akadályozza. Menj ki, és kérd a tündéreket és a természet szellemét, hogy tisztítsák meg az elmédet, a testedet és az érzelmeidet az alacsonyabb energiáktól. Rendkívül jót fog tenni, ha úgy döntesz, hogy méregtelenítéssel szabadulsz meg a régi haragtól és sértettségtől.

2016.09.18. vasárnap

Azért húztad ezt a lapot, mert a születésnapod vagy életed egy fontos szereplőjének születésnapja döntő fontosságú a kérdés megválaszolása szempontjából. Talán találkozol majd egy különleges emberrel egy születésnapi bulin, vagy elhunyt szeretteid egyike az égben a te születésnapodat vagy a sajátját ünnepli. Ez a lap azt is jelezheti, hogy az esemény, amire vágysz, a következő születésnapodig bekövetkezik. Ami a lap kifejezetten neked szóló jelentését illeti, bízz az első gondolatodban vagy az érzésedben, mert erőteljes üzenetet jelentenek.

2016.09.17. szombat

Tudni szeretnéd, mikor teljesül a vágyad, vagy melyik a legjobb pillanat a változtatásra. A válasz: most. Az univerzális energiák tökéletesen összehangolódtak és kaput nyitottak neked, amelyen könnyen átléphetsz. Ez az egyik olyan alkalom az életben, amikor minden úgy megy, mint a karikacsapás, és minden arannyá válik a kezedben – használd ki az isteni időzítést, és lépj. Ezen a ponton minden további előkészület halogatásnak számít. Egyszerre egyet lépj, és haladj előre ma!

2016.09.16. péntek

Azért húztad ezt a lapot, mert a kérdésed valamilyen módon érinti a szerelmi életedet, és a tündérek segíthetnek neked megérteni ezt a kapcsolatot, ha nem nyilvánvaló számodra azonnal. Ez a lap azt jelzi, hogy szerelmi életed valamilyen javulás előtt áll.

A lappal kapcsolatos további jelentések: Szeresd az életedet. Ez az egyik módja annak, hogy gyógyító energiát hozz ebben a helyzetbe * Egy új szerelmedről kiderül, hogy fontos szereplő az életedben * Készen állsz arra, hogy találkozz a lelki társaddal * Küszöbön áll egy szakítás, vagy éppen most következett be * Szeretnél megházasodni. * Kommunikálj a társaddal egy olyan témáról, amely jelenleg aggaszt téged! * Kérd a tündéreket, hogy segítsenek kapcsolatba lépni a lelki társaddal!

2016.09.15. csütörtök

A tündérek tudják, milyen fontos a fizikai aktivitás – nap mint nap játszanak, táncolnak és futkároznak, hogy fizikailag jó formában maradjanak. Tudják továbbá, hogy a testmozgás jelenti a tartós energia, az egészség és a boldogság titkát. csodálatos módon csökkenti a stresszt, és életed minden területét képes javítani, beleértve a karrieredet, a pénzügyeidet és a kapcsolataidat is. Azért húztad ezt a lapot, mert a tested kardiovaszkuláris vagy izomfejlesztő stimulációt követel. Ha megkéred a tündéreket, segítenek majd neked időt és motivációt találni a szórakoztató testmozgáshoz.

2016.09.14. szerda

A tündérek szeretik a gyerekeket és bíznak bennük, tiszta hitük és őszinte indítékaik miatt. Ezt a lapot a gyerekekhez fűződő kapcsolatod jeleként kapod. Miközben elolvasod a kártyához tartozó további jelentéseket, vedd észre, melyik üzenet hangzik úgy, mint a te igazságod. Figyelj a gyerekek témájával kapcsolatos jelekre és intuitív érzésekre, mert az Univerzum próbálja eljuttatni hozzád az üzenetet.

2016.09.13. kedd

A tündérek azonnal valóra váltják a vágyakat. Késlekedés nélkül létrejön, amire gondolnak, ezért megértik, ha esetleg türelmetlen vagy, amiért imáidra nem érkezik válasz azon nyomban. Ez a lap biztosít téged arról, hogy a színfalak mögött dolgoznak a vágyaidon. Bár lehetséges, hogy jelenleg nem észleled az eredményeket, bízz benne, hogy a dolgok jó irányban haladnak. Hamarosan meglátod és megtapasztalod a kívánt eredményt.

2016.09.12. hétfő

A tündérek tudják, hogy a friss kerti élelmiszer a legegészségesebb, és ezek fogyasztása jelenti a legtermészetesebb életmódot. Arra vezetnek téged, hogy kövesd a tündérek bölcsességét, és fogyassz sok zöldséget, gyümölcsöt, hüvelyest és olajos magvakat … különösen azok biováltozatát. Ez a lap megerősíti azt az érzésedet, hogy vegetáriánus (vagy akár vegán) étrendet kellene követned. Ha ilyen módon változtatsz étkezési mintáidon, az pozitív változásokat fog eredményezni, például tisztább gondolkodást, fokozott pszichikus képességeket és több energiát. Kérd a tündéreket, hogy segítsenek neked ebben a változásban, és örömmel megteszik majd (beleértve a saját kertedben a gazdag terméseredmény elősegítését is!)

2016.09.11. vasárnap

Azért húztad ezt a lapot, mert a kérdésed valamilyen módon érinti a szerelmi életedet, és a tündérek segíthetnek neked megérteni ezt a kapcsolatot, ha nem nyilvánvaló számodra azonnal. Ez a lap azt jelzi, hogy szerelmi életed valamilyen javulás előtt áll.

A lappal kapcsolatos további jelentések: Szeresd az életedet. Ez az egyik módja annak, hogy gyógyító energiát hozz ebben a helyzetbe * Egy új szerelmedről kiderül, hogy fontos szereplő az életedben * Készen állsz arra, hogy találkozz a lelki társaddal * Küszöbön áll egy szakítás, vagy éppen most következett be * Szeretnél megházasodni. * Kommunikálj a társaddal egy olyan témáról, amely jelenleg aggaszt téged! * Kérd a tündéreket, hogy segítsenek kapcsolatba lépni a lelki társaddal!

2016.09.10. szombat

Ez a lap azt jelzi, hogy meggyógyítasz valami régi érzelmi fájdalmat – először gondolhatsz éppen arra a témára, amelynek a megoldásán dolgozol. Amint elengeded a haragot, a bűntudatot vagy más érzelmi sérülést, felébreszted magadban az erő egy új szintjét, amely hozzád vonz mindent, amire vágysz… és még annál is többet. Fordulj a tündérekhez, valamint támogató emberekhez vagy szakértőkhöz, hogy segítsenek túljutni ezen a gyógyulási időszakon. Tudd, hogy szeretetre méltó ember vagy és megérdemled, hogy a szíved boldog legyen.

2016.09.09. péntek

Ez a lap azt jelzi, hogy imádra választ kapsz majd, amint megszabadulsz a megbocsátásra való képtelenségtől. Noha úgy érezheted, hogy haragod jogos, az igazság az, hogy a sértettséged csak neked okoz fájdalmat – a düh, amit cipelsz, a legmélyebb vágyaidat akadályozza. Menj ki, és kérd a tündéreket és a természet szellemét, hogy tisztítsák meg az elmédet, a testedet és az érzelmeidet az alacsonyabb energiáktól. Rendkívül jót fog tenni, ha úgy döntesz, hogy méregtelenítéssel szabadulsz meg a régi haragtól és sértettségtől.

2016.09.08. csütörtök

Ez a lap azt jelzi, hogy meggyógyítasz valami régi érzelmi fájdalmat – először gondolhatsz éppen arra a témára, amelynek a megoldásán dolgozol. Amint elengeded a haragot, a bűntudatot vagy más érzelmi sérülést, felébreszted magadban az erő egy új szintjét, amely hozzád vonz mindent, amire vágysz… és még annál is többet. Fordulj a tündérekhez, valamint támogató emberekhez vagy szakértőkhöz, hogy segítsenek túljutni ezen a gyógyulási időszakon. Tudd, hogy szeretetre méltó ember vagy és megérdemled, hogy a szíved boldog legyen.

2016.09.07. szerda

Ez a lap azt jelzi, hogy eddig lepleztél valamit önmagad előtt. Mi volt az? Az érzéseid megbízhatók és pontosak, és próbálják magukra irányítani a figyelmedet. Most valld be magadnak a legmélyebb érzéseidet. Tudd, hogy biztonságos dolog számodra, ha őszinte vagy magadhoz. Valódi érzéseid képezik azt az iránytűt, amely megmutatja neked a legjobb irányt, és elvezet a keresett válaszokhoz. Bízz benne, hogy minden változás, amelyet előidézel, harmonikus módon fog bekövetkezni. Boldog leszel, hogy bevallottad magadnak a valódi érzéseidet!

2016.09.06. kedd

Ezt a lapot azért húztad, mert a tested és a lelked friss levegő, fák, virágok, pillangók, madarak, napsütés és állatok után sóvárog. Az üzenet egyértelmű: Menj ki! A kérdéseidre a válasz kint, a szabadban rejlik, ahol könnyen tudsz gondolkozni és kreatív ötletekben részesülni. Ha egy rövid sétát teszel ebédidőben, az is rendkívül jó hatásokkal jár.

2016.09.05. hétfő

Ez a lap arra emlékeztet, hogy fontos kérned azt, amire vágysz. Az Univerzum nagyon hasonlít egy étteremhez abból a szempontból, hogy le kell adnod a rendelésedet, mielőtt bármi történhetne. A jelenlegi helyzeted cselekvést kíván tőled. Először szánj időt a vágyaid tisztázására, utána pedig mondd el az Univerzumnak egyértelműen, mire vágysz. A kérésedet mindig módosíthatod a következő imával: „Ezt kérem, vagy valami jobbat…”, és így nem fogod magad akaratlanul korlátozni. Azonban egyértelműen döntened kell a vágyaiddal kapcsolatban.

2016.09.04. vasárnap

Kérdésedre a választ ősszel fogod teljes egészében megkapni. Éppen úgy, mint egy kiskert esetében, most is áldásokban részesülsz majd az út során. folyamatosan haladj a manifesztációd felé azáltal, hogy fenntartod a pozitív gondolatokat, a megerősítéseket és az imádkozást, és a kapott útmutatásnak megfelelően cselekszel. Ennek a munkának a gyümölcsei addigra érnek be, mire a levelek kezdenek őszi színeket ölteni, és az időjárás hűvösebbre fordul.

2016.09.03. szombat

A kívánt változtatás biztonságos dolog a számodra. Már meg szeretted volna tenni, de tétováztál, mert féltél, hogy mit tartogat a jövő, és hogyan reagálnak majd az emberek a döntésedre. Ez a lap megerősíti, hogy valóban ideje lépni – ennek következtében boldogabb és egészségesebb leszel. Kérd a tündéreket, hogy egyengessék az átmenet útját számodra, és adják meg a szükséges támogatást. Minél előbb változtatsz, annál hamarabb megtapasztalod majd a boldogságot, amit a jövőd tartogat számodra.

2016.09.02. péntek

A tündérek annyira ráhangolódtak a föld szívverésére, hogy képesek jóval korábban észlelni a változásokat, mint ahogyan mi tudomást szerzünk azokról. Ezt a lapot azért kapod, mert a tündérek előre látják, hogy pozitív eredményekkel jár, amikor új helyre költözöl. Ha a támogatásukat kéred, a tündérek segíthetnek ebben a változásban, beleértve a jelenlegi otthonod elengedését, a pénzügyi aggodalmaktól való megszabadulást és egy csodálatos, új hely megkeresését.

2016.09.01. csütörtök

A tündérek azonnal valóra váltják a vágyakat. Késlekedés nélkül létrejön, amire gondolnak, ezért megértik, ha esetleg türelmetlen vagy, amiért imáidra nem érkezik válasz azon nyomban. Ez a lap biztosít téged arról, hogy a színfalak mögött dolgoznak a vágyaidon. Bár lehetséges, hogy jelenleg nem észleled az eredményeket, bízz benne, hogy a dolgok jó irányban haladnak. Hamarosan meglátod és megtapasztalod a kívánt eredményt.

2016.08.31. szerda

Eddigi törekvéseid eredményeképpen életpályád felfelé ívelőben van. Új lehetőségek adódnak számodra, és egész lényedből sugárzik a pozitív fejlődés energiája. Tartasz tőle, hogy mások esetleg féltékenyek lehetnek a sikereidre, ezért elért eredményeidről nem szívesen beszélsz. Az is aggodalommal tölthet el, hogy nem tudod, ez az új út merre visz téged, ezért a siker biztosítékát szeretnéd.

Abban segítelek, hogy élvezd a jelent és új vállalkozásod fejlődésének minden állomását. Bízz abban, hogy minden pillanat önmagában tökéletes. Isten mindig gondoskodott rólad, és ezentúl is fog. Kérj meg, hogy segítsek neked a mostra figyelni, és megszabadulni az aggódástól, hogy örülhess az eredményeidnek. A hála érzése nélkülözhetetlen számodra ahhoz, hogy továbbra is magasan szárnyalj.

2016.08.30. kedd

Eddig féltél a saját erődtől. Attól tartottál, hogy mások elítélnének vagy elhagynának, ha erőd teljes fényében ragyogna. Aggódtál, hogy hatalmadat esetleg helytelenül használnád, és hogy túlsúlyba kerülnének a férfias energiáid. Azért vagyok itt, hogy megmutassam, hogyan tudod erődet a magad és mások javára fordítani, megerősítve ezzel kapcsolataidat, önbecsülésedet, küldetésedbe vetett hitedet.

A hatalmad a szeretetből, Istentől származik. Neked, akit a Teremtő képére és tetszésére formáltak, korlátlan hatalom van a birtokodban, amellyel nem tudsz visszaélni, mert a szíved csakrája kinyílt, mint egy pompás virág. gondolj egy személyre, akinek férfias és nőies energiái csodálatraméltó egyensúlyban vannak. Az ilyen hatalom gyönyörű, és a te szellemi és a lelki adottságaidat is erősíti. Te erős és hatalmas fénymunkás vagy, tehát fogadd el és mutasd meg erődet, mert Istennek szüksége van rád.

2016.08.29. hétfő

Meghallgattuk imáidat, és boldogok vagyunk, hogy a segítségünket kérted. Mint azt talán tudod, csak akkor tudunk neked segíteni, ha segítséget kérsz tőlünk. Angyali segítségünk abban áll, hogy olyan útmutatást adunk neked, amely a saját magasabb rendű éned akaratának irányába vezet téged.

Figyelj oda az ismétlődő gondolataidra és érzéseidre, a látomásokra, álmokra vagy a körülötted levő hangokra. ezek az én szeretetteljes üzeneteim, amelyek változtatásra, cselekvésre ösztönöznek. Gondoskodom róla, hogy biztonságban érezd magad, miközben az isteni útmutatást követed. Együtt valósítjuk meg a kívánságaidat, álmaidat.

2016.08.28. vasárnap

Isten életed minden jóságának forrása. Bízd rám minden aggodalmadat és gondodat, én pedig majd továbbítom őket Istennek. Minél inkább rábízod magad a gondviselésre, annál nyitottabb leszel, és így az ajándékainkat is tárt karokkal fogadhatod. A túlzott aggódás azonban zárkózottá tesz, és megnehezíted azt, hogy ajándékainkat elvigyük neked. Elutasítod,k vagy észre sem veszed őket.

Isten végtelenül találékony, ezért valószínű, hogy a pénzügyi támogatás meglepetésszerű, váratlan módon érkezik. Aggodalmad egyik fő oka az, hogy nem tudod, hogyan, milyen módon jut el hozzád, a pénz. Ha rábízod magad isten bölcsességére és törődésére, akkor megszabadulsz ezektől az aggodalmaktól. Figyelj oda az ismétlődő gondolataidra, érzéseidre, ötleteidre, mert általuk közvetítjük neked Isten útmutatásait. Ha követed ezeket az isteni irányelveket, a támogatás késedelem nélkül, angyalszárnyakon érkezik majd hozzád. Minél inkább lazítasz, és bízol, a segítség annál gyorsabban érkezik.

2016.08.27. szombat

Bármi történt is a múltadban, már nem számít. Jelenedet és jövődet az angyalok vigyázzák. Segítek abban, hogy túljuss a múltban megélt sérelmeken és megrázkódtatásokon. Elűzöm az aggodalmat és a félelmet a szívedből. Megszabadítalak a negatív és önkínzó gondolatoktól és viselkedéstől. Más szóval segítek neked abban, hogy élvezhesd a biztonság és lelki nyugalom megújult érzését.

A többi angyallal őrséget állunk körülötted, az otthonod, a családod, a járműved és a munkahelyed körül. Nyugodt lehetsz benne, hogy semmilyen alacsonyabb energia nem tud behatolni a mi védőmezőnkbe. Mi csak a szeretet energiát engedjük be a te és szeretteid életterébe, a félelmeidet pedig eloszlatjuk, távoli illúzióvá változtatjuk. Isten angyalaival együtt arra kér, hogy pihenj és érezd jól magad, hiszen a te boldogságod az égieket is örömmel tölti el.

2016.08. 26. péntek

Istent hívtad segítségül, hogy a házasság terén segítsen neked, ő pedig engem küldött, hogy melletted legyek. Azért vagyok itt, hogy segítsek neked a házasságod kiteljesítésében. Istennel együtt haladéktalanul teljesíteni kívánjuk kérésedet. Legelőször a házassághoz kapcsolódó múltbeli sebek begyógyításában segítelek. Kérlek, hogy csendesebb pillanataidban engedd el, és add át nekem a szüleidhez kapcsolódó fájdalmas érzéseidet. Szabadulj meg minden, a házassággal kapcsolatos negatív érzéstől, amelyek még gyerekkori tapasztalataidból erednek.

Ezután kezemet a szívedre helyezem, és megkérlek, hogy mélyen lélegezz be és ki. Kérlek, hogy engedd ki az első szerelmed iránt érzett régi fájdalmat és dühöt. Miután kiengedted ezeket a mérgező anyagokat a szívedből, megkérlek, hogy az összes korábbi szerelmed iránt érzett régi fájdalmat engedd el. Hagyd, hogy megtisztítsam szívedet a régi sebektől, hogy a jelenben kötött házasságod boldog legyen. Meg kell szabadulnunk a múlttól, hogy a régi, fájdalmas tapasztalataink többé ne ismétlődhessenek meg. Azért vagyok itt, hogy felszabadítsam a szívedet, hogy te újra teljes szívvel tudj szeretni..., és hogy házasságod boldog legyen.

2016.08.25. csütörtök

Nyomatékosan ajánljuk, hogy folytasd eddigi tanulmányaidat, mert az így nyert információk és tapasztalatok segítenek megvalósítani életed célját. Lehet, hogy aggódsz a tanulmányaiddal járó költségek miatt, de megnyugodhatsz, mert mi biztosítjuk a szükséges feltételeket.

Ez a tanulási folyamat óriási eredményeket hoz számodra. Segít felfedezni szellemi erőd gazdagságát, fejleszti az emlékezőképességedet, és közelebb visz életed céljának megismeréséhez. Elvezetünk téged megfelelő tanítókhoz és a megfelelő iskolákba, és megadjuk neked a szükséges könyveket, pénzügyi támogatást, időt, az összes eszközt és lehetőséget.

2016.08.24. szerda

A gyerekekre hatással van nyíltszívű természeted, téged pedig elbűvöl őszinteségük, nevetésük és ártatlanságuk. Megszólítják és meggyógyítják a benned élő gyermeket. Keresed annak módját, hogy megadd ezeknek a gyerekeknek mindazt, amire te vágytál fiatalkorodban. Szeretnéd jobbá tenni és a gyerekek életét, és megpróbálod megtalálni ennek a legjobb módját.

Védőangyalként veled vagyok, és örömmel tölt el, ha új lehetőséget nyújthatok neked arra, hogy segíts a gyerekeknek. Csak észre kell venned azokat a fiatalokat, akiket az utadba küldök. Légy felszabadult önmagad ezekkel a gyerekekkel, a többi pedig majd megy magától. Ha készen állsz, csak egyetlen szóval jelezd, és még több életet bízok rád. Abban pedig biztos lehetsz, hogy jól ismerlek, és csak olyan feladatokat adok, amelyek illenek a személyiségedhez, tehetségedhez és érdeklődési területedhez. Áldást jelentesz a gyerekeknek mindenütt!

2016.08.23. kedd

Noha alig várod, hogy egy új projektbe kezdj, ennek még nem jött el az ideje. Most az információgyűjtés létfontosságú fázisában vagy. Ez azt jelenti, hogy új információkat szerzel tanulás, olvasás, meditálás, kapcsolatok kiépítése, óralátogatás, szakértőkkel való beszélgetés és egyéb módszerek segítségével. Mint ahogy az életben mindig, ideje van a gyűjtésnek, és ideje van az ültetésnek.

Még korai lenne eldöntened, hogy a rengeteg információt, amit most befogadsz, később hogyan használod fel. Lehet, hogy van már néhány ötleted, és esetleg bölcs dolog lejegyezni őket, mert még később hasznukat veheted. Nemsokára úgyis a gyakorlatban is hasznosítanod kell eddigi tudásodat, tehát nagyon elfoglalt leszel, és keményen dolgozol majd. Úgyhogy eddig élvezd a várakozás és pihenés pillanatait. Hagyd, hogy egy üres edénykén befogadhasd a fentről érkező mennyei bölcsességet. Saját különleges tehetségedet a mennyei bölcsességgel ötvözve új, gondos utat nyitsz a béke megteremtéséhez bolygónkon.

2016.08.22. hétfő

Ez a félreértés a másik fél szándékait és jellemét illető előítéleteink miatt jött létre. Hogy megoldhasd ezt a helyzetet, meg kell szabadulnod az előítéletektől. Ahelyett, hogy valakiről eldöntenéd, hogy "jó" vagy "rossz", inkább próbálj meg együttérzéssel fordulni mások felé, és elhinni, hogy mindenki megteszi a tőle telhetőt. Szánakozás és sajnálat helyett lásd meg az illető lelki erejét és isteni jellegét. Így hozzájárulsz, hogy benned és a másikban is felragyoghasson az isteni fény.

Saját árnyékos oldalad egy részét vetíted ki a másik személyre. Tehát ez a helyzet lehetőséget nyújt számodra, hogy megszabadulj az egód által okozott problémától. Egyszerűen határozd el: Elengedem lényemnek azt a részét, amely bosszús és ingerült lesz, ha rád gondolok. Mi, angyalok segítünk abban, hogy minden érintett szinte csodálatos módon megbocsát, és előítéletek nélkül, felelősen cselekszik majd. A kulcsszó az együttérzés.

2016.08.21. vasárnap

Pszichológus angyalnak hívnak, mert megtisztítom az emberek gondolatait és érzéseit, és segítek kiűzni lelkükből a makacs dühöt és az engesztelhetetlenséget. Segítek Neked, hogy megszabadulj ezektől a lelkedet mérgező érzésektől. Támogatásomat élvezve másoknak is segíthetsz az érzelmi és lelki korlátaik ledöntésében.

Gyengéden gyógyítok, és hozzád hasonlóan hiszem, hogy érdemes megvárni, míg mások közelednek és segítséget kérnek. Egyszerűen megkérem őket szeretettel, hogy valóban akarjanak megszabadulni a szívüket és lelküket mérgező gondolatoktól. És ha valóban szeretnék, akkor el tudják engedni a rossz érzéseket és gondolatokat. Így méltóságteljesen és szabad akaratukból, saját döntésük alapján szabadulhatnak meg az alacsonyabb szintű energiáktól.

2016.08.20. szombat

Nyomatékosan ajánljuk, hogy folytasd eddigi tanulmányaidat, mert az így nyert információk és tapasztalatok segítenek megvalósítani életed célját. Lehet, hogy aggódsz a tanulmányaiddal járó költségek miatt, de megnyugodhatsz, mert mi biztosítjuk a szükséges feltételeket.

Ez a tanulási folyamat óriási eredményeket hoz számodra. Segít felfedezni szellemi erőd gazdagságát, fejleszti az emlékezőképességedet, és közelebb visz életed céljának megismeréséhez. Elvezetünk téged megfelelő tanítókhoz és a megfelelő iskolákba, és megadjuk neked a szükséges könyveket, pénzügyi támogatást, időt, az összes eszközt és lehetőséget.

2016.08.19. péntek

Eddig féltél a saját erődtől. Attól tartottál, hogy mások elítélnének vagy elhagynának, ha erőd teljes fényében ragyogna. Aggódtál, hogy hatalmadat esetleg helytelenül használnád, és hogy túlsúlyba kerülnének a férfias energiáid. Azért vagyok itt, hogy megmutassam, hogyan tudod erődet a magad és mások javára fordítani, megerősítve ezzel kapcsolataidat, önbecsülésedet, küldetésedbe vetett hitedet.

A hatalmad a szeretetből, Istentől származik. Neked, akit a Teremtő képére és tetszésére formáltak, korlátlan hatalom van a birtokodban, amellyel nem tudsz visszaélni, mert a szíved csakrája kinyílt, mint egy pompás virág. gondolj egy személyre, akinek férfias és nőies energiái csodálatraméltó egyensúlyban vannak. Az ilyen hatalom gyönyörű, és a te szellemi és a lelki adottságaidat is erősíti. Te erős és hatalmas fénymunkás vagy, tehát fogadd el és mutasd meg erődet, mert Istennek szüksége van rád.

2016.08.18. csütörtök

Nemcsak képzelődsz, hanem valóban különleges pszichológiai képességgel rendelkezel, és most kapcsolatba léptél a szellemi világgal. Ezeket a misztikus tapasztalatokat megnövekedett szellemi nyitottságod eredményeképpen élheted meg, és mert az angyalaidról és az életed céljáról érdeklődtél. Egyik vagyok azon angyaloknak, akiknek a feladata a különleges pszichológiai érzékenységgel megáldott emberek támogatása. Hamarosan más földi segítséget is kapsz szellemi vezetők, mesterek, könyvek vagy tanfolyamok formájában, amelyek mind különleges képességeid fejlődését szolgálják majd.

Kérlek, ne félj az adottságaidtól. Lehet, hogy gyerekkorodban gúnyoltak vagy megbüntettek különleges képességeid miatt, de mi itt vagyunk, és segítünk, hogy legyőzd a félelmedet. Fordulj hozzánk bátran, és mi bátorítunk, veled leszünk.

A földnek most szüksége van a segítségedre. Arra kérünk, hogy oszd meg a benned ragyogó isteni fényt és szeretetet azokkal, akiknek erre szükségük van. Elég, ha csak gondolatban elképzeled, és szeretetenergiád máris az illető hely, növény, állat, személy vagy helyzet irányába áramlik majd. Megköszönjük a földiként végzett angyali segítséged.

2016.08.17. szerda

Kedvesem, nagyon keményen dolgoztál! Mostanra azonban nagyon elfáradtál, mégis hajtod magad, és egyre többet és többet dolgozol. Azért jöttem, hogy szeretettel, de határozottan kézen fogjalak, és megkérjelek arra, hogy állj meg végre! Kérlek, hogy egy pillanatra hagyd abba a munkát, és pihenj meg egy kicsit. Nagyon megérdemled a pihenést, és meglátod, hogy utána a munka is jobban megy majd.

Olyan sokat adsz másoknak, hogy időnként kiegyensúlyozatlanná válsz. A belső gyermeki éned gondoskodásra vágyik, de ezt csak te és az angyalok adhatják meg neked. Tehát add meg végre magadnak a már nagyon megérdemelt pihenőt. Aludj egyet, vagy játssz egy kicsit. Kérlek, ne halogasd a pihenést. Biztos lehetsz abban, hogy kötelességeidet így is maradéktalanul képes leszel teljesíteni, a pihenéstől pedig új energiákkal töltődsz majd fel. Egyéb földi segítségünkre is számíthatsz, és gondoskodunk róla, hogy a munkád végzéséhez segítőtársakat kapj.

2016.08.16. kedd

Zűrzavaros időszakon vagy túl, és nagyon elfáradtál. A lelked békére és nyugalomra vágyik, én pedig segítek neked, hogy ez a vágyad teljesüljön. Lehetőséget nyújtok számodra a visszavonuláshoz, az egyedülléthez, hogy megpihenj és feltöltődj. Béke költözik a szívedbe, lelked nyugalmában pedig valódi isteni éned tükröződik.

Az angyalokhoz hasonlóan még a legpusztítóbb szélviharban is talpon maradsz. Lélegezted és akaratod irányításának segítségével a legnagyobb zűrzavarban is szilárdan állsz a lábadon. Ez a belső kiegyensúlyozottság gyógyító erejű, és előbb-utóbb kifelé is megnyilvánul. Túl vagy a nehezén, utad most már egyenes és zökkenőmentes. Jelenlegi helyzeted békés megoldása várható.

2016.08.15. hétfő

Az állatok megérzik és viszonozzák kedves és szeretetteljes törődésedet. Különleges érzéked van hozzájuk, ők pedig ösztönösen megbíznak benned. Ártatlanságuk és bizalmuk arra indít, hogy törődj belük. Én az egyik védőangyalod vagyok, és azért jöttem, hogy tudassam veled, milyen csodálatos ereje van az állatokkal való különleges kapcsolatodnak. Ezáltal a természet angyalaival is szoros és meghitt kapcsolatba kerültél.

Az összes állat, amelyet valaha szerettél, őrangyalként vigyáz rád, és szereteted örökké melletted tartja őket. Mennybéli kedvenceid boldogok, egészségesek, játékosak és jókedvűek. Földi kedvenceidre angyalok vigyáznak, csodákban részesítve őket, és ezáltal téged is. Bizonyos tekintetben az állatok a te és szeretteid őrangyalai. Olyasvalaki vagy, aki igazán értékeli az állatok angyali tulajdonságait. Képes vagy szavak nélkül kommunikálni ezekkel a csodálatos teremtményekkel, és az állatvilággal való különleges kapcsolatod új ajtókat nyit meg számodra.

2016.08.14. vasárnap

Eddigi törekvéseid eredményeképpen életpályád felfelé ívelőben van. Új lehetőségek adódnak számodra, és egész lényedből sugárzik a pozitív fejlődés energiája. Tartasz tőle, hogy mások esetleg féltékenyek lehetnek a sikereidre, ezért elért eredményeidről nem szívesen beszélsz. Az is aggodalommal tölthet el, hogy nem tudod, ez az új út merre visz téged, ezért a siker biztosítékát szeretnéd.

Abban segítelek, hogy élvezd a jelent és új vállalkozásod fejlődésének minden állomását. Bízz abban, hogy minden pillanat önmagában tökéletes. Isten mindig gondoskodott rólad, és ezentúl is fog. Kérj meg, hogy segítsek neked a mostra figyelni, és megszabadulni az aggódástól, hogy örülhess az eredményeidnek. A hála érzése nélkülözhetetlen számodra ahhoz, hogy továbbra is magasan szárnyalj.

2016.08.13. szombat

Igen, te valóban fénymunkás vagy. Mindig is világmegváltó tervek és szándékok vezéreltek. Egy téren és időn túlmutató küldetést teljesítesz. Gyakran teljesen hétköznapi körülmények között kell teljesítened ezt a küldetésedet. Előfordulhat például, hogy éppen vásárolsz, amikor valakinek a segítségedre van szüksége. Küldetésedből fakadó hatásköröd most bővülni fog, hogy még több emberen segíthess. Ehhez azonban változtatnod kell eddigi életviteleden, és belső iránytűd azt is megmutatja, hogyan.

Különlegesen fogékony vagy mások érzéseire, ezért nagyon fontos, hogy segítségnyújtás után megszabadulj a nem hozzád tartozó érzésektől. Kérd másik őrangyalod, Mihály arkangyal segítségét, és mi együttes erővel megtisztítjuk lelkedet a mérgező érzelmektől, szálaktól, amelyek segítő erőfeszítéseid nyomán keletkeztek. Te egy földi angyal vagy, és mi minden lehetséges módon, örömmel segítünk neked. Csak kérd a segítségünket!

2016.08.12. péntek

Ne félj, teljesítjük a kívánságod. De az isteni időzítés azt is jelenti, hogy türelemre és pozitív képzelőerőre van most szükség. Kérd, hogy segítselek abban, hogy megőrizd a hitedet, és ne add fel. Imáid sokkal gyorsabban meghallgatásra találnak, ha hiszel abban, hogy elkerülhetetlenül megvalósulnak. viszont le is lassíthatod ezt a folyamatot azzal, ha állandóan azon aggódsz és töprengsz, vajon hogyan fognak megvalósulni ezek az álmok.

Ne feledd, hogy az imák megválaszolásának hogyanja a Teremtő isteni bölcsességétől függ. Noha lehet, hogy türelmetlen vagy, sőt pánikba esel, mégis kérlek, bízz abban, hogy mi angyalok szakadatlanul azon dolgozunk a színfalak mögött, hogy segítsünk neked. Bízd az aggodalmaidat és félelmeidet Istenre és az angyalokra. Minél erősebb a hited, annál könnyebben tudunk neked segíteni.

2016.08.11. csütörtök

A kérdésedre válaszolva ez a helyzet valóban olyan, amilyenről álmodtál. Azért nem árt nyitva tartani a szemed, és az angyalok segítségéért imádkozni. Hiszen még a legideálisabb helyzetekben is szükségünk van némi segítségre, módosításra. Mi, angyalok azonban zökkenőmentes, sima utat jósolunk neked.

A mostani lehetőség még kedvezőbb a jó időzítés miatt. A kirakójáték számos darabja a helyére került. Gazdagabb lettél néhány felbecsülhetetlen értékű felismeréssel és tapasztalattal, amelyek segítségével idáig eljutottál. Mostanra eljött az ideje, hogy élvezd türelmed és kitartásod gyümölcsét. Lépegess bátran, kövesd szíved bölcs útmutatását, így félelem nélkül haladhatsz előre.

2016.08.10. szerda

Gratulálunk! Mivel az isteni útmutatást követed, és a világegyetem a döntéseddel harmóniában, természetes ritmusban mozog. Ha a szívedre hallgatva döntesz, akkor természetes összhangban haladsz életed küldetésével. Őrizd meg a nyugalmadat és önbizalmadat: boldogan és méltósággal haladj tovább a megkezdett úton.

Ha problémák merülnének fel útközben, akkor itt az ideje, hogy egy pillanatra megállj, és összpontosíts. A problémák azt jelzik, hogy átmenetileg nem vagy összhangban a világegyetem ritmusával. Ilyenkor nem kell elemezgetni a helyzetet, vagy szégyellni magad. Egyszerűen imádkozz vagy meditálj, lélegezz mélyeket, és várj, amíg biztos nem leszel abban, hogy mit kell tenned. A győzelem elkerülhetetlenül a tiéd, tehát ne félj attól, hogy az átmeneti problémák meghiúsítják álmaidat. Minden, ami történik, okkal és jó időben történik. Bízd a kétségeidet az égiekre, és légy biztos a boldog végkifejletben.

2016.08.09. kedd

Jó úton jársz! Lehet, hogy sok idődbe és erőfeszítésedbe kerül, mégis fontos, hogy folytasd eddigi jól végzett munkádat. Határozottan haladsz kitűzött célod felé. Néha szükség van némi rugalmasságra ahhoz, hogy célunkat elérjük, most azonban ragaszkodnod kell eredeti elképzelésedhez. Bármiféle kompromisszum csak akadályozná, hogy a számodra meghatározott isteni tervet megvalósítsd.

Állj ellen a kísértésnek, hogy letérj az utadról, vagy hogy másoknak megfelelj. A végén ugyanis mindenki örülni fog az eredménynek. Egy olyan isteni utat követsz, amellyel mások esetleg nincsenek tisztában. Tégy meg minden tőled telhetőt, hogy a környezeted is megértse a küldetésedet, de a tetteidet nem kell senkinek megindokolnod. Nézz rám. Kilépek a sötétből a fényre, akárcsak te. Nagyon jól tudod, hogy mit csinálsz, és mi innen fentről mindenben támogatunk.

2016.08.08. hétfő

Úgy érzed magad, mint a saját farkát kergető kutya: hol ehhez, hol ahhoz a lehetőséghez kapkodsz. Ez a döntésképtelenség minden erődet elszívja. Azért vagy ilyen határozatlan, mert a felelős döntéshez nincs elég információd. Túl sok, egymáshoz nagyon hasonlónak tűnő lehetőségből kellene választanod, de ha alaposan utánajársz a részleteknek, meglátod, hogy a döntés sokkal könnyebb lesz.

Először is kérd meg Istent és az angyalokat, hogy álmaidon keresztül adják meg neked a szükséges információt. Ezután az érzéseidre hagyatkozva próbálj meg dönteni, mégpedig úgy, hogy elképzeled, milyen érzés lehet egy bizonyos döntést meghozni. Azután képzeld el ugyanígy, milyen érzés lenne, ha egy másik döntést hoznál. Alaposan figyeld meg, hogy reagál a tested az egyes döntésekre. Ha például összeszorul a gyomrod vagy az állkapcsod, ez annak a jele, hogy valami nincs rendben. Ha a szívedet elönti a melegség, ez annak a jele, hogy jó úton jársz. Mielőtt végső döntést hoznál, kérd ki barátaid és tanáraid tanácsát, akiknek bölcsessége, tapasztalata és megérzése a segítségedre lehet.

2016.08.07. vasárnap

Isten életed minden jóságának forrása. Bízd rám minden aggodalmadat és gondodat, én pedig majd továbbítom őket Istennek. Minél inkább rábízod magad a gondviselésre, annál nyitottabb leszel, és így az ajándékainkat is tárt karokkal fogadhatod. A túlzott aggódás azonban zárkózottá tesz, és megnehezíted azt, hogy ajándékainkat elvigyük neked. Elutasítod,k vagy észre sem veszed őket.

Isten végtelenül találékony, ezért valószínű, hogy a pénzügyi támogatás meglepetésszerű, váratlan módon érkezik. Aggodalmad egyik fő oka az, hogy nem tudod, hogyan, milyen módon jut el hozzád, a pénz. Ha rábízod magad isten bölcsességére és törődésére, akkor megszabadulsz ezektől az aggodalmaktól. Figyelj oda az ismétlődő gondolataidra, érzéseidre, ötleteidre, mert általuk közvetítjük neked Isten útmutatásait. Ha követed ezeket az isteni irányelveket, a támogatás késedelem nélkül, angyalszárnyakon érkezik majd hozzád. Minél inkább lazítasz, és bízol, a segítség annál gyorsabban érkezik.

2016.08.06. szombat

A múltban kevesebbel is beértük, mint amire valóban vágytunk. De ennek vége. Azért jöttem, hogy emeljem a minőségi elvárásaid, valamint azért, hogy rádöbbentselek, hogy egyáltalán nem szükséges szenvedned. Attól még nem vagy önző, ha jobb életre vágysz. Minél többet kapsz, annál többet tudsz adni másoknak. Ha lehetővé teszed számunkra, hogy adjunk neked, akkor ellátunk téged az életcélod megvalósításához szükséges valamennyi eszközzel. Másokra is ösztönzőleg hat, ha látják, hogy a spiritualitás útja minden szükséges segítséget megad neked.

Isten és az angyalok azt akarják, hogy élvezd az életed. A boldogság a te isteni küldetésed része. Ha bármilyen módon örömöt és békét hozhatunk az életedbe, csak szólj nekünk. Észrevettük, hogy nem szívesen kérsz segítséget. Talán azt érezted, hgoy nem érdemled meg aj ót, vagy hogy mástól vennéd el a segítségünket. Ám Isten csak a bőséget ismeri, és egyedül az emberek azok, akik a hiányban hisznek. Ez a kártya arra figyelmeztet, hogy Isten és az angyalok csak akkor tudnak beavatkozni, ha kérjük a segítségüket.

2016.08.05. péntek

Veled vagyok, mert én vagyok a gyógyítás arkangyala. Segítek meggyógyítani a testedet, illetve mások testi problémáit. A betegséget smaragdzöld vényű gyógyító energiámmal veszem körül, és ez az energia ott szívódik fel, ahol szükség van rá.

A gyógyítókhoz gondolataikon és érzéseiken keresztül beszélek. Téged is ilyen módon vezetlek rá arra, hogy felismerd, ha a küldetésed a gyógyítás. Segítelek abban, hogy tisztán lásd, hogy melyik gyógymódot, gyógyítási területet tanulmányozd, utána padig egyengetem gyógyítói pályafutásodat. Hívj bármikor, ha ilyen jellegű segítségre van szükséged, és tudd, hogy azonnal veled leszek.

2016.08.04. csütörtök

Eddig féltél a saját erődtől. Attól tartottál, hogy mások elítélnének vagy elhagynának, ha erőd teljes fényében ragyogna. Aggódtál, hogy hatalmadat esetleg helytelenül használnád, és hogy túlsúlyba kerülnének a férfias energiáid. Azért vagyok itt, hogy megmutassam, hogyan tudod erődet a magad és mások javára fordítani, megerősítve ezzel kapcsolataidat, önbecsülésedet, küldetésedbe vetett hitedet.

A hatalmad a szeretetből, Istentől származik. Neked, akit a Teremtő képére és tetszésére formáltak, korlátlan hatalom van a birtokodban, amellyel nem tudsz visszaélni, mert a szíved csakrája kinyílt, mint egy pompás virág. gondolj egy személyre, akinek férfias és nőies energiái csodálatraméltó egyensúlyban vannak. Az ilyen hatalom gyönyörű, és a te szellemi és a lelki adottságaidat is erősíti. Te erős és hatalmas fénymunkás vagy, tehát fogadd el és mutasd meg erődet, mert Istennek szüksége van rád.

2016.08.03. szerda

Zűrzavaros időszakon vagy túl, és nagyon elfáradtál. A lelked békére és nyugalomra vágyik, én pedig segítek neked, hogy ez a vágyad teljesüljön. Lehetőséget nyújtok számodra a visszavonuláshoz, az egyedülléthez, hogy megpihenj és feltöltődj. Béke költözik a szívedbe, lelked nyugalmában pedig valódi isteni éned tükröződik.

Az angyalokhoz hasonlóan még a legpusztítóbb szélviharban is talpon maradsz. Lélegezted és akaratod irányításának segítségével a legnagyobb zűrzavarban is szilárdan állsz a lábadon. Ez a belső kiegyensúlyozottság gyógyító erejű, és előbb-utóbb kifelé is megnyilvánul. Túl vagy a nehezén, utad most már egyenes és zökkenőmentes. Jelenlegi helyzeted békés megoldása várható.

2016.08.02. kedd

A gyerekeiddel kapcsolatos aggodalmaid imák formájában elértek hozzánk. Megértjük az aggodalmaidat, és gyermekeid lelkét és testét szerető gondoskodással vesszük körül. Itt az ideje, gyermekeidet Istenre bízd, és tudatosítsd, hogy Teremtőd az ő igazi szülőjük. Isten maga a hamisítatlan tiszta szeretet, mentes minden ítélettől és haragtól. Ő sosem hagyna cserben téged vagy a gyerekeidet, és nincs is ilyen szándéka.

Mint a gyermekeid egyik védőangyala szüntelenül őrködöm felettük. Figyelő tekintetem mindig rajtuk tartom, és látom a bennük ragyogó isteni fényt. Látom az ő valódi tökéletességüket, isteni mivoltukat és ártatlanságukat. Próbáld meg gyermekeidet az én szememmel látni, és ez segít abban, hogy szeretetük és fényük teljes mértékben megmutatkozzon. Szeretlek, szeretem a gyermekeidet, a gyermekeid pedig szeretnek téged!

2016.08.01. hétfő

Gábriel lapjai a mennyei kegyelem ajándékát hozzák el nekünk, és a kegyelem mindig akkor adatik meg, amikor a legnagyobb szükségünk van rá. Éppen ezért idézzük fel, hol jutottunk tévútra életünkben, amiért most nélkülöznünk kell ezt az isteni elixírt. Gábriel arra kér, hogy bontsuk ki szárnyainkat, és hattyúként szárnyaljunk tisztább vizek felé. Ha megérkezünk, merítkezzünk meg bennük, hogy újjászületve, tisztán lépjünk elő, és valóban megérthessük, hogy lelkünk a kegyelem ajándéka.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.